3 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/12 ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου κοντά στον Ουρανό ενεργοποιεί σήμερα την δυσαρμονική σχέση του με τον Κρόνο. Γεγονότα ενδέχεται να κινητοποιήσουν μια αίσθηση ανεπάρκειας και η θέληση να βρεθεί η χρυσή τομή είναι η μόνη λύση είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα οργανώστε καλά το πρόγραμμά σας αλλά έχετε κατά νου τον αστάθμιστο παράγοντα ο οποίος μπορεί να σας βγάλει εκτός αυτού. Η οποιαδήποτε αλλαγή είναι μέσα στο σκηνικό της ημέρας και εσείς θα πρέπει να το δεχθείτε με ηρεμία.

Για τους Ταύρους, ότι και να έχετε αποφασίσει να κάνετε σήμερα, δώστε χώρο και σε κάτι που θα αφορά μόνο εσάς προσωπικά. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε (και) με κάτι το οποίο θα σας φέρει προσωπική ικανοποίηση, εκτός το πέρας των υποχρεώσεων σας.

Για τους Διδύμους, σε βαθύτερες σκέψεις σας βάζουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και καλό θα είναι να μην αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Πάρετε τα ηνία εκεί που σας αφορά άμεσα είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία.

Για τους Καρκίνους, μια κατάσταση σε κοινωνικό πλαίσιο ενδέχεται να σας απασχολήσει ανεξάρτητα το πρόγραμμα που έχετε σχεδιάσει να κάνετε σήμερα. Η αμεσότητα και η σωστή δράση θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Για τους Λέοντες, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για πολλά ανοίγματα γιαυτό περιοριστείτε σε ότι είναι απόλυτα απαραίτητο να κάνετε. Αντιθέτως, οι σκέψεις σας μπορούν να σας ταξιδέψουν εξερευνώντας νέα εδάφη, τουλάχιστον για σήμερα σε νοητικό επίπεδο.

Για τους Παρθένους, οι δραστηριότητες της ημέρας δεν θα λείψουν αλλά εσείς θα πρέπει να σεβαστείτε τους χρόνους σας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπολογίσετε κατά την διάρκεια της ημέρας κάποιο εμπόδιο ή μια αλλαγή η οποία μπορεί να λάβει χώρα, οπότε φτιάξτε πιο χαλαρά το πρόγραμμά σας.

Για τους Ζυγούς, πολλές σκέψεις σήμερα έρχονται στο μυαλό σας και θα πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια. Όσο αφορά τα υπόλοιπα, λειτουργήστε προσεκτικά και με φειδώ όπου υπάρχουν οικονομικά ανοίγματα.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις ή/και συνεργασίες είναι έντονα κινητοποιημένες καιρό τώρα αλλά υπάρχουν κάποιες ημέρες, όπως η σημερινή, που θα πρέπει να δράσετε με ιδιαίτερα συγκεκριμένο πλάνο. Η διπλωματική στάση θα πρέπει εμπεριέχετε σε οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο σας, ήδη σας έχει δείξει την ενέργειά του και είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα προς τον στόχο που έχετε βάλει. Σήμερα δουλέψτε προς αυτή την κατεύθυνση αλλά με ελευθερία κινήσεων.

Για τους Αιγόκερους, παρόλο τις δυσκολίες ή τα εμπόδια, μια δημιουργική κατάσταση λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο στη ζωή σας και σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με αυτή. Αφήστε ότι δεν λύνετε άμεσα ή τριβελίζει τις σκέψεις σας και δώστε την ενέργεια και τον χρόνο σας σε ότι δημιουργικά μπορεί να αναπτυχθεί.

Για τους Υδροχόους, ένα προσωπικό ζήτημα έρχεται στην επιφάνεια και θα πρέπει να του δώσετε σημασία έχοντας υπομονή. Ανεξάρτητα το υπόλοιπο πρόγραμμα που έχετε βάλει στο πλάνο να κάνετε σήμερα καλό θα είναι να μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και οτιδήποτε κινητοποιείται στο άμεσο περιβάλλον σας. Δώστε χώρο και ενέργεια μεταφέροντας τα μηνύματά σας και ανταλλάσοντας ιδέες. 

astroguide.gr