23 Μαΐου, 2022

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/04 ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε ευνοϊκή σχέση με τον Ήλιο που μόλις μπήκε στον Ταύρο, είναι βοηθητική για οποιαδήποτε ενέργεια έχει δομή, σταθερότητα και περιθώριο επέκτασης. Δώστε την δυναμική σας όπου πιστεύετε πως πραγματικά αξίζει τον κόπο χωρίς σπατάλη χρήσιμης ενέργειας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση ωστόσο θα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις αν μπείτε και εσείς ηθελημένα σε αυτή την διαδικασία.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας και η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα και αύριο θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε ότι θέλετε να κάνετε και έχει δομή. Οι καταστάσεις αποδίδουν καρπούς και εσείς μπορείτε να αισθανθείτε χαρά για τις επιτεύξεις σας, ακόμη και αν βρίσκονται σε αρχικό ακόμη στάδιο.

Για τους Διδύμους, είναι αλήθεια πως πολλές σκέψεις τριβελίζουν το κεφάλι σας αυτές τις ημέρες και είναι επίσης αλήθεια πως νιώθετε την ενέργειά σας αρκετά πεσμένη ώστε να αντεπεξέλθετε, τουλάχιστον όσο θα θέλατε. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και σεβαστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα και αύριο και πιθανά να μην μπορέσετε να κρατήσετε εύκολα τις ισορροπίες. Το κλειδί για να έχετε αποτελεσματικότητα είναι να σταθείτε σε ότι ρεαλιστικά και αντικειμενικά μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή, χωρίς να τρέφετε άπιαστες προσδοκίες.

Για τους Λέοντες, σήμερα υπάρχει η δυναμική να κάνετε πράξη μία ιδέα που δουλεύετε το τελευταίο διάστημα αρκεί να είστε έτοιμη/ος να κάνετε πολύ συγκεκριμένα βήματα. Η ανεμελιά ή/και η έλλειψη οργάνωσης θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε όλη την εύνοια να προχωρήσετε κατά βούληση και κατάλληλα προετοιμασμένη/ος. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και δείξτε στους άλλους τις ικανότητές σας μέσα από τις οργανωμένες δράσεις σας και μεθοδευμένες κινήσεις.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε επιφυλακτικά, χωρίς να πάρετε ρίσκο και κυρίως χωρίς να είστε σίγουρη/ος για την πορεία και εξέλιξη. Ενδέχεται να έρθουν όλα όπως τα έχετε σκεφτεί και προγραμματίσει αλλά καλό θα είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα παρά να απογοητευτείτε λόγω των μεγάλων προσδοκιών σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα εστιάστε στην καλή και σωστή επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους. Η δυναμική της ημέρας σας βοηθά αρκεί να σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα και να είστε όσο περισσότερο αντικειμενική/ός μπορείτε σχετικά με τις προσδοκίες σας.

Για τους Τοξότες, ένα οικονομικό θέμα ή ζήτημα που σχετίζεται με τις αξίες γενικότερα ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Είναι πολύ καλή στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε πλαίσιο και σε μία καλή, παραγωγική σειρά.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με τον Ήλιο στο στον Ταύρο δίνει την απαραίτητη ώθηση να κινηθείτε κατά βούληση και επιθυμία. Η σταθερότητά σας θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από αυτό που νομίζετε γιατί μπορείτε ταυτόχρονα να διδάξετε και στους ανθρώπους γύρω σας πώς η αποτελεσματικότητα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την στοχο-προσήλωση και την θέληση.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις σήμερα ενδέχεται να σας κάνουν πιο απόμακρη/ο ή/και άλλοι γύρω σας να πιστεύουν πως δεν έχετε διάθεση να μοιραστείτε πράγματα. Εν μέρει είναι αλήθεια, με την έννοια πως σήμερα είστε στον εαυτό σας και προσπαθείτε να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά στον δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Ιχθύες, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και η ημέρα προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία έχουν όραμα και σταθερές βάσεις. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και δώστε όλη την δυναμική σας.

Astroguide.gr