20 Μαρτίου, 2023

Ζώδια σήμερα 13/02 Βρείτε τη χρυσή τομή – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Αρκετά αντιφατική ημέρα μιας και τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η ανάγκη να αφεθείτε σε μια όμορφη κατάσταση ή να χαλαρώσετε θα είναι έντονη ωστόσο υποχρεώσεις και καθήκοντα ενδέχεται σας κρατούν πίσω. Βρείτε τη χρυσή τομή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι που σας χαλαρώνει θα είναι έντονη σήμερα και θα πρέπει να τη σεβαστείτε. Ακόμη και αν δεν μπορέσετε να κάνετε ακριβώς αυτό που σας ευχαριστεί, προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρούς ρυθμούς.

Για τους Ταύρους, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και καλείστε να λειτουργήσετε έξυπνα και ευέλικτα. Κινηθείτε προς μια κατεύθυνση η οποία σας κρατά σε εγρήγορση αλλά την ίδια στιγμή δεν θα νιώσετε πίεση.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας κρατά ψηλά τους ρυθμούς σας και είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα στη καθημερινή σας ρουτίνα. Ωστόσο, προσπαθήστε να κινηθείτε εντός απαραίτητου πλαισίου.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η προσωπική σας ανάγκη να πάρετε χαρά θα κινεί τα βήματά σας. Μπορεί και να το καταφέρετε ωστόσο αν εμπόδια προκύψουν στο δρόμο σας καλό θα είναι να κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα και με διπλωματία μπορείτε.

Για τους Λέοντες, προσωπικά σας θέματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν μόνο αν χρησιμοποιήσετε την ευαισθησία σας και τη καλοσύνη σας. Τα όρια δύσκολο να μπουν σήμερα, γιαυτό επιλέξτε μια πιο απλή οδό για να φέρετε αυτό που προσδοκάτε.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα με άλλους ανθρώπους μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά υποθέσεις που είναι ανοιχτές προς τακτοποίηση. Τα εμπόδια πιθανόν να μην λείψουν ωστόσο έχετε το απαραίτητο σθένος να επιμείνετε σε κάτι ενήλικο και ελπιδοφόρο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μην περιμένετε να πάρετε χαρά από εξωτερικούς παράγοντες αλλά μόνο από τη δική στάση απέναντι στα πράγματα. Εξετάστε τα πάντα αντικειμενικά και με το διπλωματικό σας ταλέντο κάντε αυτό που θεωρείτε σωστό.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη εξακολουθεί να περνά από το ζώδιό σας φέρνοντας αρκετή ενέργεια και δυναμική για να κάνετε πράγματα τα οποία σας ταιριάζουν. Προσωπικά θέματα μπορούν να προχωρήσουν αλλά ότι αφορά το σπίτι σας, σήμερα καλό θα είναι να τα αποφύγετε ή τα χειριστείτε με το γάντι.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες και εσείς θα πρέπει να τις ταξινομήσετε κατά περίπτωση. Καλό θα είναι να κρατήσετε τις σκέψεις σας για εσάς σήμερα εκτός και αν είστε σίγουρη/ος για την αντικειμενικότητα του ανθρώπου που θα τις μοιραστείτε.

Για τους Αιγόκερους, οι προθέσεις άλλων ανθρώπων δίπλα σας μπορεί να είναι οι καλύτερες ωστόσο σήμερα καλό θα είναι να πορευτείτε κατά βούληση. Μια κατάσταση στη προσωπική σας ζωή θα μπορούσε να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά.

Για τους Υδροχόους, αν νιώθετε πως εμπόδια μπαίνουν στο δρόμο σας αυτή τη στιγμή είναι η καταλληλότερη ημέρα για να τα εξετάσετε. Να δείτε αν είναι αντικειμενικά, αν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε ή/και αν κάτι εξαρτάται από τη δική σας στάση.

Για τους Ιχθύες, σήμερα οι εμπνεύσεις σας είναι ιδιαίτερα δυνατές και νέες ιδέες έρχονται σε ζητήματα που τρέχουν και βιάζεστε να προλάβετε. Μην φοβηθείτε να έρθετε σε επαφή με κάτι το οποίο αντικειμενικά έχει τις προδιαγραφές να προχωρήσει.

astroguide.gr