19 Απριλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 23/02 Νιώστε το ρυθμό – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού ωθώντας σας να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βάλουν σε «κίνηση» ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. Η παρόρμηση, είτε από εσάς είτε από το εξωτερικό περιβάλλον προς εσάς θα είναι αισθητή γιαυτό διπλο-τσεκάρετε ότι νιώθετε πως θέλει επιπλέον σκέψη και οργάνωση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με σθένος, δύναμη και η αίσθηση πως τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας είναι έντονη. Ωστόσο το πλανητικό σκηνικό δεν υπόσχεται ηρεμία και γαλήνη, οπότε χρειάζεται να βρείτε το κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζεστε και αγαπάτε.

Για τους Ταύρους, προκλήσεις μπορεί να φέρουν τα πλανητικά δρώμενα. Είτε λόγω δικής σας αδυναμίας ή πολλών σκέψεων, είτε λόγω των περιστάσεων καλύτερα να ασχοληθείτε με χαλαρά πράγματα σήμερα και ότι υπόσχεται πως θα σας ικανοποιήσει με κάποιον τρόπο.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Κριό σας ζητά να κάνετε τη διαφορά με ανανεωμένους τρόπους και ιδέες κυρίως σε κοινωνικά ζητήματα ή σε ομάδες ανθρώπων. Δεν έχει σημασία ποιος θα κερδίσει τι, αλλά το γεγονός πως νέες ιδέες και προτάσεις θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να στηριχτείτε στα πόδια σας αλλά μάλλον δεν θα είναι αρκετό με το πλανητικό σκηνικό να σας σπρώχνει προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η ευελιξία είναι το κλειδί της ημέρα για εσάς και αφήστε απαιτητικές ενέργειες για μια άλλη ημέρα.

Για τους Λέοντες, προσπαθήστε σήμερα να παραμείνετε σε ένα στόχο ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε παρακάμψεις ή γενικότερα αλλαγές με την Σελήνη στο Κριό και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό να φέρνει προκλήσεις. Ναι στη δημιουργία, ναι στην εφευρετικότητα αλλά «μόνος, ούτε στο παράδεισο».

Για τους Παρθένους, επανεξέταση και αναθεώρηση στρατηγικής είναι μια καλή ιδέα σήμερα με την Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει συγκεκριμένους τομείς για το ζώδιο σας. Όπου νιώθετε πως χρειάζονται αλλαγές και όπου υπάρχουν κάθε είδους αμφισβητήσεις, καλό είναι να επανατοποθετηθείτε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα κάθε είδους σχέση και συνεργασία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση με την Σελήνη στον Κριό απέναντι από το ζώδιο σας. Η επιμονή δεν είναι η καταλληλότερη ενέργεια από μέρους σας ειδικά αν βλέπετε πως υπάρχουν εμπόδια μπροστά σας. Αντιθέτως προσπαθήστε να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες και κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο Κριό μπορεί να ενισχύει το πείσμα και την ενεργητικότητά σας προς ένα στόχο ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να κάνετε πράγματα τα οποία θέλουν κόπο και ενέργεια. Παραμείνετε σε εδάφη τα οποία είναι γνώριμα και χρησιμοποιήστε την ευελιξία και τη διπλωματία για να κερδίσετε αυτό που θέλετε.

Για τους Τοξότες, σήμερα υπάρχει η ώθηση να βγείτε, να χαρείτε και γενικότερα να κάνετε πράγματα τα οποία είναι αρκετά συμβατά με τις επιθυμίες σας. Ωστόσο αυτό που χρειάζεστε για να πετύχει η συνταγή είναι η πίστη στη ροή και η αισιοδοξία πως όλα είναι περαστικά και δεν χρειάζεται να στεκόσαστε σε λεπτομέρειες που αύριο θα έχουν ξεχαστεί.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πως μέσα από διαφορετικούς δρόμους μπορείτε να φτάσετε στο ίδιο αποτέλεσμα αλλά παίρνοντας ίσως μεγαλύτερη χαρά από τη διαδρομή και τη διαδικασία. Σήμερα αφήστε στην άκρη τη πεποίθηση πως πρέπει να έχετε το πλήρη έλεγχο σε όλα και κάντε ένα βήμα πίσω, δίνοντας το βήμα σε ανθρώπους που αγαπάτε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει το ρίσκο να χαθείτε στις πολλές λεπτομέρειες και να χάσετε τη πανοραμική εικόνα. Το κουράγιο και η δύναμη είναι σημαντικά συστατικά για να προχωρήσετε το πρόγραμμα σας, οπότε πορευτείτε κατά βούληση αλλά με προσοχή.

Για τους Ιχθύες, σήμερα χρειάζεται προσοχή σε σπατάλες όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο αλλά γενικότερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για υπερβολές. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός και προσήλωση στο στόχο ώστε να μην χαθείτε στη διαδρομή.

astroguide.gr