29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια σήμερα 25/07 Νέες πληροφορίες έρχονται μέσω ανταλλαγής σκέψεων – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη μέχρι τα βράδυ, εξακολουθεί να περνά από το ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας χώρο σε συζητήσεις, νέες ιδέες και μεταφορά πληροφοριών. Μετά τις 8μμ περνά στο ζώδιο του Καρκίνου όπου η ανάγκη για φροντίδα και θαλπωρή θα είναι εντονότερη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, αυτές τις ημέρες φαίνεται πως έχετε γίνει στήριγμα για ανθρώπους που είναι δίπλα σας και έχουν την ανάγκη σας. Σήμερα δώστε χώρο σε δικά σας ζητήματα και κάντε ουσιαστικές συζητήσεις μέσω των οποίων θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες για πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Για τους Ταύρους, τις τελευταίες ημέρες ασχολείστε με ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την ασφάλειά σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Ολοκληρώστε τις σκέψεις σας και πάντα με ευελιξία και ανοιχτό μυαλό καταλήξτε σε συμπεράσματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε αντικειμενικά, γήινα και ρεαλιστικά σχέδια.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή των ικανοτήτων σας στον κόσμο γύρω σας. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση μέχρι το βράδυ και εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύπτει.

Για τους Καρκίνους, η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή και βοηθητική ειδικά για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σωστή (λογική) σειρά. Δεν είναι όλες οι ημέρες για όλα και σήμερα θα πρέπει να σταθείτε σε ότι μπορεί αντικειμενικά να γίνει χωρίς πολλά λόγια.

Για τους Λέοντες, κοινωνικά ζητήματα είναι κινητοποιημένα τις τελευταίες ημέρες και βρίσκεστε και σήμερα προς αυτή τη κατεύθυνση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και μοιραστείτε τις ιδέες σας με άτομα τα οποία μοιράζεστε ένα κοινό όραμα ή/και στόχο.

Για τους Παρθένους, εργασιακά θέματα είναι ακόμη ανοιχτά ωστόσο σήμερα φαίνεται πως είτε κάποια ολοκληρώνονται είτε τα βλέπετε από διαφορετική οπτική. Κάντε υπομονή και ενεργοποιείστε το οργανωτικό σας ταλέντο, κάνοντας τη διαφορά εκεί που άλλοι αποτυγχάνουν.

Για τους Ζυγούς, ευνοϊκές αυτές οι ημέρες για εσάς είτε για να οραματιστείτε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε ζητήματα που είναι ανοιχτά είτε για να εξερευνήσετε νέες διαδρομές. Όπως και να’ χει είναι σημαντικό ότι μπορείτε να πάρετε χαρά, να αναζωογονηθείτε και να μεγαλώσει η πίστη στα όνειρά σας.

Για τους Σκορπιούς, στη διαδικασία περισυλλογής μπήκατε τις τελευταίες ημέρες και μπορεί το σκηνικό να σας κούρασε, ωστόσο αυτή η εσωτερική διαδικασία ολοκληρώνεται σήμερα και μπορείτε να πάρετε ανάσα. Είναι σίγουρο πως τα βιώματα αυτών των ημερών (μέχρι και απόψε το βράδυ), σας βοηθούν να κερδίσετε εμπειρίες δυνατές και χρήσιμες για τη πορεία σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα μέχρι το βράδυ απέναντί σας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες, κάθε είδους. Κάποια είναι ευκολότερο από άλλα να τακτοποιηθούν και κάποια θα πρέπει να τα αφήσετε για μία άλλη στιγμή, που θα δοθεί πάλι η ευκαιρία να ασχοληθείτε μαζί τους. Μην βιάζετε τα πράγματα και τις καταστάσεις.

Για τους Αιγόκερους, νέες ιδέες και σκέψεις έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες για ζητήματα που αφορούν κυρίως την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Μείνετε σε αυτή την οδό και σήμερα μέχρι το βράδυ, ανταλλάσοντας τις ιδέες σας με τους κατάλληλους ανθρώπους. Προσέξτε την υγεία σας και ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά.

Για τους Υδροχόους, δημιουργικές οι τελευταίες ημέρες, ενεργές σε ότι αφορά όνειρα και προσδοκίες και η μόνη υποχρέωσή σας είναι να μην ξεφύγετε από ότι μπορεί πραγματικά να επεκταθεί. Πάρτε χαρά από τα δημιουργήματά σας και ελάτε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν πραγματικά.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα και σήμερα σας ζητούν να εστιάσετε σε ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την προσωπική σας ζωή. Εκφράστε τους προβληματισμούς σας αλλά ταυτόχρονα δείξτε τη καλοσύνη και την αγάπη που τρέφετε για τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. 

astroguide.gr