20 Απριλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 20/12 Ώθηση για ενδοσκόπηση – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Σεληνιακός κύκλος κλείνει σιγά σιγά και ο Ήλιος περνά σε “κενό” πορείας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως σήμερα και αύριο θα υπάρχει έντονη η αίσθηση πως κάτι κλείνει, ολοκληρώνει το κύκλο της ή θα πρέπει να αποφασίσετε να το αφήσετε πίσω. Να στραφείτε περισσότερο προς τα μέσα, να έρθετε σε επαφή με ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς και η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σας βοηθά σε αυτή τη διεργασία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι αλήθεια πως κάποια πράγματα αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να προχωρήσουν όπως τα θέλετε και αυτό μπορεί να σας προκαλεί μια σχετική αναστάτωση. Εξετάστε τα δεδομένα εξαρχής και δείτε σε τί αλλαγές χρειάζεται να προβείτε.

Για τους Ταύρους, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε αυτή τη στιγμή να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Σκεφτείτε καλά όλα τα δεδομένα και περιμένετε δύο ακόμα ημέρες πριν την όποια δράση σας.

Για τους Διδύμους, ένα επαγγελματικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με τις δραστηριότητες μέσα στη καθημερινή σας ρουτίνα ενδέχεται να σας απασχολεί τις τελευταίες ημέρες. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά. Δώστε σημασία στην υγεία σας.

Για τους Καρκίνους, μεγάλη η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε χαρά γιαυτό κινηθείτε προς αυτή τη κατεύθυνση. Αν οι προσδοκίες σας είναι ρεαλιστικές είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να πάρετε προσωπική ικανοποίηση μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα…

Για τους Λέοντες, πολύ προσωπικά σας ζητήματα έχουν έρθει στην επιφάνεια και είστε στη διαδικασία να δείτε τί μπορείτε να κάνετε σχετικά. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και τα πλανητικά δρώμενα πιέζουν από παντού. Λειτουργήστε περισσότερο με τη λογική και κάντε αυτό που αντικειμενικά είναι καλό για εσάς.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία αυτές τις ημέρες μπορεί να σας φέρει νέες ιδέες και να βρείτε λύσεις σχετικά με ζητήματα που τρέχουν και σας απασχολούν. Δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει με τον πιο εύκολο τρόπο, ωστόσο είναι σημαντικό να παραμείνετε σε μια οδό δημιουργική και επεκτατική για εσάς.

Για τους Ζυγούς, ιδιαίτερα έντονες αυτές οι ημέρες με πολλές υποχρεώσεις και κυρίως πολλές σκέψεις να τριβελίζουν το μυαλό σας. Προσπαθήστε να ταξινομήσετε τα πράγματα και να δώσετε προτεραιότητες ώστε φύγουν περιττές σκέψεις και έγνοιες. Επίσης, έχετε κατά νου πως δεν μπορείτε να βρίσκεστε ταυτόχρονα σε δύο σημεία ούτε να τους ικανοποιήσετε όλους το ίδιο.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας προσθέτει το απαραίτητο σθένος για να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα έχετε προγραμματίσει για αυτές τις ημέρες. Οι δυσκολίες είναι υπαρκτές αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει. Μείνετε σε μια δημιουργική οδό της επιλογής σας και κάντε πράγματα που θα σας ξεκουράσουν σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σας σιγά σιγά δίνοντας σας την δυνατότητα να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις για όλα όσα σας έφερε τις τελευταίες 30 ημέρες. Η «μετάβαση», σήμερα και αύριο, ενδέχεται να μην είναι εύκολη γιαυτό επιλέξτε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν σας κουράζουν πολύ ή να βρείτε χρόνο ώστε να παίρνετε μια ανάσα.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας προσθέτουν αρκετή γοητεία, απαραίτητη για να μπορείτε να προχωράτε στο δρόμο της επιλογής σας με αυτοπεποίθηση. Σε δύο ημέρες θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιό σας οπότε καλό θα είναι να περιμένετε αυτή την «άφιξη» πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια σκέφτεστε αυτή τη στιγμή.

Για τους Υδροχόους, κάποια πράγματα σήμερα δεν είναι εύκολο να προχωρήσουν είτε δώσετε την ενέργειά σας είτε όχι. Ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορεί αντικειμενικά να προχωρήσει και είστε σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα.

Για τους Ιχθύες, ενδιαφέρουσες ιδέες έρχονται χτες και σήμερα και μπορείτε να τις προχωρήσετε. Οργανωθείτε κατά περίπτωση και κάντε ένα βήμα μπροστά από μεθαύριο και μετά για να υπάρξει παραγωγικότητα.

astroguide.gr