6 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/11 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 Λίγο πριν την αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη, η Σελήνη ήδη στο ζώδιο του Ταύρου μαζί με τον Ουρανό εντείνει την πλανητική δυναμική. Οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι μετρημένες, να κάνουμε προσεκτικά βήματα και το κυριότερο να είμαστε ανοιχτοί σε ότι έρχεται μπροστά μας, ακόμη και αν είναι ξαφνικό ή εκτός προγράμματος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, αυτές τις ημέρες σκέψεις γύρω από ένα οικονομικά ζήτημα και γενικότερα θέματα αξιών είναι έντονες. Η συναισθηματική ή/και οικονομική ασφάλεια στη ζωή σας αυτή τη στιγμή φαίνεται να οδηγεί τα βήματά σας αλλά θα πρέπει να μείνετε μακρυά από παρορμητισμούς.

Για τους Ταύρους, η αυριανή Έκλειψη στο ζώδιό σας, σας φέρνει μια εσωτερική αναστάτωση και όχι μόνο. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι μπορεί πραγματικά να σας πάει ένα βήμα μπροστά και να προσανατολιστείτε προς οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλετε τα ταλέντα σας στον κόσμο γύρω σας.

Για τους Διδύμους, πολλές σκέψεις υπάρχουν στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή και προσπαθείτε να τις ταξινομήσετε σωστά, βάζοντας προτεραιότητες. Η διαίσθησή σας θα είναι αρωγός και η εκπλήρωση επιθυμιών θα πρέπει να είναι ο στόχος σας, χωρίς αργοπορία.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα μαζί με τις Εκλείψεις αυτή τη στιγμή σας ζητούν να κάνετε κινήσεις σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο. Ο ρόλος σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος και να είστε περιτριγυρισμένη/ος από ανθρώπους που πραγματικά μπορούν να στηρίξουν ένα όραμά σας.

Για τους Λέοντες, αρκετές δυσκολίες υπάρχουν αυτή την περίοδο αλλά νιώθετε και εσείς πως είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνετε αλλαγές. Ευκαιρίες για εδραίωση σε κάτι που σας ενδιαφέρει ή στην καριέρα σας δίνονται αυτή τη στιγμή.

Για τους Παρθένους, μπορεί η συγκεκριμένη περίοδος των Εκλείψεων να μην είναι τόσο σταθερή όσο θα θέλατε αλλά θα έρθουν πράγματα και καταστάσεις από τις οποίες θα νιώσετε περισσότερο γειωμένη/ος. Παραμείνετε ανοιχτή/ός σε ότι καινούργιο έρχεται αυτή τη στιγμή και το βλέπετε στην συνέχεια πως θα το διαχειριστείτε.

Για τους Ζυγούς, ξεκαθαρίσματα έχει η συγκεκριμένη φάση της ζωής σας ακόμη και μέσα από δυσκολίες ή ξαφνικά γεγονότα. Ο απώτερος σκοπός είναι να νιώσετε περισσότερο ελεύθερη/ος και με καλύτερη, πιο καθαρή οπτική προς τους στόχους σας. Δράστε με αποφασιστικότητα.

Για τους Σκορπιούς,
τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή πιέζουν προς κατευθύνσεις που η αλλαγή ή/και η διαφορετική τοποθέτησή σας θα ευνοήσει την πορεία μιας κατάστασης. Μέσα από προοδευτικές σκέψεις οριοθετήστε εκ νέου το ‘χώρο’ γύρω σας.

Για τους Τοξότες, πολλές αλλαγές λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή αλλά μην ξεχνάτε πως η δυναμική έρχεται κυρίως από την δική σας επιθυμία να αλλάξετε τη ζωή σας ή μέρος αυτής. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ψηλά αλλά πορευτείτε με προσοχή.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί η Έκλειψη να γίνεται αύριο αλλά είναι ήδη σε ισχύ και οι αλλαγές γίνονται είτε ξεκινώντας από μέσα μας, μιας εσωτερικής σας ανάγκης είτε με αφορμή εξωτερικών γεγονότων. Όπως και να’ χει η ανάγκη να εφεύρετε νέους δημιουργικούς τρόπους έκφρασης δείχνοντας την αυθεντικότητά σας με αποφασιστικότητα είναι το κύριο συστατικό αυτής της περιόδου για εσάς.

Για τους Υδροχόους, η αποτελεσματικότητάς σας θα είναι το μόνο που πρέπει να σας απασχολεί την συγκεκριμένη περίοδο. Οροθετείστε ότι νιώθετε πως σας ανήκει και ότι νιώθετε πως δεν καταπατά την προσωπική σας ελευθερία.

Για τους Ιχθύες, η συγκεκριμένη περίοδος εστιάζει την δυναμική της και φέρνει αλλαγές κυρίως στους τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Νέες ιδέες έρχονται και μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη και αν αλλάζουν τα ήδη υπάρχον δεδομένα της ζωή σας.

astroguide.gr