26 Ιουνίου, 2022

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/05 ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα το πρωί φέρνοντας μαζί και την ανάγκη να νιώσουμε περισσότερη ηρεμία και μεγαλύτερη ασφάλεια στο περιβάλλον που βρισκόμαστε. Ο Ερμής έχει μπει και εκείνος στον Ταύρο κατά την ανάδρομή του πορεία, δίνοντας την ευκαιρία για αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές στα παραπάνω ζητήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα όσο περνά η μέρα θα σας απασχολούν κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Συνδυαστικά, ο Ερμής ανάδρομος θα σας δώσει νέες ιδέες για να προσαρμοστείτε στα τωρινά δεδομένα, ωστόσο για οριστικές αποφάσεις θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη, να ορθοδρομήσει.

Για τους Ταύρους, καλό θα είναι σήμερα ότι έχετε να κάνετε να το προγραμματίσετε μετά τις 10 πμ. Η Σελήνη στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να είστε πιο κοντά στο στοιχείο σας και να μπορέσετε να περάσετε τα μηνύματά σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις θα είναι πολλές σήμερα και πιθανόν να σας οδηγήσουν σε παρελθοντικές καταστάσεις είτε ευχάριστες είτε λιγότερο ευχάριστες. Ο σκοπός θα είναι να μπορέσετε να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να εντάξετε την κερδισμένη εμπειρία στα διλλήματα που έχουν προκύψει αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο χρειάζεται να δώσετε χρόνο και ενέργεια. Τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για δράσεις οι οποίες έχουν οργανωθεί καλά και κυρίως βάσει αντικειμενικών δεδομένων.

Για τους Λέοντες, σήμερα τα πράγματα και τις καταστάσεις θα πρέπει να τα προχωρήσετε σιγά σιγά παίρνοντας τον απαραίτητο χρόνο, όπου νιώθετε πως χρειάζεται. Η βιασύνη εξάλλου αυτή τη στιγμή είναι σίγουρο πως δεν θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε γρηγορότερα. Επίσης, αποφύγετε ότι νιώθετε ότι σας βγάζει εκτός προγράμματος ή σας πιέζει.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας ωστόσο είναι σίγουρο πως τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά. Βάλτε προτεραιότητες και επιλέξτε να ασχοληθείτε κυρίως με κάτι το οποίο σας ταξιδεύει ή/και σας ανοίγει νέες προοπτικές.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο, κάτι που σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Η σημερινή ημέρα καλό θα είναι να περάσει όσο περισσότερο επιφανειακά γίνεται χωρίς να επενδύσετε ενέργεια και χρόνο σε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς. Από αύριο θα υπάρχει περισσότερη εύνοια ειδικά σε ότι αφορά οικονομικά και συνδέσεις.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο Ταύρο σήμερα απέναντι από το ζώδιό σας φέρνει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες στην επιφάνεια. Ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, ήδη σας έχει δώσει κάποια στοιχεία σχετικά. Συνδυαστικά με την διαίσθησή σας μπορείτε να αξιολογήσετε και να ταξινομήσετε τις καταστάσεις.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση στην καθημερινότητά σας ή κάτι που αφορά την εργασία σας σήμερα παίρνει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, γιαυτό καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο για πιο σταθερές ενέργειες.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα (από αύριο και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο), θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την δημιουργία και παραγωγικότητά σας. Περισσότερη ομορφιά μπαίνει στη ζωή σας με κάποιον τρόπο γιαυτό φροντίστε να απολαύσετε ακόμη και μικρές στιγμές.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής σήμερα (και αύριο) καλό θα είναι να τα αποφύγετε αν δεν μπορείτε να τα χειριστείτε με το γάντι. Είναι σημαντικό να είστε προσανατολισμένη/ος στις προσωπικές σας ανάγκες και να δώσετε προτεραιότητα σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα λειτουργεί ευνοϊκά αν αποφασίσετε να δείτε άτομα ή να επικοινωνήσετε με ανθρώπους είτε για συναισθηματικά είτε για επαγγελματικά θέματα. Ωστόσο, κάτι ολοκληρώνετε από αύριο και μετά. Σήμερα θα μπορούσαν απλά να μπουν κάποια θεμέλια μέσα από συζητήσεις.

astroguide.gr