1 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/11 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και ο Ερμής στην ίδια μοίρα με τον Άρη κινητοποιούν την σχέση του Άρη/Κρόνου/Ουρανού φέρνοντας ειδήσεις, εντάσεις, καθώς και αλλαγές σε καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν βρει ακόμη τον δρόμο τους ή δεν είναι καλά γειωμένες. Ο συνδυασμός των πλανητικών δρώμενων φέρνουν προκλήσεις γιαυτό οι άσκοπες συζητήσεις καλό θα είναι να αποφεύγονται αντιθέτως ενέργειες οι οποίες εμπεριέχουν μελέτες και έρευνες ευνοούνται. Οι επιθυμίες και οι προσωπικές ανάγκες διογκώνονται και θα πρέπει να βρεθεί μια δημιουργική εκτόνωση της ενέργειας. Η επιμονή σε κάτι που δεν προχωράει όπως το θέλουμε για κάποιον λόγο μπορεί να φέρει απογοητεύσεις, εκτός και αν κινηθούμε με ασφάλεια. Ίσως είναι καλύτερα σήμερα να εστιάσουμε σε ότι έχει ήδη κατακτηθεί και να ενισχύσουμε την άμυνά μας με τον καλύτερο τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σε κοινωνικό κυρίως πλαίσιο σας επηρεάζουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα. Η ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία θα φανούν στον κόσμο και να λάβετε βοήθεια και στήριξη από τους κατάλληλους ανθρώπους θα οδηγεί τα βήματά σας αυτές τις ημέρες.

Για τους Ταύρους, στόχοι, συνεργασίες, προσωπικές σχέσεις και η προβολή των επιτευγμάτων σας είναι τα θέματα τα οποία είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Η δυναμική που υπάρχει είναι έντονη και ευνοϊκή αν προχωρήσετε με σχέδιο και καλή οργάνωση προς αυτές τις κατευθύνσεις.

Για τους Διδύμους, οι καταστάσεις γύρω σας σήμερα μπορεί να σας φορτίζουν και έχετε δίκιο δεν είναι μια απλή υπόθεση. Η σωστή διαχείριση, με ευέλικτο τρόπο θα σας βοηθήσει να φέρετε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε ή τουλάχιστον να κάνετε δημιουργικά επόμενα βήματα.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και να πάρετε χαρά από τις δράσεις σας γίνεται εντονότερη αυτή τη στιγμή. Προχωρήστε με ότι εργαλεία έχετε στα χέρια σας εξετάζοντας πολύ προσεκτικά τα δεδομένα ώστε να προβλέψετε τί χρειάζεστε για το επόμενό σας βήμα.

Για τους Λέοντες, θέματα σπιτιού, σχέσεις και επαγγελματικά θέματα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή και νιώθετε έντονα την ανάγκη να κινηθείτε προς την διεκπεραίωσή τους. Είναι αλήθεια, πως αν το κάνετε με προσαρμοστική διάθεση θα μπορέσετε να πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Παρθένους, ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας αυτές τις ημέρες μπορούν να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά. Προσανατολιστείτε προς την πιο δημιουργική οδό και δώστε όλη σας την ενέργεια στην βελτίωση των συνθηκών στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να φτιάξετε ένα οικοδόμημα το οποίο θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δώσει προσωπική χαρά είναι έντονη αυτή τη στιγμή. Είναι αλήθεια πως δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι για να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και αν όλα ήταν τακτοποιημένα εσείς αυτή τη στιγμή νιώθετε πως υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν. Ο αναβρασμός που υπάρχει δηλώνει πως κάτι ακόμη πράγματι χρειάζεται να γίνει ώστε να μπορέσετε να ηρεμήσετε και να προχωρήσετε ένα επόμενο δημιουργικό βήμα.

Για τους Τοξότες, πολλές οι σκέψεις σήμερα γύρω από ένα θέμα που είναι ανοιχτό και σας παίρνει ενέργεια. Είναι κατάλληλη στιγμή για δυναμικές δράσεις οι οποίες όμως θα πρέπει να έχουν πολύ καλή οργάνωση ώστε να φέρουν την επιτυχία.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσπαθήστε να σταθείτε σε δυσκολίες οι οποίες έχουν αντικειμενική διάσταση. Διαφορετικά θα χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια σε κάτι που δεν είναι πραγματικά εμπόδιο στα σχέδιά σας.

Για τους Υδροχόους, πολλά πράγματα θέλετε να αλλάξετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας αλλά ίσως δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε προτεραιότητες αρκεί να είναι πραγματικά αυτό το οποίο θέλετε.

Για τους Ιχθύες,
σήμερα καλό είναι να κινηθείτε με ασφάλεια αν πρόκειται να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία έχουν μείνει πίσω ή άλλοι έχουν τα ηνία. Είναι σημαντικό να γίνουν βήματα μέσα από στοχευμένες δράσεις και να μην αναλωθείτε σε άσκοπες συζητήσεις.

astroguide.gr