2 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/02 ΔΩΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η σχέση της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Κρόνο σήμερα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που δεν έχουν μπει σε μια τελική ευθεία ή έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Η καλή ισορροπία των συναισθηματικών φορτίσεων και η αντικειμενική ματιά στα δεδομένα υπόσχονται την ισορροπία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα πάρτε τις αποστάσεις σας από άτομα και καταστάσεις οι οποίες σας αγχώνουν για κάποιον αντικειμενικό λόγο. Αντιθέτως, ελάτε κοντά με ανθρώπους που μπορούν να σταθούν στο πλευρό σας ενήλικα, υπεύθυνα και σταθερά.

Για τους Ταύρους, θέματα σχέσεων και συνεργασιών μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα είτε για σημαντικούς αντικειμενικούς λόγους είτε όχι. Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και δράστε ορθά, με ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βάζουν σε σκέψεις, τις οποίες καλό θα είναι να βάλετε πρώτα σε σειρά πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Η ανάγκη για προσωπική ελευθερία και αυτονομία θα μονοπωλήσει σήμερα.

Για τους Καρκίνους, ευνοϊκή η σημερινή ημέρα αν αποφασίσετε να αφήσετε λίγο τα τρέχοντα στην άκρη και δώσετε σημασία σε ότι σας γεμίζει ψυχικά και σας ηρεμεί. Διαφορετικά, ενδέχεται να υπάρχουν εσωτερικές κυρίως συγκρούσεις, ακριβώς επειδή θα θέλατε να βρίσκεστε κάπου αλλού ή να ασχολιόσασταν με ένα διαφορετικό αντικείμενο.

Για τους Λέοντες, δώστε χώρο και χρόνο σήμερα σε πράγματα τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια, χωρίς περιορισμούς. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας αγχώσει ή να θελήσετε να δράσετε περισσότερο από παρόρμηση, χωρίς λογική σκέψη. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να δίνετε αντικειμενική υπόσταση σε ότι συμβαίνει γύρω και μέσα σας. Συζητήσεις μπορούν να σας ευνοήσουν αρκεί να έχετε τον πλήρη έλεγχο και να είστε πολύ καλά ενημερωμένη/ος.

Για τους Ζυγούς, αποφύγετε σήμερα οικονομικά ζητήματα και γενικότερα ότι αφορά χρήματα, αξίες και κτήσεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα γιαυτό αποφύγετε σημαντικές επαφές και πολλές συζητήσεις.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα έχετε την δύναμη, το σθένος και την θέληση να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν μείνει πίσω λόγω διαφόρων καταστάσεων. Βγείτε προς τα έξω, δημιουργικά και μην δώσετε σημασία σε πολύ προσωπικά-συναισθηματικά ζητήματα.

Για τους Τοξότες, οι σκέψεις μπορεί κάποιες φορές να αλλοιώνουν την πραγματικότητα και σήμερα θα πρέπει να σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα. Οτιδήποτε δεν έχει ρεαλιστικές βάσεις καλό θα είναι να το αποφύγετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, προκλήσεις μπορεί να δημιουργηθούν σήμερα με κάποιον τρόπο ωστόσο θα είναι διαχειρίσιμες. Σταθείτε σε ότι έχει αντικειμενικό χαρακτήρα αλλά χωρίς παρωπίδες. Για να έχετε ελευθερία κινήσεων σήμερα απαιτείται ανοιχτό μυαλό και προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε γνωρίζετε καλά, έχετε εμπειρία και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας. Κάντε ασφαλή βήματα, χωρίς ρίσκο και κινήσεις χωρίς λογική σκέψη. Μην είστε σκληρή/ος με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιό σας μπορεί να αλλάξει το σκηνικό από την μία στιγμή. Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να είναι πρόκληση για εσάς αν έχετε θετική διάθεση και αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό σήμερα.

astroguide.gr