3 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/02 ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και η σύνοδος ακριβείας του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι τα δύο κύρια πλανητικά δρώμενα σήμερα. Η ευελιξία υπάρχει για να κινηθούμε ανάλογα μπροστά σε μια δυσκολία ή κάποιο δίλλημα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η δυναμική της ημέρας ενεργοποιεί κυρίως θέματα επαγγελματικά για εσάς καθώς και οτιδήποτε αφορά επιθυμίες και προσδοκίες. Η επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και οι συναναστροφές σας σήμερα θα μπορούσαν να δράσουν θετικά.

Για τους Ταύρους, σήμερα σταθείτε σε πρακτικά ζητήματα και ότι σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις εμπνεύσεις σας σε θέματα επέκτασης και ανάπτυξης, πάντα με κέντρο τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας σπρώχνει να κάνετε πράγματα τα οποία θα έχουν κέντρο εσάς. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ειλικρινής με τις πραγματικές σας αξίες, ώστε να υπάρξει καλή έκβαση στις δράσεις σας και να μπορέσετε να πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Η δυναμική είναι έντονη και θα μπορούσαν να δημιουργηθούν δυναμικές αν αφεθείτε ανεξέλεγκτα στα ένστικτά σας, στις βαθύτερες επιθυμίες σας ή στους φόβους σας.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση σε μία από τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή στην εργασία σας αυτή τη στιγμή μπορεί να προχωρήσει για εσάς. Άνθρωποι γύρω σας μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά αρκεί να κάνετε σωστές επιλογές.

Για τους Παρθένους, μπορεί η σημερινή ημέρα να είναι κάπως κοπιαστική ωστόσο το αποτέλεσμα μπορεί να σας ανταμείψει. Δώστε την δυναμική και την ενέργειά σας εκεί που νιώθετε πως υπάρχει περιθώριο εξέλιξης αλλά θα πρέπει να είναι κάτι το οποίο το κάνετε ευχάριστα, ανεξάρτητα την δυσκολία του.

Για τους Ζυγούς, καλό θα είναι σήμερα να μην δώσετε πολύ σημασία στα πράγματα ειδικά αν νιώσετε κάπου άβολα. Αφήστε να περάσει οτιδήποτε σας δημιουργεί αμηχανία χωρίς να μπείτε σε δυναμικές και είναι σίγουρο πως με αυτό τον τρόπο θα πράγματα θα κυλήσουν πιο ήρεμα για εσάς.

Για τους Σκορπιούς, δυνατές οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και κινητοποιούν οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κερδίσετε τα μέγιστα, αρκεί να κοντρολάρετε τις συναισθηματικές σας φορτίσεις. Μεγαλύτερη ευελιξία, περισσότερα τα οφέλη.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα απέναντί σας ενεργοποιεί τους τομείς όπου οι συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι το κύριο μοτίβο. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής και με σταθερότητα θα οδηγούν τα βήματά σας.

Για τους Αιγόκερους, πολλές πλανητικές δυναμικές συγκεντρωμένες το τελευταίο διάστημα στο ζώδιό σας, σας φέρνουν στο επίκεντρο των γεγονότων και είναι φυσιολογικό να νιώθετε πως οι δράσεις σας αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικές για την προσωπική σας πορεία και εξέλιξή. Ειδικά σήμερα υπάρχει η εύνοια να κινηθείτε περισσότερο παραγωγικά προς μία κατάσταση η οποία είναι μέσα στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν μεγάλο ποσοστό δυσκολίας ή δεν έχετε διάθεση να κάνετε. Αντιθέτως, κάντε οτιδήποτε μπορεί να σας γεμίσει ενέργεια και να πάρετε χαρά ακόμη και μέσα από μικρά πράγματα. Αφήστε στην άκρη σκέψεις που δεν είναι του παρόντος.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα και σήμερα μπορεί να φέρουν προκλήσεις ή να σας υποχρεώνουν να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτό που θα λειτουργούσε ευνοϊκά είναι να συζητήσετε τα τρέχοντα με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και νιώθετε κοντά σας.

astroguide.gr