29 Μαΐου, 2022

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/04 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ/ΖΥΓΟΥ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

“Κάθε φορά που ένα ανθρώπινο ον πραγματικά στρέφεται προς τον εσωτερικό κόσμο και προσπαθεί να γνωρίσει τον εαυτό του – όχι από τις επίκαιρες υποκειμενικές του σκέψεις και τα συναισθήματά, αλλά ακολουθώντας τις εκφράσεις του δικού του αντικειμενικού χαρακτήρα, όπως τα όνειρα και την γνήσια φαντασία του – τότε αργά ή γρήγορα ο Εαυτός αναδύεται. Στη συνέχεια, το Εγώ θα βρει μια εσωτερική δύναμη η οποία περιέχει όλες τις δυνατότητες ανανέωσης.” Marie–Louise von Franz, Man and his Symbols, 1964.

Για τους Κριούς, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας. Η βοήθεια αυτή τη στιγμή να κινηθείτε προς όποια κατεύθυνση επιθυμείτε είναι πολύ δυνατή ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός οι δράσεις σας να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στους ανθρώπους που σχετίζεστε και συνεργάζεστε.

Για τους Ταύρους, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και υγεία. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να σεβαστείτε τις αντοχές και τις δυνάμεις σας. Μην υπερβάλετε ωστόσο παραμείνετε κινητοποιημένη/ος.

Για τους Διδύμους, σκέψεις και νέες ιδέες φέρνει η σημερινή Πανσέληνος για την προσωπική σας εξέλιξη. Νέα εγχειρήματα και δημιουργικά ενδεχόμενα μπορούν να προστεθούν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και να σας φέρουν χαρά μέσα από ευχάριστες ασχολίες.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή Πανσέληνος σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με την έννοια της «ισορροπίας» όπου εσείς κρίνετε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη να το κάνετε. Η εργασία και η ιδιωτική σας ζωή είναι στο επίκεντρο και θα πρέπει με ηρεμία να σκεφτείτε όλες τις πιθανές επιλογές που προσφέρονται.

Για τους Λέοντες, στα ταξίδια του μυαλού δεν υπάρχουν σύνορα σας επισημαίνει η σημερινή Πανσέληνος και σας καλεί να δημιουργήσετε νέες προοπτικές και να εξερευνήσετε νέα εδάφη. Βάλτε με αντικειμενικότητα πλάνο για το τί θέλετε να φέρετε άμεσα στη ζωή σας και ελάτε σε οργανωθείτε κατά περίπτωση.

Για τους Παρθένους, τα συναισθήματα σήμερα είναι ιδιαίτερα διογκωμένα λόγω της Πανσελήνου αλλά είναι αλήθεια πως έρχονται στην επιφάνεια και βαθύτερες επιθυμίες για να βρεθούν τρόποι εκπλήρωσης. Η υπερβολή ενδέχεται να είναι παρούσα αλλά είναι σίγουρο πως μπορείτε να μην επιτρέψετε στις ψυχικές σας φορτίσεις να λάβουν δράση, χάνοντας την αντικειμενικότητά σας.

Για τους Ζυγούς, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι σας επηρεάζοντας κυρίως σχέσεις, συνεργασίες και καλώντας σας να κρατήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες. Οι προκλήσεις μπορεί να είναι παρούσες αλλά είναι σίγουρο πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μπορέσετε να βρείτε νέους τρόπους σύνδεσης με τους ανθρώπους που πραγματικά αξίζει τον κόπο να έχετε δίπλα σας.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή Πανσέληνος σας θυμίζει το πόσο σημαντικό είναι για εσάς να είστε προσανατολισμένη/ος σε μία κατεύθυνση, την οποία με σθένος και ρωμαλεότητα υπερασπίζεστε. Η ψυχική και σωματική σας υγεία επηρεάζει τις διαθέσεις σας γιαυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε υγιής και πάντα σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τα όνειρα σας.

Για τους Τοξότες, η σημερινή Πανσέληνος ξυπνά την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς, να δημιουργήσετε όμορφες καταστάσεις γύρω σας και να πειραματιστείτε. Όλα είναι καλοδεχούμενα και μέσα στο πρόγραμμα αρκεί να γίνεται το φωτεινό παράδειγμα και για τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και να τους βοηθήσετε να αναπτερωθεί το ηθικό τους.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φουσκώνει τα συναισθήματα και να δημιουργεί μία υπερβολή στις δράσεις σας αλλά είναι αλήθεια πως ενδέχεται να νιώθετε περίεργα όσο αφορά την εργασία ή το σπίτι σας. Αν νιώθετε πως χάνετε τον πλήρη έλεγχο μίας κατάστασης, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα από ότι κάνετε συνήθως. Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε πως μέσα από την διαλλακτικότητα κάποιες φορές έρχονται καλύτερα αποτελέσματα.

Για τους Υδροχόους, για κάποιον λόγο η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να κινητοποιήσει βαθύτερες επιθυμίες και να μεγαλώσει την ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Σταθείτε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να γίνει στο σήμερα και το άμεσο μέλλον και χρησιμοποιήστε την επικοινωνία και τις γνωριμίες στο περιβάλλον που κινείστε.

Για τους Ιχθύες, μία αίσθηση αβεβαιότητας μπορεί να κινητοποιηθεί σήμερα λόγω της Πανσελήνου και είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Ωστόσο, δίνεται μια καλή ευκαιρία να δείτε πιο αναλυτικά τί και σε ποίο επίπεδο και τομέα θέλετε να νιώσετε περισσότερο ασφαλής ώστε να δώσετε την δυναμική σας προς την συγκεκριμένη οδό.

Astroguide.gr