2 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/02 ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη αφήνει το ζώδιο του Ζυγού και περνά στον Σκορπιό δίνοντας ένα περισσότερο έντονο χρώμα στην σημερινή απόχρωση της ημέρας. Κρυμμένα συναισθήματα καθώς και βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια προς εξερεύνηση και διεκπεραίωση. Η ανακάλυψη νέων πληροφοριών και δεδομένων θα βοηθήσουν στην πορεία της επιλογής μας αυτή την περίοδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα έρχεστε σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες σε βαθύτερα επίπεδα και δίνεται η ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης. Η αποδοχή των τωρινών δεδομένων είναι η αρχή, το πρώτο βήμα, για να ανακαλύψετε τον τρόπο που θα συνεχίσετε την πορεία σας.

Για τους Ταύρους, φρέσκος αέρας φέρνει μαζί του και νέες ιδέες σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν το συγκεκριμένο διάστημα. Μία πιο σωστή τοποθέτηση και ο επαναπροσδιορισμός είναι τα κλειδιά που έχετε στα χέρια σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Διδύμους, η καινοτομία σε αυτό που ασχολείστε μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά στο αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε αυτή τη στιγμή. Κάντε μία επαναξιολόγηση των δεδομένων και προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές.

Για τους Καρκίνους, αυτό που μπορείτε να προσθέσετε αυτή τη στιγμή σε κάτι που σας ενδιαφέρει και δίνετε την ενέργειά σας είναι το διαισθητικό σας ταλέντο. Ιδανική ημέρα σήμερα για να απελευθερώσετε το δημιουργικό σας ταλέντο και την φαντασία σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα αφεθείτε και εξερευνήστε νέα συναισθηματικά εδάφη τα οποία μπορεί να φοβόσαστε ή για κάποιον άλλο λόγο να μην θέλατε να το κάνετε μέχρι τώρα. Προσωπικά θέματα και επαφές μπορούν να λειτουργήσουν αναζωογονητικά και να σας δώσουν ενέργεια.

Για τους Παρθένους, εμπνεύσεις και αναζωογόνηση υπόσχεται η σημερινή ημέρα ωθώντας σας να ασχοληθείτε και να εργαστείτε πάνω σε κάτι το οποίο είναι για εσάς και μόνο για εσάς. Ακόμη και αν θελήσετε να το μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους ή συνεργάτες, σε αυτή την φάση, κρατήστε το αποκλειστικά για εσάς.

Για τους Ζυγούς, είναι σίγουρο πως έχετε χτίσει με μόχθο ότι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και είναι σημαντικό για εσάς να νιώθετε την ανάλογη συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια/ικανοποίηση μέσα από τα επιτεύγματά σας. Με αυτή την ανάγκη σας έρχεστε σε επαφή σήμερα με σκοπό την αύξηση και περαιτέρω επέκταση.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα είναι μία από εκείνες τις ημέρες κατά την οποία οι σκέψεις σας είναι προσανατολισμένες προς την κατεύθυνση που υπόσχεται να σας δώσει αναγνωσιμότητα και μεγαλύτερη σταθερότητα. Το θάρρος δεν θα λείψει ακόμη και την στιγμή που θα έρθετε μπροστά σε προσωπικούς σας φόβους. Αντιμετωπίστε τους επιδέξια.

Για τους Τοξότες, μία ανακατάταξη του προσωπικού σας χώρου λαμβάνει χώρα σήμερα με σκοπό να ελευθερώσει χώρο για νέες ανακαλύψεις, πράγματα και να μπει φρέσκος αέρας. Βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και οργανωθείτε σωστά θέτοντας προτεραιότητες.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη σας για αυτονομία έρχεται στην επιφάνεια σήμερα με κάποιον έμμεσο ή άμεσο τρόπο. Προσπαθήστε να δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες αυτή τη στιγμή για να βοηθηθείτε στην προσωπική σας αναρρίχηση, φέρνοντας ταυτόχρονα ανανέωση στην κοινωνική σας ζωή.

Για τους Υδροχόους, το όραμά σας για κάτι μπορεί αυτή τη στιγμή να ζωντανέψει βαθύτερες επιθυμίες και να αναπτερώσει το ηθικό σας. Σταθείτε στα αντικειμενικά δεδομένα και εναρμονιστείτε μαζί τους ώστε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που δίνεται από τις πλανητικές δυναμικές.

Για τους Ιχθύες, σήμερα συντονιστείτε με κάτι που αναγεννά την πίστη αλλά και την δημιουργική σας φαντασία. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις νέες ιδέες σας παραγωγικά σε κάτι που ασχολείστε και να δείτε την συνολική εικόνα, πανοραμικά

astoguide.gr