30 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/11 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η κύρια όψη σήμερα στον ουράνιο θόλο μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού μας προτρέπει να δείξουμε σεβασμό σε όλες τις μορφές επικοινωνίας. Να μεταφέρουμε τις σκέψεις και ιδέες μας και να εκτιμήσουμε τις απόψεις των άλλων την ίδια στιγμή που θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα να έχουμε διαφορετικές απόψεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να σας απογοητεύσουν με κάποιον τρόπο. Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να είστε αισιόδοξη/ος και να διεκδικείτε αυτό που δικαιούστε.

Για τους Ταύρους, σχέσεις, συνεργασίες και δεσμεύσεις κάθε είδους είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί τους μεταφέροντας τις ιδέες σας ωστόσο καλό θα είναι να είστε περισσότερο επιεικής ή να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση όταν κάτι είναι διαφορετικό από αυτό που έχετε εσείς στο μυαλό σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε βήμα βήμα το πρόγραμμά σας. Ανατροπές οι αλλαγές μπορεί να λάβουν χώρα και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμη/ος να προσαρμοστείτε κατά περίπτωση.

Για τους Καρκίνους, μια δημιουργική κατάσταση μπορεί να λάβει χώρα ή να μπορέσετε να προχωρήσετε κάτι που είναι ήδη σε εξέλιξη. Η χαρά της δημιουργίας θα πρέπει να είναι προτεραιότητα σήμερα.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε έχετε αποφασίσει να κάνετε σήμερα θα πρέπει να το έχετε μελετήσει πολύ καλά και να είστε έτοιμη/ος να προσαρμοστείτε σε τυχόν αλλαγές. Θέματα σπιτιού και επαγγελματικά ζητήματα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ευελιξία και να κάνετε δεύτερες σκέψεις.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορεί να έρθουν νέες ιδέες για κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακούσετε τις προτάσεις ή/και τις απόψεις των συνομιλητών σας πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Ζυγούς, αποφύγετε σήμερα συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι ανοιχτοί ή δεν λειτουργούν ευέλικτα στις καταστάσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ενεργή και να εξετάσετε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Σκορπιούς, όλων των ειδών οι σχέσεις και οι συνδέσεις σας αυτή τη στιγμή είναι στο επίκεντρο. Πολλές συζητήσεις μπορεί να γίνουν οι οποίες ενδέχεται να σας πηγαίνουν από το ένα θέμα στο άλλο ή να προκύπτουν αλλαγές. Εσείς με την σταθερότητά σας εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά χρήσιμο να αναλυθεί και έχει προοπτικές εξέλιξης.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί τα πράγματα να μην προχωρούν όπως θα θέλατε ή είχατε προγραμματίσει. Επικοινωνήστε κυρίως με εκείνους τους ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν με τις ιδέες και τις σκέψεις τους σχετικά με ένα θέμα που σας ενδιαφέρει άμεσα η εξέλιξή του.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε επαφές με άτομα στον κοινωνικό σας κύκλο ή ομάδες. Μέσα από συζητήσεις μπορεί να έρθει η βοήθεια που προσδοκάτε για κάτι που σας ενδιαφέρει να αναπτυχθεί άμεσα.

Για τους Υδροχόους, μπορείτε αυτή τη στιγμή να οριοθετήσετε μια κατάσταση αλλά θα πρέπει να γίνει με δημοκρατικούς τρόπους. Μια συζήτηση σχετικά με αυτό που θέλετε να πετύχετε θα είναι σημαντική και θα φέρει νέες ιδέες και πιθανές λύσεις.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιο σας μπορεί να σας ταξιδεύει και να υπάρχει η τάση να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν επί σκηνής. Δώστε τα φώτα σας και επικοινωνήστε τις ιδέες σας στους ανθρώπους γύρω σας.

astroguide.gr