6 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/11 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στον Κριό και ο κυβερνήτης του, Άρης, απέναντι από τον Ουρανό μαζί με τις Εκλείψεις δημιουργούν μια τεταμένη ενέργεια η οποία επείγει να βρει δημιουργικές εξόδους. Η «απόλαυση του ενθουσιασμού της πρόκλησης» θα είναι έντονη τις επόμενες ημέρες και θα ακολουθεί τα βήματά μας. Καλό θα είναι να αποφύγουμε οποιοδήποτε ρίσκο είτε αφορά μια αθλητική δραστηριότητα είτε αφορά τις μετακινήσεις, κάθε είδους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, εσωτερικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι πολύ δημιουργικές. Πράγματα που σας βαραίνουν και δεν έχουν πια λόγο στη ζωή σας μπορείτε να τα αφήσετε στην άκρη αλλά χρειάζεται να το κάνετε με τακτ.

Για τους Ταύρους, το να διεκδικήσετε την ελευθερία σας σε ότι αυτή τη στιγμή νιώθετε πως σας εγκλωβίζει είναι μια προσωπική υπόθεση αλλά χρειάζεται και η ανάλογη εξωτερική δυναμική ώστε να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός. Αυτή η στιγμή είναι κατάλληλη στιγμή να προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Διδύμους, ο ποίο εποικοδομητικός τρόπος να απαλλαγείτε από περιττά βάρη είναι να δυναμώσετε και να πιστέψετε στις ικανότητές σας. Αυτή τη στιγμή δίνεται αυτή η ευκαιρία γιαυτό εκμεταλλευτείτε την.

Για τους Καρκίνους,
μια νέα κατάσταση ξεδιπλώνεται μπροστά σας και οι ευκαιρίες να κάνετε την διαφορά έρχονται αυτή την στιγμή. Χωρίς παρορμητισμούς ακολουθείστε αυτή την οδό και η επιτυχία θα είναι δεδομένη.

Για τους Λέοντες, νέες ιδέες και εμπνεύσεις μπορούν να σας σπρώξουν να τοποθετηθείτε σε μια εντελώς νέα κατάσταση ή πορεία αν είναι αυτό που επιθυμείτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε από μέρους σας είναι να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που είναι ανοιχτές.

Για τους Παρθένους, αυτή τη στιγμή σας ζητείται να διεκδικήσετε ότι νιώθετε πως δικαιούστε και δεν το έχετε λάβει ακόμη στο σήμερα της ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ απλό αλλά πολύ σημαντικό για να νιώσετε ικανοποίηση και δυνατή/ός για να συνεχίσετε με σθένος στην πορεία σας.

Για τους Ζυγούς, η δυναμική των ημερών είναι έντονη και πιθανά να νιώσετε ένα είδος ενόχλησης ή να μην ξέρετε προς τα πού να κατευθύνετε παραγωγικά την ενέργειά σας. Είναι απόλυτα κατανοητό και για να βρείτε παραγωγική διέξοδο θα πρέπει να εστιάσετε απόλυτα στις προσωπικές σας ανάγκες στην παρούσα φάση.

Για τους Σκορπιούς, οι εξωτερικές δυναμικές σας επηρεάζουν έντονα και είναι στο χέρι σας προς ποία οδό θα κατευθύνετε την ενέργειά σας. Είναι προτιμότερο να δώσετε προτεραιότητα σε καταστάσεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στους τομείς των σχέσεων και των συνεργασιών βάζοντας έναν επιτεύξιμο στόχο.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση η οποία λαμβάνει χώρα στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία αυτή τη στιγμή μπορεί να προχωρήσει προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση. Αναπροσαρμόστε σχέδια, στόχους και δράσεις.

Για τους Αιγόκερους, δύσκολα κάτι να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας αυτή τη στιγμή εκτός και να εσείς δεν είστε σίγουρη/ος για τα επόμενα βήματα. Θέστε επί τάπητος τα πράγματα και βελτιώστε τη στρατηγική σας.

Για τους Υδροχόους, ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας κατευθύνει τις σκέψεις και τις δράσεις σας αυτές τις ημέρες. Με καθαρό μυαλό δώστε σημασία σε αυτό που η διαίσθησή σας, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε, για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Για τους Ιχθύες, με δημοκρατικές διαδικασίες τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή σας ζητούν να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεται. Η επικοινωνία ή άνθρωποι στο άμεσο περιβάλλον σας με κάποιον τρόπο μπορεί να σας βοηθήσουν στις δράσεις της επιλογής σας.

astroguide.gr