20 Μαρτίου, 2023

Ζώδια σήμερα 17/02 Δομή και συνέπεια – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνοντας τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με πράγματα τα οποία έχουν δομή και τα καθορίζει η συνέπεια. Κοντά στον Πλούτωνα, σας ζητά να κάνετε καλή αξιολόγηση των συνθηκών κατά αναλογία ώστε να νιώσετε χαρά από τις επιτεύξεις σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας βοηθά να εστιάσετε σε επαγγελματικά ζητήματα και να κατανοήσετε ποίες από τις δράσεις που σκέφτεστε να κάνετε είναι αναγκαίες και απαραίτητες. Αν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι ή να εστιάσετε σε διαφορετικό σημείο, ακόμη και έχοντας το ίδιο αντικείμενο μπροστά σας.

Για τους Ταύρους, οι ρεαλιστικοί στόχοι έχουν την τιμητική τους σήμερα και μπορείτε να συζητήσετε με άλλους ανθρώπους προς αυτή την κατεύθυνση. Οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε σήμερα, η αυθεντικότητα θα πρέπει να είναι ο κοινός παρανομαστής. Μόνο τότε θα είναι εύκολο να βρείτε το σκοπό και να προχωρήσετε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Για τους Διδύμους, οποιαδήποτε αλλαγή προσανατολισμού είναι ευνοϊκή σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω και μπορείτε να επανεξετάσετε θέσεις και στάσεις. Η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια έρχεται μέσα από επιμονή και υπομονή στο στόχο σας και σήμερα χρειάζεται να το έχετε κατά νου την ίδια στιγμή που προσπαθείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στον Αιγόκερω απέναντι από το ζώδιο σας και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας βάζει στη διαδικασία να μελετήσετε και να εξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Η προσέγγιση θα χρειαστεί να γίνει περισσότερο ρεαλιστικά και λογικά αντί να περάσει από συναισθηματικά φίλτρα. Πάντα με το χέρι στην καρδιά, αλλά η αντικειμενική ματιά θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα.

Για τους Λέοντες, το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά σήμερα να εστιάσετε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες κυρίως σε θέματα καθημερινά όπως η καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Προχωρήστε το πρόγραμμα σας με βάση τα δικά σας σχέδια, ακόμη και αν άλλοι προσπαθήσουν να περάσουν τα δικά τους θέλω με απώτερο σκοπό να ικανοποιήσουν τις δικές τους προσδοκίες.

Για τους Παρθένους, η χαρά της δημιουργίας είναι έντονα κινητοποιημένη σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Είναι καλή ημέρα και η ικανοποίηση έρχεται μέσα από τον έλεγχο και την αυτοπειθαρχία στο δικό σας πρόγραμμα και στη πορεία που έχετε επιλέξει, χωρίς αποσπάσεις από άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ανεξάρτητα πώς νιώθετε και το τι βλέψεις έχετε, να βγείτε προς τα έξω και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Οι ευκαιρίες υπάρχουν και είναι σίγουρο πως μπορείτε να τις δείτε και να τις εκμεταλλευτείτε. Μην ακούτε τι γίνεται γύρω σας. Εστιάστε στο στόχο σας και τις ανάλογες ενέργειες που πρέπει να κάνετε εσείς προσωπικά.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Αιγόκερω και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας σπρώχνουν να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε απόψεις. Η επαφή με την πραγματικότητα είναι δύσκολο να χαθεί γιαυτό μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα αρκεί να υπάρχει θέληση και επιμονή στο στόχο.

Για τους Τοξότες, πρακτικές λύσεις φέρνει η Σελήνη στον Αιγόκερω κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και η πίστη σε συνδυασμό με την επίμονη και τη σκληρή δουλειά, μπορεί να σας φέρει το αποτέλεσμα που θέλετε. Είναι ευνοϊκή ημέρα και υπόσχεται εξέλιξη για οτιδήποτε έχει πλαίσιο και ενήλικο στόχο.

Για τους Αιγόκερους, “Ο συναγωνισμός φέρνει υγεία” είναι το μότο της Σελήνης στον Αιγόκερω και μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό η ενέργεια σας ανεβαίνει. Μπορείτε να προβείτε σε δράσεις οι οποίες θα σας ικανοποιήσουν και η πρόοδος σήμερα θα σας κάνει να νιώσετε πιο δυνατή/ό σε ότι σας ενδιαφέρει προσωπικά.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δεν είναι πολύ καλή ημέρα αν έχετε σκοπό να υπερβείτε τις δυνάμεις σας ή να πιέσετε πράγματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Εμπιστευτείτε τη ροή καθώς και ανθρώπους που έχετε κοντά σας, που αγαπάτε και σας στηρίζουν.

Για τους Ιχθύες, με επαγγελματικές ενασχολήσεις σας σπρώχνει η Σελήνη στον Αιγόκερω να ασχοληθείτε σήμερα και είναι ευνοϊκή ημέρα αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε τη ροή. Αν έχετε διαφορετικά σχέδια, ακολουθήσετε εκείνο τον δρόμο που υπόσχεται πως θα πάρετε σίγουρα ικανοποίηση γιατί μπορεί να βαρεθείτε και να χάσετε εύκολα το ενδιαφέρον σας σήμερα.

astroguide.gr