26 Ιουνίου, 2022

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/05 ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη μαζί με τον Πλούτωνα στον ουράνιο θόλο σήμερα δίνουν σθένος, δύναμη και την απαραίτητη υπομονή για να φέρετε αυτό που προσδοκάτε. Ο Ερμής ανάδρομος και ο Ήλιος εκτός πορείας δεν υπόσχονται το άμεσο αποτέλεσμα, ωστόσο μπορείτε να κινηθείτε στην κατεύθυνση της επιλογής σας ακόμη και αν υπάρξει καθυστέρηση για το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η θέλησή σας σήμερα θα παρακινεί τις δράσεις σας ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσετε ιδιαίτερα προσεκτικά. Η απερισκεψία και οι παρορμητικές κινήσεις ενδέχεται να σας βγάλουν εκτός πορείας ή να σας αποπροσανατολίσουν.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος αποχωρίζεται το ζώδιό σας δίνοντας σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε και με νέα πράγματα. Σήμερα καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός στα βήματά σας γιατί ο Ήλιος σε κενό πορείας δεν θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις που σχετίζονται με το μέλλον σας.

Για τους Διδύμους, αύριο ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας δίνοντας ευκαιρίες να προβείτε σε δράσεις που θέλετε. Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός και να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς γιατί ενδέχεται να γίνουν λάθη.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας έχοντας υπομονή και συγκαταβατικότητα. Δεν είναι καλή ημέρα αν θελήσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές ή να δράσετε με πυγμή και σθένος.

Για τους Λέοντες, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα αντιφατική γιαυτό καλό θα είναι να μην δώσετε πολλή ενέργεια στα πράγματα και τις καταστάσεις. Ένα εργασιακό ζήτημα ζητά την προσοχή σας ωστόσο προχωρήστε το σιγά σιγά και προσεκτικά.

Για τους Παρθένους, η βιασύνη ειδικά σήμερα δεν θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε γρηγορότερα, το αντίθετο. Λειτουργήστε με σύνεση και δώστε την δυναμική σας μόνο σε ότι πραγματικά γεμίζει την καρδιά σας.

Για τους Ζυγούς, όσο περνά η ημέρα μπορείτε να νιώσετε περισσότερο ενεργειακά δυνατή/ός γιαυτό καλό θα είναι αν έχετε προγραμματίσει κάτι να το κάνετε μετά το μεσημέρι. Παρόλα αυτά η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα. Ασχοληθείτε με εκκρεμότητες ή ζητήματα που είναι ήδη ανοιχτά.

Για τους Σκορπιούς, από το μεσημέρι και μετά καλό θα είναι δώσετε την ενέργειά σας μόνο σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό να γίνει σήμερα διαφορετικά προγραμματίστε το για μία άλλη στιγμή. Θέματα με το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή δείτε τα με μεγάλη ευελιξία.

Για τους Τοξότες, η ημέρα προσφέρετε για συζητήσεις, επαφές και ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι. Η υπερβολή μπορεί εύκολα να λάβει χώρα, κατά συνέπεια και η απογοήτευση αργότερα.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικά σας θέματα είναι στο προσκήνιο και προσπαθείτε να τα τακτοποιήσετε. Δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να το κάνετε όπως επιθυμείτε ωστόσο κάντε την αρχή και έχετε κατά νου πως ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από αυτόν που υπολογίζατε.

Για τους Υδροχόους, «κάθε εμπόδιο για καλό» είναι η φράση που ταιριάζει γάντι στην σημερινή ημέρα γιαυτό λειτουργήστε με φειδώ. Από το μεσημέρι και μετά ενεργειακά είστε καλύτερα ωστόσο μην ξεθαρρέψετε γιατί λάθη καραδοκούν.

Για τους Ιχθύες, σήμερα, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, θα πρέπει να ξεκουραστείτε σε ψυχικό ή/και σωματικό επίπεδο. Κατανοητή η ανάγκη σας να τακτοποιήσετε πράγματα και καταστάσεις ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να το κάνετε.

astroguide.gr