2 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/02 ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΛΟΥΠΙ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 Οι κύριες δυναμικές της ημέρας είναι η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Ουρανό και η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω το απόγευμα. Δώστε σημασία σε ότι αντικειμενικά έχει περιθώρια βελτίωσης και βάλτε τις εμπνεύσεις σας σε ένα δημιουργικό καλούπι. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα, κυρίως μέχρι το απόγευμα δώστε χώρο στις σκέψεις σας και αφήστε τις να σας ταξιδέψουν σε μέρη τα οποία ακόμη δεν έχουν εξερευνηθεί. Άνθρωποι στο κοινωνικό σας περιβάλλον μπορούν να σας εμπνεύσουν για κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή.

Για τους Ταύρους, η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με του Ουρανό μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα σήμερα ή να νιώσετε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που επιθυμείτε αλλά για κάποιον λόγο δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη. Από το απόγευμα και μετά οι σκέψεις σας μπαίνουν σε μια ρεαλιστική σειρά, πάντα προς τον στόχο που πρέπει να κατακτηθεί.

Για τους Διδύμους, μέχρι νωρίς το απόγευμα ενδέχεται σχέσεις και συνεργασίες να είναι στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είναι σημαντικό να περιμένετε μέχρι το απόγευμα πριν καταλήξετε σε τελικά συμπεράσματα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις να αναλάβουν δράσεις χωρίς να τις έχετε φιλτράρει μέσα από αντικειμενικά κριτήρια. Σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό και επείγει να γίνει ή να ολοκληρωθεί άμεσα.

Για τους Λέοντες, ενδέχεται σήμερα να νιώσετε έντονα την ανάγκη να προβείτε σε δράσεις οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμη οργανωθεί σωστά ή κατάλληλα. Σκεφτείτε όλα τα δεδομένα και περιμένετε μέχρι το απόγευμα πριν αποφασίσετε πως θέλετε να προχωρήσετε.

Για τους Παρθένους, από το απόγευμα και μετά οι πλανητικές δυναμικές θα είναι περισσότερο βοηθητικές προς εσάς ανεξάρτητα τον τομέα που θέλετε να ασχοληθείτε. Μια δημιουργική κατάσταση μπορεί να γεννηθεί ή να λάβει χώρα αυτή τη στιγμή και καλείστε να την ανακαλύψετε.

Για τους Ζυγούς, προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στο επίκεντρο σήμερα ειδικά από το απόγευμα και μετά. Ο πιο δημιουργικός και παραγωγικός τρόπος αντιμετώπισής τους είναι να είστε σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες που είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, επαφές και σχέσεις με άτομα στο οικείο ή συγγενικό σας περιβάλλον καλό θα είναι να αποφευχθούν σήμερα. Είναι πολύ εύκολο να χαλάσουν ισορροπίες που δεν θέλετε από τη μία στιγμή στην άλλη γιαυτό προχωρήστε με διπλωματική και ευέλικτη στάση.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι νωρίς το απόγευμα σας φορτίζει με ενέργεια οπότε έχετε την εύνοια να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε. Από το απόγευμα και μετά καλό θα είναι να αποφύγετε πολλές συζητήσεις σχετικά με την εργασία σας ή μια καθημερινή σας δραστηριότητα.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από το απόγευμα και μετά αλλάζει το σκηνικό της ημέρας δίνοντάς σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα για εσάς. Η ενέργεια σας είναι δυνατή αλλά καλό θα είναι να αποφύγετε οικονομικά ζητήματα, ειδικά σήμερα.

Για τους Υδροχόους, είστε στο επίκεντρο των γεγονότων μιας και η κύρια όψη της ημέρας μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού σας επηρεάζει άμεσα. Ασχοληθείτε με ότι θέλετε αρκεί να δώσετε χρόνο στις σκέψεις σας πριν την όποια απόφαση.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα που σχετίζονται με άλλα άτομα ή ομάδες ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Νέες ιδέες έρχονται οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν σε κάτι που ψάχνετε λύση.

astroguide.gr