29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια σήμερα 18/01 Ερμής ορθόδρομος στον Αιγόκερω μέχρι 11/2 – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής μπήκε σε «στάση» μέχρι αύριο το μεσημέρι που θα αρχίσει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 11/2. Συνήθως σε αυτή τη φάση της κίνησής του η ενέργεια είναι δυνατή και πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τον τελευταίο κυρίως μήνα. Καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός με τις κινήσεις σας, τις σχέσεις σας και τις επαφές σας για τις επόμενες 3-4 ημέρες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, από αρχές Δεκεμβρίου, ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνει την ενέργειά του κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με την εργασία, τη καριέρα και τα επιτεύγματα τα οποία έχετε βάλει στόχο να πετύχετε σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Η πρακτικότητα και ο σωστός προσανατολισμός είναι οι κύριες ιδιότητές της συγκεκριμένης πλανητικής δυναμικής οι οποίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Σας βοηθούν στη πληρέστερη και καλύτερη χρήση των πληροφοριών που λαμβάνετε μέχρι 11/2 ακόμη και σε προσωπικούς τομείς και θα μπορέσετε να ταξινομήσετε καλύτερα τα δεδομένα με βάση τη σημαντικότητά τους.

Για τους Ταύρους, ιδιαίτερα ευνοική η περίοδος με τον Ερμή να περνά από το ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 11/2 μιας και μοιράζεστε με το συγκεκριμένο ζώδιο αρκετά χαρακτηριστικά όπως η αγάπη για τη σταθερότητα, το ρεαλισμό και την αντικειμενικότητα. Από αρχές Δεκεμβρίου σας δίνονται ευκαιρίες να ανασυγκροτηθείτε και να κινηθείτε σε διαδρομές οι οποίες μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά σε ρεαλιστικά σχέδια και προσδοκίες. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας μιας και θα είναι ιδιαίτερα έντονες.

Για τους Διδύμους, έντονες διαπραγματεύσεις έχει η περίοδος από αρχές Δεκεμβρίου με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω ερχόμενη/ος σε επαφή με καταστάσεις στις οποίες είναι πολύ πιθανό να είναι χρήσιμο να βάλετε κάποια όρια και πλαίσιο. Η ανάγκη να λειτουργήσετε περισσότερο αυτόνομα είναι αισθητή και σας ωθεί να βάλετε σε σειρά εκκρεμότητες που υπάρχουν ή τυχόν να προκύψουν μέχρι 11/2. Θέματα με συγγενείς ή/και περιουσιακά ενδέχεται να έρθουν ή να είναι ήδη στο προσκήνιο. Να θυμάστε πως με θάρρος και σθένος μπορείτε να κινήσετε και βουνά.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Αιγόκερω κινείται από τις αρχές Δεκεμβρίου απέναντί σας ενεργοποιώντας καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας ή/και τις συνεργασίες σας. Νέες ιδέες έρχονται υποστηρικτικά και βοηθιέστε στο να μπορέσετε να πλαισιώσετε κατάλληλα και να οριοθετήσετε οτιδήποτε νιώθετε πως είναι κάπως μετέωρο. Μέχρι 11/2 θα μπορέσετε να βελτιώσετε και να κινηθείτε σε πιο σταθερά εδάφη ή έστω με ένα πολύ καλύτερο πλάνο στα χέρια σας.

Για τους Λέοντες, η μνήμη σας για στοιχεία και γεγονότα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη κάτι πολύ βοηθητικό τώρα που συνδυάζεται με την πρακτικότητα του ζωδίου του Αιγόκερω. Ο φτερωτός αγγελιοφόρος Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο από αρχές Δεκεμβρίου σας βοηθά να οργανωθείτε κατάλληλα και να κάνετε πράγματα με λεπτομερή δουλειά. Μέχρι 11/2 θα μπορέσετε να προστατευτείτε από περιττά και με ρίσκο ανοίγματα καθώς και τη κούραση η οποία προκύπτει όταν ασχολείστε με κάτι το οποίο δεν είναι δημιουργικό για εσάς.

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα ευνοική η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς από αρχές Δεκεμβρίου μιας και σας βοηθά να προβάλετε ένα εγχείρημα δικό σας με διπλωματία στο ευρύ κοινό. Η ευελιξία του συγκεκριμένου πλανήτη και κυβερνήτη του ζωδίου σας, o Ερμής, σας ωθεί μέχρι 11/2 μόνο προς δημιουργικές κατευθύνσεις ακόμη και να τις προηγούμενες 3 εβδομάδες, κατά την ανάδρομή του πορεία, μπήκατε στη διαδικασία αλλαγών και προσαρμογών. Προσπαθήστε να ακολουθείτε τη ροή και είναι σίγουρο πως θα έρθουν πολύ γρήγορα τα εύσημα και η προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιου του Αιγόκερω από αρχές Δεκεμβρίου σας βάζει στην διαδικασία να ανακαλύψετε πως τα οφέλη που προσδοκάτε να έχετε μέσα από συνεργασία έρχονται αρκεί ο κάθε ένας από εσάς να έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο να τελέσει. Η ανάγκη σας να κάνετε τα πάντα μόνη/ος και να παίρνετε την ευθύνη πάνω σας δεν είναι πάντα η πιο εύκολη οδός για εσάς, ακόμη και αν μέσα από αυτή τη διαδικασία είστε περισσότερο σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας και την προσωπική σας ζωή κινητοποιούνται με τη συγκεκριμένη θέση του Ερμή και πιθανά να γίνονται συζητήσεις σχετικά με τη διαχείριση κοινών στόχων και σκοπών μέχρι 11/2.

