28 Μαρτίου, 2023

Ζώδια σήμερα 26/01 Ανάγκη για ισορροπία – Αναλυτικές προβλέψει για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Κριού δίνοντας σας την ευκαιρία να λειτουργήσετε περισσότερο παρορμητικά διοχετεύοντας την ενέργεια σας σε κάτι περισσότερο δημιουργικό χωρίς δισταγμό. Το στοίχημα που γεννιέται με τη σύνοδο Σελήνης/Χείρωνα είναι να μπορέσετε να ισορροπήσετε καταστάσεις και να βρείτε τη χρυσή τομή που θα ενώσει ακόμη και αντίθετα πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Η ενήλικη στάση, ακόμη και η ενήλικη υποχώρηση όπου αυτή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ισορροπίας θα είναι σημαντικές ενέργειες. Σήμερα σας ζητείται να αξιολογήσετε τις περιστάσεις, κατά περίπτωση.

Για τους Ταύρους, με σύνεση και καλό προγραμματισμό σήμερα η Σελήνη στον Κριό σας ενθαρρύνει να κάνετε αλλαγές και προσαρμογές με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στο σήμερα στην καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και με διπλωματία να προχωρήσετε τα σχέδια σας ωστόσο βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Διδύμους, ακόμη και αν διλήμματα προκύψουν σήμερα μπορείτε εύκολα να τα διαχειριστείτε και να προχωρήσετε την ημέρα σας. Ένα σχέδιο δράσης ή μια έξυπνη λύση της στιγμής, σας διευκολύνει και ξεμπλοκάρει το δρόμο από τυχόν εμπόδια.

Για τους Καρκίνους, σήμερα οποιαδήποτε βιασύνη δεν θα σας βοηθήσει, με την Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει πολύ προσωπικά σας θέματα και ζητήματα σπιτιού. Είναι σημαντικό να ακούσετε πολύ προσεκτικά τα αιτήματα από τους ανθρώπους που αγαπάτε ή που συνεργάζεστε και με ηρεμία και ευγένεια να δείξετε την διαθεσιμότητά σας προς την διατήρηση της ισορροπίας και αρμονίας.

Για τους Λέοντες, η καλή επικοινωνία μπορεί να συνδέσει ακόμη και ασύνδετα πράγματα μεταξύ τους σήμερα με την Σελήνη στον Κριό μαζί με τον Χείρωνα. Είναι κατάλληλη ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά την μάθηση και την εκπαίδευση καθώς επίσης μπορείτε να προγραμματίσετε κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα ζωντανέψει το όραμά σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να δείξετε τις ικανότητές σας με την Σελήνη στον Κριό ωστόσο η ευελιξία θα είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας καθώς και υποχρεώσεις που μπορεί ξαφνικά να προκύψουν. Η οργάνωση εξάλλου είναι από τα δυνατά σας σημεία.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα σας αναζωογονεί με κάποιον τρόπο και σας δείχνει τον πιο σύντομο δρόμο για να επιλύσετε θέματα που εξαρτώνται κυρίως από συνεργασία. Καλό θα ήταν να μην φορτωθείτε περισσότερες υποχρεώσεις επειδή το αντέχετε. Η ξεκούραση σε νοητικό ή/και ψυχικό επίπεδο είναι σημαντικές για την υγεία σας.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αλλά χρησιμοποιώντας πρακτικούς τρόπους. Οι προφυλάξεις που χρειάζεται να πάρετε έχουν να κάνουν κυρίως με τις ψυχικές σας φορτίσεις και οτιδήποτε μπορεί να αναστατώσει την ψυχική σας υγεία.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Κριό σας βοηθά να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα σήμερα ωστόσο θα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό αν σχετίζονται με τον κοινωνικό σας τομέα. Φίλοι μπορούν να είναι υποστηρικτικοί και να σας προσφέρουν την βοήθεια τους όπου εσείς τη χρειάζεστε. Νιώστε χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα.

Για τους Αιγόκερους, εξετάστε καλά τα πράγματα σήμερα με την Σελήνη στον Κριό μαζί με τον Χείρωνα πριν αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία ή παραιτηθείτε από κάποια προσδοκία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά και καλύτερα να τροφοδοτήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας με πίστη και όραμα πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.

Για τους Υδροχόους, σήμερα οτιδήποτε διευρύνει τις γνώσεις σας θα είναι όχι μόνο χρήσιμο αλλά και ελπιδοφόρο με την Σελήνη στον Κριό. Δώστε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σας φορτίζει με όμορφα συναισθήματα και τροφοδοτεί την δίψα σας για νέα ενδεχόμενα και καλή επικοινωνία.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε και να νιώσετε χαρά μέσα από το μοίρασμα. Είναι καλή στιγμή για να αναπροσαρμόσετε μια ιδέα ή να κάνετε ένα είδος προσωπικής αναγέννησης. Μπορείτε να δείτε την ζωή με μια άλλη ματιά.

astroguide.gr