20 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/06 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Ήλιος σήμερα διανύει την τελευταία μοίρα του ζωδίου των Διδύμων και η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Ένας συνδυασμός ο οποίος πολύ εύκολα μπορεί να μας βάλει σε μια δημιουργική και καλλιτεχνική οδό αλλά επίσης πολύ εύκολα μπορεί να μας κάνει να βλέπουμε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά, την τέχνη και γενικότερα καλλιτεχνικής φύσεως. Καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θέλουν πολλή ενέργεια και χρόνο για να πραγματοποιηθούν. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα, ομάδες ατόμων και οτιδήποτε σας ενώνει με άλλα άτομα με ένα κοινό όραμα. Ωστόσο, μην δώσετε μεγάλη σημασία σε πράγματα τα οποία θέλουν πολλή ενέργεια για να γίνουν, μέχρι αύριο. Ενδέχεται να δυσκολευτείτε ακολουθώντας αυτή την οδό.

Για τους Διδύμους, μια νοσταλγική νότα προστίθεται σήμερα στο χρώμα των σκέψεων σας σε καταστάσεις μέσα από τις οποίες πήρατε χαρά, ικανοποίηση και αποδοχή. Επαγγελματικά ζητήματα πέφτουν στο τραπέζι προς επιπλέον διερεύνηση προσδοκώντας να ζήσετε ξανά τέτοιες στιγμές.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργή καθώς και οι εμπνεύσεις σας για ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας ταξιδέψει και ανακαλύψτε νέες περιοχές που θα σας κάνουν να νιώσετε χαρά και γαλήνη.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε έχει καλλιτεχνική υπόσταση στη ζωή σας, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να το αναπτύξετε, οπότε αφιερώσετε του χρόνο. Βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια ώστε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να τα εκφράσετε.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιό σας, σας σπρώχνουν σήμερα να αφιερωθείτε σε έναν σκοπό, σημαντικό για εσάς. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο και την ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Αντιθέτως, δεν είναι καλή ημέρα για να αναπτύξετε συνεργασίες και σχέσεις. Ενδέχεται να γίνουν λάθη ή να μην υπάρξει πορεία και μέλλον.

Για τους Ζυγούς, αν έχετε ένα εγχείρημα καλλιτεχνικό το οποίο μπορείτε να αφιερωθείτε σήμερα, να το κάνετε και είναι σίγουρο πως θα υπάρξει ανάπτυξη. Αυτό που χρειάζεται να αποφύγετε είναι πρακτικά και περίπλοκα ζητήματα, τα οποία ζητούν πολλή ενέργεια και κόπο από εσάς.

Για τους Σκορπιούς, η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας είναι μια πολύ προσωπική σας υπόθεση και είναι αλήθεια πως επιλέγετε προσεκτικά σε ποίους θα ανοιχτείτε και κατά περίπτωση. Σήμερα η ημέρα προσφέρετε για μια τέτοια δράση, ερχόμενη/ος πιο κοντά με τους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Δημιουργική ημέρα και για οτιδήποτε έχει καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Για τους Τοξότες, σύνθετες και περίπλοκες καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένειά σήμερα ενδέχεται να δυσκολευτείτε να τις διαχειριστείτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε σας αγχώνει και κυρίως σας δημιουργεί σύγχυση.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πιο ανάλαφρα και όμορφα συναισθήματα δίνει η σημερινή ημέρα γιαυτό κινηθείτε σε περιοχές που η απλότητα μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στη τελειότητα. Αφήστε σημαντικά πράγματα και δράσεις να τις κάνετε από αύριο και μετά.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ανοίγονται μπροστά σας όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και σας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε την απόχρωση που επιθυμείτε. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η διάρκεια και η πορεία μιας κατάστασης σήμερα όσο η εμπειρία που θα αποκτήσετε μέσα από αυτή.

Για τους Ιχθύες, Η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιό σας ωθώντας σας να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ηρεμούν και σας δίνουν χαρά. Καλό θα είναι να ακολουθήσετε αυτή την οδό και να αφήσετε πιο περίπλοκες καταστάσεις για μία άλλη στιγμή. Χαρείτε με ότι έχετε στη ζωή σας.

astroguide.gr