20 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/03 Η ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Ερμής πλησιάζει τον Ποσειδώνα και η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη. Μία ημέρα κατά την οποία η λογική θα πρέπει να επικρατήσει και να αποφύγετε επαφές με άτομα τα οποία μπορεί να σας βάλουν σε σύγχυση με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δώστε σημασία σε αυτό που νιώθετε και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι δυνατές αλλά δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να κάνετε δράσεις τις οποίες δεν έχετε μελετήσει πάρα πολύ καλά σήμερα.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να ικανοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες σας θα παρακινούν τα βήματά σας σήμερα. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ομοϊδεάτες και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα, ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε πολλά, μεγάλα λόγια.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που συνδέεστε συναισθηματικά ή επαγγελματικά και να έχετε μία καλή επικοινωνία. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε στο ίδιο μήκος κύματος, διαφορετικά το χάος μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα ή να προβείτε σε λάθος συμπεράσματα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα νέες ιδέες έρχονται και πληροφορίες οι οποίες θα είναι χρήσιμες για κάτι που αφορά κυρίως την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Η αντικειμενική όμως ματιά στα γεγονότα και τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας θα πρέπει να είναι ενεργή και αρωγός στις αποφάσεις σας.

Για τους Λέοντες, δημιουργική ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο γεμίζει την καρδιά σας και σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Είναι σημαντικό σήμερα και αύριο να είστε σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες αλλά να έχετε υπομονή όπου είναι απαραίτητο να υπάρξει ωρίμανση.

Για τους Παρθένους, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα σήμερα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε δεν έχει οργανωθεί σωστά. Ειδικά, αν σχετίζεται με συνεργασίες και άλλους ανθρώπους, θα πρέπει να σταθείτε στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει ανοίγοντας ορίζοντες και νέες προοπτικές. Δεν είναι σίγουρο πως μπορεί να προχωρήσει κάτι όπως το θέλετε, λόγω έλλειψης σταθερότητας στα πλανητικά δρώμενα σήμερα, αλλά μία διαφορετική οπτική θα σας βοηθήσει πολύ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να δημιουργήσετε, να επεκτείνετε και να μεγαλώσετε κάτι που θεωρείτε δικό σας δημιούργημα θα είναι έντονη σήμερα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να μην αφορά οικονομικά ζητήματα και κτήσεις. Σε αυτόν τον τομέα μπορεί να γίνουν λάθη.

Για τους Τοξότες,
η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε μία διαφορετική στάση απέναντι στα γεγονότα αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι τόσο βοηθητικά αν αφεθείτε στη ροή. Η παραπλάνηση και η μη καλή κατανόηση μπορεί να δημιουργήσουν προκλήσεις ή λάθη.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά και δημιουργικά με ανθρώπους που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις να επηρεάσουν την κατάσταση. Αφήστε τη ροή να κινηθεί από μόνη της και αν κάτι δεν σας βρίσκει σύμφωνη/ο προσπεράστε ή αφήστε το στην άκρη.

Για τους Υδροχόους, σήμερα έρχεστε σε επαφή περισσότερο με αξίες οι οποίες είναι σημαντικές για εσάς στη ζωή σας. Επίσης, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που υποστηρίζουν τα όνειρά σας και να γίνετε μαζί μία ομάδα προς έναν κοινό στόχο.

Για τους Ιχθύες, το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σήμερα ανοίγει μπροστά σας όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να έχετε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά ώστε να μην ξεφύγετε από τα όρια τα οποία σας κρατούν ασφαλή.

Astroguide.gr