28 Μαρτίου, 2023

Ζώδια σήμερα 24/02 Δράστε με απλότητα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα βάζοντάς μας στη διαδικασία να δούμε τα πράγματα πιο απλά και με περισσότερη ησυχία. Η ανάγκη για ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο έρχεται στην επιφάνεια με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να εστιάσετε σε θέματα που έχουν αξία για εσάς. Είτε αφορά ένα συναισθηματικό θέμα είτε οικονομικό, είναι καλή μέρα να βρείτε τρόπους να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας στο σήμερα. Εστιάστε στο δέντρο αλλά μην χάσετε το δάσος, την συλλογική εικόνα.

Για τους Ταύρους, είναι σημαντικό για εσάς σήμερα να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο να έρθετε πιο κοντά στις προσωπικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από τους στόχους σας και ότι σας βοηθά να έχετε καλή επαφή με το περιβάλλον γύρω σας, στο σήμερα.

Για τους Διδύμους, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα να φορτώσετε το μυαλό σας με επιπλέον σκέψεις. Κάντε ένα δεύτερο έλεγχο σε ότι σας ενδιαφέρει και είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή στη ζωή σας και ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να δραπετεύσετε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη, είναι έντονη και πιθανά να το έχετε βάλει στόχο σήμερα. Ωστόσο, δεν είναι καλή ιδέα. Η προσαρμογή στο εδώ και τώρα είναι σίγουρο πως θα σας δώσει δημιουργικές λύσεις ώστε να πάρετε ικανοποίηση σε πρακτικά θέματα.

Για τους Λέοντες, εργασιακά θέματα ή ζητήματα που αφορούν τη πορεία της δουλειάς και της καριέρα σας, ενδέχεται να πάρουν χρόνο από τις σκέψεις σας σήμερα. Είναι ευνοϊκή μέρα να ασχοληθείτε με αυτό το τομέα αρκεί να υπάρξει ευελιξία εκεί που συγκεκριμένες σκέψεις βλέπετε πως δεν σας οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή ημέρα δημιουργεί η Σελήνη στον Ταύρο για εσάς σήμερα. Είναι σημαντικό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και κυρίως να δώσετε σημασία σε ότι μπορεί να σας πάει ένα βήμα μπροστά. Δώστε σημασία στις εμπνεύσεις σας, είναι ιδιαίτερα δημιουργικές και στοχευόμενες προς βαθύτερες επιθυμίες αυτή τη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στον Ταύρο σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω και μέσα σας το τελευταίο διάστημα. Επίσης σας δίνει το θάρρος και κυρίως το σθένος να έρθετε αντιμέτωπη/ος με αυτά. Μην φοβηθείτε, είστε σε θέση να βγείτε από αυτή τη διαδικασία νικήτρια/της.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί βαθύτερες επιθυμίες και ενδέχεται να μην γνωρίζετε το βάθος που μπορεί να φτάσετε σήμερα. Η εσωτερική διεργασία είναι κάτι γνώριμο για εσάς και είναι σίγουρο πως αν αποφασίσετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία θα βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα που σας απασχολούν αυτή την στιγμή.

Για τους Τοξότες, εργασιακά θέματα κινητοποιούνται σήμερα ή ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη καθημερινότητά σας στο σήμερα. Μια δημιουργική κατάσταση μπορεί να λάβει χώρα αυτή τη στιγμή γιαυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Ταύρο βάζει τα θεμέλια στο σήμερα για ένα δημιουργικό εγχείρημα. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε για να επεκταθείτε και να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Υδροχόους, οικογενειακά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και χρειάζεται να βάλετε το χέρι στη καρδιά πριν απαντήσετε σε τυχόν προκλήσεις. Η αλήθεια έρχεται μπροστά από οτιδήποτε άλλο, όχι μόνο για τους άλλους αλλά κυρίως για εσάς την ίδια/τον ίδιο.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει σε επαφή με ότι είναι πολυτιμότερο για εσάς στη παρούσα φάση. Ποιο είναι αυτό που πρέπει να προστατεύσετε και να φροντίσετε ώστε να μεγαλώσει και να σας δώσε καρπούς; Παραμείνετε προς αυτή την κατεύθυνση σήμερα.

astroguide.gr