28 Μαρτίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/1 ΟΥΡΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΈΧΡΙ 25/8 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο πλανήτης Ουρανός αρχίζει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου. Κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας μέσα από μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης μας βοήθησε να δούμε ποίοι τομείς στο σήμερα της ζωής μας χρειάζονται ανανέωση. Τώρα, σε ορθή φορά, δίνει την δυνατότητα να βάλουμε σε εφαρμογή αυτές τις σκέψεις, να απελευθερωθούμε από άκαμπτα μοτίβα και να προχωρήσουμε μπροστά. Αν γνωρίζουμε τις αλλαγές που πρέπει να λάβουν χώρα, έχουμε και τις λύσεις στα χέρια μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ουρανός αρχίζει την ορθή του φορά δίνοντας την ευκαιρία σε εσάς να μπορέσετε να κάνετε κινήσεις οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Οτιδήποτε σχετίζεται με την υλική ή/και συναισθηματική σας ασφάλεια, τώρα, μπορείτε μέσα από έξυπνες και ώριμες κινήσεις να φέρετε αύξηση.

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιό σας κατά την ανάδρομή του πορεία σας έφερε συνειδητοποιήσεις σχετικά με τον τρόπο που προβάλετε τα ταλέντα σας και συνδέεστε με το περιβάλλον γύρω σας. Τώρα, σε ορθόδρομη κίνηση, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας με στόχο την ανεξαρτησία και την αυτονομία σας. Επίσης ένας έρωτας θα μπορούσε να έρθει ξαφνικά στη ζωή σας.

Για τους Διδύμους, μπορεί η ανάδρομη πορεία του Ουρανού να σας έφερε πολλές σκέψεις ή να χρειάστηκε να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών το προηγούμενο διάστημα αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Τώρα, σε ορθή φορά, σας δίνει την ώθηση, με αρωγό την διαίσθησή σας, να καταλάβετε ποία οδό πρέπει να ακολουθήσετε για να απελευθερωθείτε από δεσμά που σας κρατούν στάσιμη/ο.

Για τους Καρκίνους, ο Ουρανός στον Ταύρο σε ορθή φορά θα σας βοηθήσει να σταθείτε πιο σωστά και περισσότερο λειτουργικά σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Ο κοινωνικό σας κύκλος αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει πηγή εμπνεύσεων και να μπορέσετε είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία να βρεθείτε πιο κοντά σε ένα όνειρό σας.

Για τους Λέοντες, ο πλανήτης Ουρανός αρχίζει την ορθόδρομή του πορεία φέρνοντας μαζί και ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα ή έναν στόχο ζωής που έχετε θέσει το τελευταίο διάστημα. Οι αλλαγές λαμβάνουν μέρος σε αυτό τον προσωπικό αγώνα που κάνετε και ίσως κάποιες στιγμές να αισθανθείτε έξω από τα νερά σας. Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα φέρει και νέες επιτεύξεις.

Για τους Παρθένους, η δυναμική του πλανήτη Ουρανού εστιάζει την ενέργειά της μόνο σε θέματα τα οποία έχουν περιθώριο επέκτασης και ανάπτυξης. Κατά την ανάδρομή του πορεία σας έδωσε ιδέες και τρόπους για να την πετύχετε και τώρα με την ορθόδρομή του πορεία σας δίνει την ώθηση να προχωρήσετε με θάρρος και τόλμη προς την κατεύθυνση που υπόσχεται μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων για εσάς.

Για τους Ζυγούς, σε πολύ προσωπικούς σας τομείς εστιάζει την δυναμική του ο πλανήτης Ουρανός είτε σε ανάδρομη είτε σε ορθή πορεία και είναι αλήθεια πως φέρνει τα πάνω κάτω κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Δεν το κάνει για να σας παιδέψει αλλά για να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τί είναι αυτό που πραγματικά θα γαληνέψει την ψυχή σας και με ποίον τρόπο θα πρέπει να προχωρήσετε μπροστά ελεύθερη/ος και μακρυά από παλαιωμένες πεποιθήσεις.

Για τους Σκορπιούς, ο Ουρανός απέναντί σας, σε ορθή φορά πια, σας ωθεί με θάρρος και αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι κυρίως ο στόχος ή το μέσον αλλά υπάρχει γενικότερα μια επείγουσα ανάγκη να δημιουργήσετε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορούν να έρθουν νέες ευκαιρίες στη ζωή σας, οι οποίες θα σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο ελεύθερη/ος στην οδό της επιλογής σας.

Για τους Τοξότες, η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού σας βοηθά κυρίως σε καταστάσεις οι οποίες είναι ενεργές στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία καθώς σε θέματα υγείας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. Νέοι δρόμοι μπορούν πραγματικά να ανοίξουν αυτή τη στιγμή μπροστά σας ακόμη και διαφορετικοί από αυτούς που πορεύεστε μέχρι σήμερα. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ενεργή.

Για τους Αιγόκερους, γενικότερα ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς παρόλο που κατά την ανάδρομή του πορεία μπήκατε στην διαδικασία να αλλάξετε πράγματα, κάτι που δεν σας αρέσει ιδιαίτερα. Τώρα, σε ορθή πορεία, προγραμματίστε και οργανώστε τις ιδέες σας, πάντα με κέντρο να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση μέσα από τα δημιουργήματά σας, κάθε είδους.

Για τους Υδροχόους, ο πλανήτης Ουρανός κατά την διάρκεια της ανάδρομή του πορείας έφερε στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Ίσως η αλλαγή περιβάλλοντος, η αλλαγή κατοικίας να είναι κάποιες από αυτές. Τώρα, σε ορθόδρομη κίνηση έχετε την εύνοια να οργανωθείτε πιο σωστά και να προσαρμοστείτε καλύτερα στα νέα δεδομένα πάντα με κέντρο την προσωπική σας ελευθερία.

Για τους Ιχθύες, νέες ιδέες έφερε η ανάδρομη πορεία του πλανήτη Ουρανού σχετικά με κινήσεις που πρέπει να κάνετε στο άμεσο περιβάλλον σας. Επίσης, ενδέχεται αυτές οι κινήσεις να αφορούν άμεσα τις σχέσεις σας με συγγενείς και αδέλφια. Μπείτε στην διαδικασία να οργανωθείτε σωστά έχοντας εμπιστοσύνη στις ιδέες και τις εμπνεύσεις σας.

astroguide.gr