2 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/02 ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη βοηθώντας μας να σχεδιάσουμε την πορεία της επιλογής μας. Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με του Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις ή δυσκολία στην έκφραση και την επικοινωνία αλλά φέρνει ταυτόχρονα πρωτότυπες χρήσιμες σκέψεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, το μυαλό σας ταξιδεύει σήμερα προσπαθώντας να ανακαλύψετε τρόπους να νιώσετε περισσότερο ασφαλής στο σήμερα της ζωής σας. Η επικοινωνία με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα και εκτιμάτε μπορεί να είναι αρκετά βοηθητική δίνοντας νέες ιδέες και λύσεις.

Για τους Ταύρους, σήμερα αφιερωθείτε σε έναν σκοπό. Πολύ δημιουργική ημέρα αν μπορέσετε να απομονώσετε τον γύρω θόρυβο είτε προέρχεται από τους ανθρώπους γύρω σας είτε από τα ίδια τα συναισθήματά σας. Η καθαρά αντικειμενική σκέψη θα σας φέρει νέες ιδέες.

Για τους Διδύμους, σήμερα έχετε δύο επιλογές στην διάθεσή σας και είστε αρκετά έξυπνη/ος για να ακολουθήσετε την πιο συμφέρουσα. Η μία είναι να τα βάλετε με όλα και όλους. Η δεύτερη είναι να πάρετε τα καλύτερα από τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας μακρυά από ανώριμες συμπεριφορές.

Για τους Καρκίνους, αυτή τη στιγμή σας ζητείται ή εσείς νιώθετε πως χρειάζεστε μία αλλαγή στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Η όποια αλλαγή ξεκινά από την δική σας ανάγκη περισσότερο παρά από τα εξωτερικά δεδομένα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης διαδικασίας, ώστε να παίρνετε δύναμη και κουράγιο.

Για τους Λέοντες, καλό θα είναι σήμερα να πορευτείτε μόνη/ος βάσει το δικό σας πρόγραμμά και τις δικές σας επιλογές. Αυτό δεν σημαίνει πως άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά, ωστόσο θα πρέπει να ηγείστε της πορείας.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται προσωπικά θέματα συναισθηματικού ή εργασιακού επιπέδου να έρθουν στην πρώτη γραμμή. Οποιοσδήποτε παρορμητισμός σίγουρα δεν θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στα σχέδιά σας και την καλή οργάνωση που θέλετε να πετύχετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αποφύγετε επαφές και συζητήσεις για πολύ προσωπικά θέματα με οικεία άτομα ή συγγενείς. Επίσης αποφύγετε μεγάλες μετακινήσεις και επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε επακριβώς πώς να τους χειριστείτε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα σκέψεις ή γεγονότα ενδέχεται να σας απομακρύνουν από τον στόχο της επιλογής σας. Σχέσεις σε όλα τα επίπεδα και επαφές με ανθρώπους που σχετίζεστε οικονομικά ή διαπροσωπικά καλό θα είναι να τις αποφύγετε με το γάντι.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να κινηθείτε ευέλικτα χωρίς μεγάλες προσδοκίες ειδικά σε ότι αφορά την βοήθεια από το άμεσο περιβάλλον. Αν έρθει καλώς, αν όχι εσείς θα έχετε φροντίσει να είστε αυτόνομη/ος και να μπορέσετε να πορευτείτε κατά βούληση.

Για τους Αιγόκερους, ιδέες έρχονται σήμερα σχετικά με ζητήματα που αφορούν είτε τα οικονομικά σας είτε τον τρόπο που θα μπορέσετε να πάρετε περισσότερη χαρά από τα δημιουργήματά σας. Η εύνοια υπάρχει, εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε την δυναμική σας σε ότι σας γεμίζει όμορφα συναισθήματα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα βρίσκεστε στο κέντρο των εξελίξεων και νιώθετε πως χρειάζεται να κάνετε κάποια πολύ συγκεκριμένα βήματα. Είναι αλήθεια, αλλά θα χρειαστεί να μελετήσετε και να οργανώσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δεν χρειάζεται να μοιραστείτε οποιαδήποτε σκέψη έχετε στο μυαλό σας με τους ανθρώπους γύρω σας, όσο κοντά και αν τους νιώθετε. Επεξεργαστείτε τις και οργανώστε τις κατά βούληση. 

astroguide.gr