1 Φεβρουαρίου, 2023

Ζώδια σήμερα 17/01 Τρεις μετράτε και μία κόβετε – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι αργά το απόγευμα φέρνοντάς σας σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις και σημαντικές ενέργειες μεταξύ 5-7μιση μμ. Λόγω της δυσαρμονικής σχέσης του Ερμή ανάδρομου με τον Άρη θα μπορούσαν να προκύψουν εντάσεις, χωρίς πραγματική αιτία. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε χώρο σε ότι δεν σας είναι απόλυτα κατανοητό ή δεν πατάει πάνω σε αντικειμενικά δεδομένα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οικονομικά ζητήματα και θέματα τα οποία σχετίζονται με τις αξίες γενικότερα θα πρέπει να αποφευχθούν σήμερα. Αντιθέτως, ασχοληθείτε με ότι σας ηρεμεί και μπορεί να σας αποφορτίσει από εντάσεις.

Για τους Ταύρους, σήμερα ενδέχεται να μην μπορέσετε να γίνετε όσο κατανοητή/ός θα θέλατε. Γνωρίζοντάς το, προσπαθήστε να μεταφέρετε τις ιδέες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται.

Για τους Διδύμους, η σημερινή ημέρα έχει αντικειμενικές δυσκολίες οπότε κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια και προσοχή. Ασχοληθείτε μόνο με ότι επείγει και μην φορτωθείτε με έξτρα υποχρεώσεις.

Για τους Καρκίνους, η διάθεσή σας σήμερα μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα κάτι που πρέπει να το έχετε κατά νου. Καλό θα είναι να αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις σύνθετες/περίπλοκες συζητήσεις και συναντήσεις.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη σας να κάνετε όμορφα πράγματα μέσα από τα οποία θα νιώσετε χαρά είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Επειδή υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, για να το πετύχετε θα πρέπει να λειτουργήσετε όσο πιο αυτόνομα γίνεται.

Για τους Παρθένους, θέματα εργασίας ενδέχεται να μην είναι πολύ εύκολο να τα διαχειριστείτε σήμερα γιαυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσετε όλη τη μαεστρία και γοητεία σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπής και να λειτουργήσετε με σχετική αυτονομία.

Για τους Ζυγούς, προσωπικά ζητήματα μπορεί να πάρουν ενέργεια και χρόνο από το σημερινό σας πρόγραμμα. Καλό θα είναι να λειτουργήσετε με απόλυτη αντικειμενικότητα και να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ότι έχει πραγματική αξία για εσάς. Καλό θα είναι να κλείσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε ότι έχετε προγραμματίσει μέχρι αργά το μεσημέρι.

Για τους Τοξότες, μέχρι το βράδυ ενδέχεται να είστε σε μια κατάσταση η οποία θα είναι κάπως μπερδεμένη με την έννοια πως πολλές σκέψεις μπορεί να χρειάζονται ταξινόμηση πριν μπείτε στη διαδικασία να τις οργανώσετε. Προς το βράδυ η ενέργεια διαφοροποιείται και η διάθεσή σας αλλάζει.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει θα κινεί τα βήματά σας σήμερα. Δείτε και επικοινωνήστε με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν αυτή την επιθυμία σας.

Για τους Υδροχόους, ημέρα σαν τη σημερινή κατανοείτε (για ακόμη μια φορά) πως είναι ανώφελο να προσπαθείτε για κάτι το οποίο βλέπετε πως δεν αλλάζει. Ωστόσο, αν θα φερθείτε έξυπνα και αλλάξετε πλεύση εξαρτάται μόνο από εσάς.

Για τους Ιχθύες, το μυαλό σας ταξιδεύει τις τελευταίες ημέρες σε άλλη γη και άλλους τόπους, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για την ψυχική σας ισορροπία. Το μόνο που πρέπει να κατανοήσετε είναι πως αυτό ισχύει για εσάς και όχι απαραίτητα για τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, έχοντας την προσδοκία ότι θα σας καταλάβουν.

astroguide.gr