28 Μαΐου, 2022

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/04 ΔΕΛΦΙΝΙΑ Ή ΣΕΙΡΗΝΕΣ; – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι νωρίς το απόγευμα συναντά τον Ποσειδώνα και τον Δία. Μια ιδιαίτερη ημέρα αλλά το ίδιο και αντιφατική. Τα δελφίνια θα μπορούσαν να συντροφεύουν τον δρόμο μας αλλά και οι σειρήνες επίσης. Στο χέρι μας είναι να αντιληφθούμε την διαφορά μπροστά σε ένα δίλλημα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, όπως και τις προηγούμενες ημέρες οι σκέψεις και σήμερα δεν θα λείψουν και θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στην αξιολόγησή τους. Τα συμπεράσματά σας θα μπορούσαν να σας απογειώσουν με κάποιον τρόπο αλλά καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο για τις αποφάσεις.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα τις τελευταίες 2 ημέρες σας θέλουν στο επίκεντρο των κοινωνικών δραστηριοτήτων. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έρχονται σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες χρειάζεται να αξιολογήσετε σωστά και να δράσετε με θάρρος αλλά και σθένος ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Δείξτε την δυναμική.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στοιχήματα έχουν έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες και η επιθυμία να κάνετε όλα όσα ονειρεύεστε είναι έντονα κινητοποιημένη. Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά αλλά και σφαιρικά ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.

Για τους Καρκίνους, ιδιαίτερα ευεργετικές οι τελευταίες ημέρες για εσάς μιας και τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να δείτε με μία περισσότερο φιλοσοφική προσέγγιση τα πράγματα και με αποστασιοποίηση, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Το τελευταίο κρατήστε το, ιδιαίτερα για σήμερα, γιατί θα χρειαστεί να σταθείτε σε απόλυτα αντικειμενικά δεδομένα πριν την όποια απόφαση σας.

Για τους Λέοντες, ένα είδος μετασχηματισμού και αναγέννησης λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες είτε το κάνετε συνειδητά είτε οι καταστάσεις σας το επιβάλουν. Στην δεύτερη περίπτωση ενδέχεται να είναι δυσκολότερο αλλά θα δείτε πως είναι λυτρωτική αυτή την διαδικασία, όταν τα πράγματα ηρεμήσουν.

Για τους Παρθένους, είναι αλήθεια πως τις τελευταίες ημέρες ο δρόμος που διανύετε δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και έχετε δίκιο αν νιώθετε κάποιες στιγμές μετέωρη/ος. Ωστόσο, τα πλανητικά δρώμενα απέναντί σας, θα μπορούσαν να σας βάλουν σε μία διαδικασία όμορφη με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας, αν το επιθυμήσετε.

Για τους Ζυγούς, ένας αέρας ανανέωσης έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες και ειδικά εσείς είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε στο μάξιμουμ τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Πάντα με την αντικειμενική σας ματιά ενεργή και με ευελιξία κρατήστε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί, χωρίς να μπείτε σε διλλήματα.

Για τους Σκορπιούς, τις τελευταίες 2 ημέρες οι πλανητικές δυναμικές είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές προς εσάς και είναι σίγουρο πως έχετε μπορέσει να κάνετε πράγματα τα οποία σας έχουν δυναμώσει και νιώθετε πιο ήρεμη/ος. Είναι σημαντικό να παραμείνετε και σήμερα σε αυτή την κατεύθυνση, μιας και οι δυναμικές εξακολουθούν να σας ευνοούν μέχρι αργά το μεσημέρι.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού μπορεί να σας έχουν κάπως αποδιοργανώσει τις τελευταίες ημέρες και είναι απόλυτα κατανοητό μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας επηρεάζουν έντονα. Η ανάγκη να διαφοροποιήσετε πράγματα και καταστάσεις ώστε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων θα είναι έντονη και σήμερα μέχρι το απόγευμα.

Για τους Αιγόκερους, η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα βοηθητική και λειτουργική τις 2 τελευταίες ημέρες, γιαυτό καλό θα είναι ταυτόχρονα με την αντικειμενική σας ματιά να της δώσετε χώρο. Εμπιστευτείτε εκείνο το οποίο σας δίνει πραγματικά την αίσθηση ηρεμίας και ικανοποίησης.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα και σήμερα μέχρι νωρίς το απόγευμα σας βάζουν στην διαδικασία να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με την συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με ότι σας ζητείται αυτή τη στιγμή ώστε να αποδώσει αυτή η διεργασία που κάνετε τα μέγιστα.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας μαζί με τον Δία και τον Ποσειδώνα σας ανοίγει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπροστά σας ώστε να διαλέξετε την απόχρωση που επιθυμείτε. Αφεθείτε στην δημιουργική ροή και γίνεται φάρος και για τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και αγαπάτε.

Astroguide.gr