6 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/11 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 Μέσα στις Εκλείψεις, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, μας ζητά να εστιάσουμε ακόμη περισσότερο σε συναισθηματικά θέματα και προσωπικές ανάγκες. Να βρούμε τρόπο να λάβουμε συναισθηματική τροφή και να πάρουμε χαρά μέσα στις προσωπικές μας συνδέσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα σας ζητά να εστιάσετε την ενέργειά σας και τις σκέψεις σας σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Η οικογένεια, το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά ακόμη και μέσα από αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν μέσα από την επικοινωνία να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχετε απομακρυνθεί για κάποιον λόγο και μπορείτε μαζί να προχωρήσετε σε κάτι που έχετε κοινό στόχο. Η επαφή με βαθύτερά σας συναισθήματα θα φέρει ανάπτυξη και σε κοινωνικούς στόχους που έχετε βάλει αυτή την περίοδο.

Για τους Διδύμους, σήμερα είστε σε θέση να δείτε πιο καθαρά θέματα που σχετίζονται με ότι είναι πολύτιμο για εσάς στο σήμερα της ζωής σας. Να κατανοήσετε βαθύτερές σας ανάγκες ώστε να μπορέσετε να προσδιορίσετε καλύτερα αξίες και πεποιθήσεις οι οποίες οδηγούν τα βήματά σας.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να κάνετε πράγματα για εσάς και την προβολή σας. Σήμερα, μέσα από τις ικανότητες και δεξιότητές σας, μπορείτε να εκπλήξετε τους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Λέοντες, μπορεί σήμερα να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο με τις σκέψεις σας αντί να βγείτε ενεργητικά προς τα έξω. Η αλήθεια είναι πως θα ήταν πολύ καλό να κάνετε μια ταξινόμηση των σκέψεών σας πριν προβείτε σε εξωτερικές δράσεις.

Για τους Παρθένους, βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα τα οποία φέρνουν και βαθύτερες ανάγκες στην επιφάνεια. Η κοινωνική σας θέση μπορεί με κάποιον τρόπο να σας βοηθήσει γιαυτό επιλέξτε να μεταφέρετε μηνύματα και ιδέες μέσα από τις οποίες στοχεύετε να φέρετε ανάπτυξη.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν σε εγρήγορση αυτή τη στιγμή. Εκμεταλλευτείτε κάθε πιθανή πηγή έμπνευσης και δραστηριότητας η οποία μπορεί να σας οδηγήσει ένα βήμα μπροστά, πάντα με όραμα, στόχο και πίστη στις ικανότητές σας.

Για τους Σκορπιούς, ευνοϊκή η θέση της Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα οι εμπνεύσεις σας πραγματικά μπορούν να σας οδηγήσουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Πάντα, σε επαφή με τα συναισθήματά σας και την διαίσθησή σας αφεθείτε και δημιουργείστε τις κατάλληλες για εσάς συνθήκες.

Για τους Τοξότες, βαθύτερα συναισθήματα σήμερα κινητοποιούνται για έναν και μόνο απώτερο σκοπό. Να μπορέσετε μέσα από έναν καλό διαχωρισμό και ταξινόμηση του τί νιώθετε, να αποφασίσετε σε ποίον παραγωγικό δρόμο θα δώσετε την ενέργειά σας.

Για τους Αιγόκερους, να οριοθετείστε το χώρο σας βάσει τα συναισθήματα που νιώθετε σας προτρέπουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα. Είναι σημαντικό, να υπολογίσετε και ανθρώπους που έχετε στην καρδιάς σας, στα σχέδια σας, ώστε να υπάρξει καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Για τους Υδροχόους, με τους δικούς σας όρους θα μπορούσατε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας σήμερα και βάσει τις δικές σας ανάγκες. Ο σκοπός είναι να υπάρξει ανάπτυξη σε μια καθημερινή δραστηριότητα που έχετε αναλάβει η οποία θα λειτουργήσει ευνοϊκά και στην ψυχική σας υγεία.

Για τους Ιχθύες,
δημιουργική ημέρα η σημερινή ειδικά αν είστε στον καλλιτεχνικό χώρο ή ασχολείστε με κάτι δημιουργικό αυτή τη στιγμή. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και υποστηρίξτε ότι έχει περιθώριο ανάπτυξης και εξέλιξης.

astroguide.gr