25 Απριλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 15/12 Πράγματα μπαίνουν στην θέση τους – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε ευνοική σχέση με το Ουρανό και τον Ερμή σήμερα μπορεί να διευκολύνει οποιαδήποτε επικοινωνία. Δώστε τον απαραίτητο χώρο και χρόνο και είναι σίγουρο πως αν κινηθείτε με ρεαλιστικές προσδοκίες, πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ωθούν να μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με πράγματα που τρέχουν προς την καλύτερη τακτοποίησή τους. Σταθείτε σε λεπτομέρειες και προσπαθήστε να μετριάσετε το παρορμητισμό σας.

Για τους Ταύρους, αρκετά δημιουργική ημέρα η σημερινή με ιδέες και εμπνεύσεις οι οποίες έρχονται υποστηρικτικά σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας το τελευταίο διάστημα. Ο Άρης είναι ακόμη ανάδρομος, οπότε η άμεση δράση μπορεί να μη είναι εύκολη, ωστόσο αρχίστε να οργανώνεστε κατά βούληση κατά περίπτωση.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με ένα προσωπικό ζήτημα το οποίο έχει κινητοποιηθεί και σας έχει βάλει σε σκέψεις, ωστόσο θα πρέπει να το προσεγγίσετε με διπλωματία. Επίσης, καλό θα είναι να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για το βήμα που σκέφτεστε να κάνετε.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα με τους άλλους ανθρώπους θα είναι ιδιαίτερα ευνοική. Είτε μέσω ανταλλαγής σκέψεων είτε μέσω νέων πραγμάτων/δεδομένων που έρχονται στην επιφάνεια, με τη σωστή εκτίμηση, μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά τα σχέδιά σας.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση η οποία σας ενδιαφέρει άμεσα με κάποιον τρόπο προχωράει σήμερα. Μείνετε σε μία σταθερή οδό και εξετάστε τα πάντα από την αντικειμενική τους πλευρά, ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθος κινήσεις.

Για τους Παρθένους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να προχωρήσετε πράγματα και να κάνετε δημιουργικά βήματα. Δύο πράγματα θα πρέπει να προσέξετε: το ένα είναι να μην χαθείτε στεκόμενη/ος στις πολλές λεπτομέρειες χάνοντας τη πραγματική ουσία και το άλλο είναι να δώσετε χώρο στις εμπνεύσεις σας οι οποίες θα συμβάλουν στη θετική έκβαση των πραγμάτων.

Για τους Ζυγούς, αν κάτι σήμερα δεν προχωρά όπως υπολογίσετε καλό θα είναι να σκεφτείτε μήπως με κάποιον τρόπο είστε εσείς που βάζετε τα εμπόδια (έστω και ασυνείδητα). Η σημερινή ημέρα είναι ευνοική και μπορούν να έρθουν λύσεις για οτιδήποτε σας απασχολεί, αρκεί να έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα αφεθείτε σε δημιουργικά πράγματα χρησιμοποιώντας τα οφέλη μιας καλής συνεργασίας προς έναν κοινό στόχο. Υπάρχει η εύνοια να εξετάσετε λεπτομερώς τα δεδομένα μιας κατάστασης και να βρεθούν δημιουργικές λύσεις για να προχωρήσετε από κοινού σχέδια και στόχους.

Για τους Τοξότες, η αλήθεια είναι πως ενδέχεται σήμερα να νιώσετε κούραση ή να υπάρξει μία αίσθηση πως όλα πρέπει να περάσουν από εσάς για να προχωρήσουν. Είτε υπάρχει αντικειμενικότητα σε αυτό είτε όχι, το σημαντικότερο είναι πως πραγματικά σήμερα μπορείτε να κάνετε δημιουργικά πράγματα και να έρθουν νέες ιδέες για ζητήματα που σας απασχολούν.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα είναι καλή και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σχέδια που έχετε στο μυαλό σας αυτό το διάστημα. Η πολλή δουλειά μπορεί να μην λείψει καθώς και η έγνοια για τη πορεία και εξέλιξη, ωστόσο υπάρχει η εύνοια να κάνετε επόμενα βήματα με επιτυχία.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προσπαθήστε να ελέγξετε ή ακόμη και να παραμερίσετε δικές σας ψυχικές φορτίσεις ώστε να υπάρξει χώρος για να εκδηλωθούν οι θετικές πλανητικές επιρροές. Η εύνοια υπάρχει για να κάνετε δημιουργικά βήματα αλλά ένα μεγάλο μέρος (για το αν θα γίνουν ή όχι) εξαρτάται από την διάθεσή σας.

Για τους Ιχθύες, διάφορες καταστάσεις μπορεί να έχουν προκύψει αυτή τη στιγμή, ειδικά σε τομείς στους οποίους οι σχέσεις και οι συνεργασίες λαμβάνουν ενεργό μέρος. Η σημερινή ημέρα είναι ευνοική για να ξεδιαλύνουν τα πράγματα ή έστω να μπουν σε μια περισσότερο παραγωγική σειρά. 

astroguide.gr