Για τους Σκορπιούς, η αστάθεια και η επιπολαιότητα δεν ταιριάζουν ούτε σε εσάς ούτε στη δυναμική του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από αρχές Δεκεμβρίου οτιδήποτε συμβαίνει γύρω και μέσα σας φιλτράρετε από συγκεκριμένο πλαίσιο και αντικειμενικά δικά σας όρια. Αυτό έχει δύο όψεις: Η μία είναι πως είστε πιο σίγουρη/ος γιατί πατάτε σε πιο γερές βάσεις, η άλλη είναι πως μπορεί να γίνεστε περισσότερο «σκληρή/ός» και άκαμπτη/ος με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Προσπαθήστε μέχρι 11/2 να είστε πιο διαλλακτική και να κινηθείτε ευέλικτα εκεί που αντικειμενικά υπάρχει περιθώριο επέκτασης. Σε αυτό η διαίσθησή σας θα λειτουργήσει βοηθητικά.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω από αρχές Δεκεμβρίου σας δυναμώνει σε ψυχικό επίπεδο με αποτέλεσμα να μπορείτε πιο εύκολα να μπαίνετε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τα άτομα γύρω σας όπου νιώθετε πως είναι απαραίτητο. Επίσης, οτιδήποτε σχετίζεται με την αίσθηση ασφάλειας που θέλετε να νιώθετε είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είναι σίγουρο πως ο φτερωτός Ερμής μέχρι 11/2 σας φέρνει πολλές νέες πληροφορίες και ιδέες για να μπορέσετε να επιλέξετε τις πιο συμφέρουσες για τη πορεία και εξέλιξή σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής πέρασε στο ζώδιό σας αρχές Δεκεμβρίου εντείνοντας την τάση σας να θέλετε να κάνετε πράγματα τα οποία έχουν αντίκτυπο στο κόσμο γύρω σας αφήνοντας με κάποιον τρόπο το στίγμα σας. Ο συγκεκριμένος πλανήτης σας βοηθά να προβάλετε ευκολότερα τα ταλέντα σας, τις ικανότητές σας και τα μηνύματά σας καθώς επίσης και να λαμβάνετε νέες πληροφορίες πολύ χρήσιμες για την εξέλιξη των υποθέσεων που είναι ανοιχτές ή σε εκκρεμότητα μέχρι 11/2. Προσπαθήστε να αποφεύγετε υπερ-εγωτικές συμπεριφορές, δίνοντας χώρο σε ότι προκύπτει και με την απαραίτητη ευελιξία αξιοποιείστε στο μέγιστο τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Για τους Υδροχόους, ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω από αρχές Δεκεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες από τα βαθύτερα στρώματα της ψυχής σας. Σας βοηθά να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και ενισχύει τη διαίσθησή σας. Ο συγκεκριμένος πλανήτης ενδέχεται να έχει ξυπνήσει μια καλλιτεχνική σας φλέβα ή να έφερε κάτι στην επιφάνεια το οποίο σχετίζεται με βαθύτερα όνειρα (θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που κάνετε στο σήμερα). Το σημαντικό είναι τώρα κατά την ορθόδρομή του κίνηση μέχρι 11/2 να λάβετε σοβαρά τα μηνύματα που λάβατε κυρίως τις τελευταίες 3 εβδομάδες είτε ήρθαν από εξωτερικά ερεθίσματα είτε από το ασυνείδητό σας, ακόμη και αν η πρώτη αντίδραση ήταν (ή εξακολουθεί να είναι) η συστολή.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω λειτουργεί από αρχές Δεκεμβρίου ιδιαίτερα ευνοϊκά σε τομείς της ζωής σας που σχετίζονται με τα κοινωνικά σας, τις ομάδες που συμμετέχετε και τις συνεργασίες σας. Ο φτερωτός Ερμής σας βοηθά με μεγαλύτερη ευκολία να προωθήσετε τις ιδέες σας και τις σκέψεις σας σε ένα ευρύτερο καινό και εκεί που μπορούν άλλοι άνθρωποι να στηρίξουν τα σχέδιά σας. Μέχρι 11/2 απολαβές από την ενέργεια που έχετε δώσει σε ένα εγχείρημα έρχονται για να νιώσετε χαρά και ικανοποίηση.

astroguide.gr