3 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/02 ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων φωτίζοντας κυρίως αρετές που βρίσκονται βαθιά μέσα μας. Η φαντασία θα είναι ιδιαίτερα ενεργή και θα μας βοηθήσει να εισχωρήσουμε σε βαθύτερα κανάλια αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να προσέξουμε την ονειροπόληση και ουτοπία, οι οποίες θα αλλοιώσουν την αντικειμενική πραγματικότητα. Ο σεβασμός στα τραύματα, στην διαφορετικότητα, στην ιδιαιτερότητα του άλλου γίνονται επίκαιρες αξίες και αρετές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα τα οποία έχετε αφήσει πίσω. Η διαίσθησή σας δυνατή όσο ποτέ μπορεί να γίνει αρωγός στις δράσεις σας όσες προκλήσεις και αν έρθουν στον δρόμο σας. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι στην υπερβολή. Τα βήματά σας θα πρέπει να στηρίζονται σε αντικειμενικά δεδομένα.

Για τους Ταύρους, για τις επόμενες 30 ημέρες ο Ήλιος στους Ιχθύες σας δίνει την δυναμική του σε τομείς όπου η συνεργασία και το κοινό όραμα μπορεί να σπάσει οποιονδήποτε φράγμα. Οι επιθυμίες σας ζωντανεύουν και η ελπίδα αναζωπυρώνεται για να μπορέσετε να προχωρήσετε στον δρόμο της επιλογής σας. Συναισθανθείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και είναι κοντά σας.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στους Ιχθύες σας βοηθά να κατανοήσετε πως εκτός της εξυπνάδας, της ευελιξίας και της λογικής η αγάπη, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια είναι αρετές οι οποίες μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε γεμάτη/ος και πως ενδέχεται να έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία από όσο νομίζατε. Επαγγελματικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με σκοπούς ζωής μπορείτε τώρα να έρθετε πιο κοντά και πιο αληθινά.

Για τους Καρκίνους, με τον Ήλιο να διασχίζει το ζώδιο των Ιχθύων θα έρθετε και εσείς πιο κοντά με έννοιες πιο φιλοσοφικές, πιο πνευματικές και πιο εσωτερικές. Κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή θα μπορέσετε να το δείτε από μία άλλη σκοπιά και θα έχετε την εύνοια να το αναπτύξετε και να το προωθήσετε.

Για τους Λέοντες, με τον Ήλιο στους Ιχθύες θα μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες στο σήμερα της ζωής σας από διαφορετικές, πιο φωτεινές πλευρές. Αυτή η διαδικασία υπόσχεται μια προσωπική αναγέννηση και λύτρωση. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε σε επαφή και θα μπορέσετε να ενεργοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες σας.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος θα ταξιδέψει απέναντι σας για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζοντας το δρόμο για να πετύχετε καλύτερες συνεργασίες και πιο ουσιαστικές συνδέσεις. Κοιτάξτε τα γεγονότα και τους ανθρώπους δίπλα σας με τα μάτια της καρδιάς σας και είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά και κυρίως πιο αληθινά τί γίνεται γύρω σας αυτή την περίοδο.

Για τους Ζυγούς, το φως του Ήλιου στους Ιχθύες φωτίζει κυρίως ζητήματα που είναι κινητοποιημένα στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Θα σας βοηθήσει να προβείτε σε αλλαγές μέσω των οποίων θα νιώσετε πιο οικεία και πιο ζεστά στον χώρο σας καθώς και να αναζητήσετε νέες πηγές ενέργειας και εμπνεύσεων.

Για τους Σκορπιούς, ευεργετική η θέση του Ήλιου στους Ιχθύες για εσάς ιδιαίτερα αν ασχολείστε με μία δραστηριότητα η οποία είναι περισσότερο καλλιτεχνική. Για τις επόμενες 30 ημέρες θα υπάρχει η εύνοια να βάλετε τους κατάλληλους χρωματισμούς στο αντικείμενο της επιλογής σας και να του δώσετε πνοή μέσα από τις εμπνεύσεις σας.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την προσωπική σας ζωή, την οικογένεια και το σπίτι σας. Μπορεί να μπείτε σε διλλήματα μέσα στις επόμενες 30 ημέρες ωστόσο θα πρέπει να επιλέξετε ότι σας κάνει να νιώθετε περισσότερο όμορφα και οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων σας βοηθά να κάνετε πιο ραφιναρισμένες, αφηρημένες σκέψεις και να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα που πραγματικά μπορούν να σας δώσουν χαρά και να ανεβάσουν την διάθεσή σας. Ένα ταξίδι, ακόμη και κοντινό με αγαπημένους φίλους θα ζεστάνει την καρδιά σας χωρίς να φοβάστε να βγείτε από την γήινη πραγματικότητά σας.

Για τους Υδροχόους, η πραγματικότητα από την φάση των ονείρων μπορεί να έχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα αλλά είστε σε θέση να καταλάβετε πότε είστε στην μία πλευρά και πότε στην άλλη. Γιαυτό μπορείτε να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με αξίες και αρετές οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν. Σεβαστείτε τους χρόνους σας και μην σπαταληθείτε σε άσκοπες σκέψεις και απατηλά όνειρα.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φέρνει μαζί του και την νέα Ηλιακή σας επιστροφή. Μία νέα αρχή σε κάτι που αγαπάτε και λαχταράτε με την καρδιάς σας. Επενδύστε χρόνο και ενέργεια σε αυτό και μέσα από αυτή την διαδικασία θα επανεφεύρετε μέρη του εαυτού σας.

astoguide.gr