2 Φεβρουαρίου, 2023

Ζώδια σήμερα 16/12 Έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο, απέναντι από τον Ποσειδώνα και τον Δία φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα και έντονες ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Καλό θα είναι να μην χάσετε τη σφαιρική εικόνα και τον ρεαλισμό σας όταν θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε τους λόγους τους οποίους σας έχουν κρατήσει πίσω. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ενδέχεται σήμερα άλλα να σας λέει η καρδιά σας και άλλα η λογική σας ή να χρειάζεται να κάνετε πράγματα τα οποία δεν έχετε και πολύ διάθεση. Ότι και αν συμβαίνει δώστε χώρο σε ότι θα σας χαροποιήσει περισσότερο και κυρίως θα σας ηρεμήσει.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλύτερο θα είναι να σεβαστείτε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας. Είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο κάντε αυτό που είναι καλύτερο για την υγεία σας και σεβαστείτε τους χρόνους σας.

Για τους Διδύμους, δύσκολη ημέρα αν πάρετε οτιδήποτε συμβαίνει σήμερα στα σοβαρά. Η έμφυτη ευελιξία σας θα είναι χρήσιμη ιδιότητα και συνδυαστικά με τον χιούμορ θα μπορέσετε να αποφύγετε πηγές άγχους και στρες.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας μπερδέψει παρά να σας βοηθήσει εκτός και αν αφορά κάτι καλλιτεχνικής φύσεως. Παρόλα αυτά η δυναμική προς ένα εγχείρημα είναι δυνατή αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε σήμερα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν σχέση με οικονομικά. Αποφύγετε τις σπατάλες και οτιδήποτε σχετίζεται με πράγματα αξίας. Ενδέχεται να κάνετε λανθασμένες κινήσεις, γιαυτό καλύτερα να περιμένετε μέχρι αύριο.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και σας ωθεί να ασχοληθείτε δυναμικά με ένα εγχείρημα ωστόσο καραδοκούν κίνδυνοι σήμερα. Με οτιδήποτε αποφασίσετε να ασχοληθείτε καλό θα είναι να είστε απόλυτα σίγουρη για την οδό που θα ακολουθήσετε και το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Ζυγούς, σκέψεις ενδέχεται να σας ωθήσουν να κάνετε δράσεις οι οποίες μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη στιγμή ή να μην έχετε οργανωθεί όσο θα έπρεπε. Ο παρορμητισμός και η πλάνη θα είναι κακοί σύμβουλοι σήμερα γιαυτό θα πρέπει να τους αποφύγετε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα ήταν καλύτερη να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα ώστε να μπορέσετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Μια τάση υπερβολής μπορεί να λάβει χώρα αλλά θα είναι ευκολότερο να τη διαχειριστείτε μόνη/ος παρά να παρασυρθείτε από άλλους.

Για τους Τοξότες, προσωπικά ή/και επαγγελματικά ζητήματα χτες και σήμερα δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμα γιαυτό καλύτερα να τα αφήσετε για μία άλλη στιγμή ή να φροντίσετε να είστε πολύ καλά προετοιμασμένη/ος. Αλλαγές λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση από το άμεσο παρελθόν, τριών εβδομάδων περίπου πριν, ενδέχεται να έχει έρθει στο προσκήνιο εκ νέου. Όπως και να’ χει καλό θα είναι να κάνετε μετρημένες κινήσεις και να εξετάζετε τα πράγματα από την καθαρά αντικειμενική τους πλευρά.

Για τους Υδροχόους, ζητήματα αξιών ή κάτι που σχετίζεται με οικονομικά αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να εξεταστούν ιδιαίτερα λεπτομερώς. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για τελικές αποφάσεις, απεναντίας θα πρέπει να εξετάσετε εκ νέου όλα τα δεδομένα.

Για τους Ιχθύες, είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει σήμερα κάτι που αφορά τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας γιαυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένη/ος κατάλληλα. Ότι και αν κινητοποιηθεί η έμφυτη προσαρμοστική σας ιδιότητα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

astroguide.gr