6 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/11 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 =Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να εντείνει την επιθυμία μας να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά μας κάνει επιρρεπείς σε συμπεριφορές οι οποίες είναι περισσότερο εγωκεντρικές από όσο θα έπρεπε. Ότι προγραμματίσετε σήμερα καλό θα είναι να το κάνετε από το μεσημέρι και μετά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας από το μεσημέρι και μετά σας ενθαρρύνει να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε κάτι που θέλετε. Κάντε το όσο περνά από το χέρι σας και τις δυνάμεις σας χωρίς να πιέσετε άλλους ανθρώπους να είναι υποστηρικτικοί.

Για τους Ταύρους, σήμερα ενδέχεται να έχετε πολλές απαιτήσεις από τους ανθρώπους γύρω σας. Πορευτείτε κατά βούληση αλλά στηριχτείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο θα είναι έντονη σήμερα. Προχωρήστε το πρόγραμμά σας αλλά μην πιέσετε τα πράγματα περισσότερο από όσο πρέπει.

Για τους Καρκίνους, ενδέχεται σήμερα να νιώσετε πίεση από κάτι που είναι ανοιχτό στον επαγγελματικό σας τομέα. Η ανάγκη να πάρετε χαρά ή να νιώσετε πιο ήρεμη/ος θα οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Λέοντες, οι εμπνεύσεις θα είναι δυνατές αλλά μπορεί να λειτουργήσετε περισσότερο αυταρχικά σήμερα ειδικά με τους άλλους ανθρώπους. Πορευτείτε κατά βούληση και στηριχτείτε περισσότερο στην δική σας δυναμική.

Για τους Παρθένους, σήμερα φαίνεται να έχετε μεγάλες απαιτήσεις σχετικά με ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Η επικοινωνία θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά αλλά μην πιέσετε άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα βήματά σας αν δεν το θέλουν αυτή τη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη μετά το μεσημέρι απέναντί σας ανεβάζει τους παλμούς αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στα βήματά σας. Η χαρά της δημιουργίας έρχεται από ενέργειες οι οποίες γίνονται κυρίως από εσάς και τις δικές σας ικανότητες.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να κάνετε πράγματα να συμβούν οδηγεί τα βήματά σας σήμερα και από το μεσημέρι και μετά αυτή η ανάγκη όλο και θα μεγαλώνει. Μείνετε εστιασμένη/ος σε ότι περνά από το δικό σας χέρι ανεξάρτητα αν άλλοι άνθρωποι θα μπορέσουν να στηρίξουν τις δράσεις σας ή όχι.

Για τους Τοξότες, σήμερα ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να σας κρατήσουν λίγο πίσω ή να προσπαθήσετε να πείσετε άλλους ανθρώπους να λειτουργήσουν εκ μέρους σας ή προς όφελός σας. Καλύτερα να λειτουργήσετε περισσότερο με τις δικές σας δυνάμεις.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία θα βοηθήσουν ένα προσωπικό εγχείρημα να προχωρήσει ή θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας είναι το κύριο συστατικό της ημέρας για εσάς. Ωστόσο, προσέξτε τις ισορροπίες που θέλετε να διατηρήσετε σε άλλους τομείς.

Για τους Υδροχόους, προσπαθήστε σήμερα μέσα από διάλογο να φέρετε αυτό που επιθυμείτε, χωρίς πίεση και σεβόμενη/ος τις επιθυμίες του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για τελεσίδικες αποφάσεις.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αφιερώστε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που πραγματικά σας ταξιδεύει και σας ηρεμεί. Η ενέργεια σας είναι σημαντικό να μην σπαταληθεί σε κινήσεις για μη ουσιώδη πράγματα και καταστάσεις.

astroguide.gr