24 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/03 ΚΑΤΙ «ΚΡΥΦΟ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα μπορεί να μας γεμίζει με τόλμη αλλά απέναντι από τον Άρη ενδέχεται να κινητοποιήσει έντονες δυναμικές. Η συμμετοχή του Ουρανού βοηθά να έρθει κάτι «κρυφό» στην επιφάνεια, είτε ως γεγονός είτε ως πρόθεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα άλυτο οικονομικό ή θέμα αξιών ζήτημα ενδέχεται να έρθει στην επιφάνεια προς περαιτέρω διερεύνηση σήμερα. Ο παρορμητισμός σας δεν θα είναι βοηθητικός, απεναντίας θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε πολλά πράγματα και δεδομένα πριν προβείτε σε αποφάσεις.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σχετικά με αποφάσεις που παίρνετε. Πάρτε μία δεύτερη γνώμη μπροστά σε ένα δίλλημα.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να αφεθείτε στη ροή και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς πίεση. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι δυνατές αλλά μπορεί οι σκέψεις σας να είναι διφορούμενες για διάφορους λόγους.

Για τους Καρκίνους, πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα θα πρέπει να τα εξετάσετε με προσοχή χωρίς παρορμητισμούς. Ψυχικές φορτίσεις σας ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας γιαυτό προχωρήστε προσεκτικά.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ωθούν να θελήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με οποιοδήποτε κόστος. Κατανοητή η επιθυμία σας ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε σήμερα.

Για τους Παρθένους, βαθύτερες σκέψεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα αποφύγετε να έρθετε αντιμέτωπη/ος. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι πολύ βοηθητικές καθώς και μια αλλαγή στην στάση σας απέναντι σε μια καθημερινή σας δραστηριότητά.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μην αφήσετε άλλους να πάρουν τα ηνία μίας κατάστασης η οποία είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση. Πορευτείτε αυτόνομα και κατά βούληση.

Για τους Σκορπιούς, δύσκολη ημέρα αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά ζητήματα τα οποία απαιτούν κυρίως ευελιξία. Σχέσεις, συνεργασίες και επαφές θα πρέπει να τις χειριστείτε με διπλωματία.

Για τους Τοξότες, σήμερα κάτι μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά σας και ενδέχεται να βγει σε καλό. Δώστε προτεραιότητα σε ότι χρειάζεται ένα είδος αλλαγής για να προχωρήσει και να επεκταθεί.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα βάζοντάς σας πιθανά σε διλλήματα. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να φτάσετε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε ταξινομήσει απόλυτα τις σκέψεις σας. Μείνετε μακρυά από καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σας φορτίσουν.

Για τους Υδροχόους, οποιαδήποτε σύνδεση σήμερα και συνεργασία με άλλους ανθρώπους καλό θα είναι να την πραγματοποιήσετε με ευέλικτη στάση. Ακόμη και αν άλλοι σας βάλουν σε διλλήματα, προσπαθήστε να τους αποφύγετε με τακτ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει νέες ιδέες και σκέψεις σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν και ειδικά σήμερα σε τομείς όπως η εργασία σας και η καθημερινή σας ρουτίνα. Ξαφνικές αλλαγές ενδέχεται να διαφοροποιήσουν το πρόγραμμά σας.

Astroguide.gr