18 Απριλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 15/02 Λαχτάρα για ρομαντισμό – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη σήμερα συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων προσθέτονταν μια περισσότερο ρομαντική νότα, ωστόσο η απογοήτευση εύκολα μπορεί να λάβει χώρα μιας και το ιδεατό και το ιδανικό φαντάζουν μακρινά και δύσκολα προσβάσιμα με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνο. Προσπαθήστε να είστε σε επαφή με τα ταλέντα σας και κατευθυνθείτε προς δημιουργικές αναζητήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας σήμερα και όνειρα ξυπνούν από το ασυνείδητό σας. Σταθείτε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει. Είναι σημαντικό για εσάς να πάρετε μια ανάσα χαράς.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ομάδες και ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους. Καλή ημέρα για οτιδήποτε έχει όραμα και μέσω της καλής συνεργασίας μπορεί να αναπτυχθεί σε βάθος χρόνου.

Για τους Διδύμους, ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιό σας και η Σελήνη απέναντί σας από χτες φέρνει ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών στην επιφάνεια. Μια κατάσταση στην εργασία σας ή σε κάτι που έχετε βάλει στόχο αυτή τη στιγμή μπορεί να προχωρήσει αλλά όσο αφορά τα συναισθηματικά σας καλύτερα να έχετε γειωμένες προσδοκίες.

Για τους Καρκίνους, ιδιαίτερα καλή ημέρα η σημερινή τουλάχιστον από πλευράς διάθεσης. Με τους κατάλληλους χειρισμούς και χωρίς να πιέσετε τα πράγματα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν και όμορφες εξωτερικές καταστάσεις.

Για τους Λέοντες, έντονη η ανάγκη από νωρίς σήμερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας αρέσει και κυρίως σας εκφράζει. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί επίσης να σας χαλαρώσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Παρθένους, παρόλο που το πρόγραμμά σας φαίνεται να είναι πιεσμένο ή να πρέπει να περάσουν από εσάς πολλά πράγματα για να ολοκληρωθούν, σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Δώστε τους μια μεγάλη αγκαλιά και χαθείτε μέσα σε αυτή.

Για τους Ζυγούς, ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα η σημερινή γιαυτό εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε προκύπτει. Είτε στον εργασιακό είτε στον ιδιωτικό σας τομέα μπορείτε να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Σκορπιούς, πολύ καλή στιγμή για να λάμψετε μέσα από τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Αφήστε για λίγο ζητήματα που σας αγχώνουν ή σας ταλαιπωρούν και αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο σας δίνει χαρά και σας βοηθά να χαλαρώσετε.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια και δύναμη για να προχωρήσετε με βάση το πρόγραμμα που έχετε θέσει για σήμερα. Η επικοινωνία μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη από ότι συνήθως ωστόσο έχετε τον τρόπο σας να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην σκέφτεστε πολύ και δράστε περισσότερο με την καρδιά σας. Οι ιδιότητες της ευαισθησίας και της ενσυναίσθησης μπορούν να σας πάνε πιο μακρυά από όσο φαντάζεστε ή περιμένετε.

Για τους Υδροχόους, η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιό σας σήμερα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Ανεξάρτητα τί θα αποφασίσετε να κάνετε τελικά, καλό θα είναι να συμπεριλάβετε και τα συναισθήματά σας στις αποφάσεις σας και όχι μόνο τη λογική.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη συναντά σήμερα τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Αυτό από μόνο του φέρνει μια αίσθηση χαράς αλλά και προσμονής για κάτι το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ή δεν έχει έρθει καν στη ζωή σας. Μην αφήσετε τις σκέψεις σας να σας εγκλωβίσουν. Κρατήστε ζωντανή την ελπίδα. 

astroguide.gr