3 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/02 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας μαζί και μια αίσθηση αισιοδοξίας. Ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά μόνο αν υπάρχει σωστή οργάνωση και αντικειμενικότητα στις δράσεις μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η επικοινωνία και οι επαφές μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε. Οι πλανητικές δυναμικές είναι υποστηρικτικές για οτιδήποτε επαγγελματικό θέλετε να ασχοληθείτε σήμερα.

Για τους Ταύρους, σήμερα ασχολείστε κυρίως με ζητήματα που έχουν για εσάς αξία είτε συναισθηματική είτε υλική. Οι εμπνεύσεις σας μπορούν να λειτουργήσουν πολύ βοηθητικά σε κάτι που έχει πλαίσιο, σταθερότητα και περιθώρια βελτίωσης.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με ενέργεια και σας ωθεί να ασχοληθείτε με δικά σας θέματα περισσότερο από κάθε τι άλλο. Η επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες και τις δικές σας επιθυμίες ανεξάρτητα τί ζητούν οι άλλοι από εσάς, θα είναι το κύριο συστατικό της σημερινής ημέρας.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας χτες και σήμερα και καλό είναι να τους δώσετε σημασία. Είτε αφορά ζητήματα συνεργασίας είτε σχέσεων γενικότερα, είναι στιγμή κατά την οποία μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματά σας.

Για τους Λέοντες, άνθρωποι από τον κοινωνικό σας κύκλο και περίγυρο θα μπορούσαν να λειτουργήσουν βοηθητικά σε κάτι που σας ενδιαφέρει και αφορά την εργασία σας ή γενικότερα τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Δώστε σημασία στην μεγάλη εικόνα ωστόσο σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα είναι στο προσκήνιο χτες και σήμερα δίνοντας την δυνατότητα να τα επεξεργαστείτε από διαφορετικές σκοπιές. Αφεθείτε σε αυτή την διαδικασία, έχοντας πάντα κατά νου, με ποίον τρόπο θα μπορούσατε να φέρετε ανάπτυξη.

Για τους Ζυγούς, προσωπικά σας ζητήματα είναι στο προσκήνιο ειδικά τον τελευταίο καιρό προσπαθώντας να κρατήσετε τις ισορροπίες. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας και δείτε καλύτερα τα πράγματα αυτή τη στιγμή από μια πλευρά περισσότερο φιλοσοφική.

Για τους Σκορπιούς, το τελευταίο διάστημα είτε λόγω εμποδίων είτε λόγω προκλήσεων μπορεί να νιώθετε πως η επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας, σας έχει κουράσει. Χτες και σήμερα πιθανά να είναι ακόμη πιο έντονη αυτή η αίσθηση, οπότε χειριστείτε τις καταστάσεις, όσο μπορείτε, με το γάντι.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη απέναντι σας χτες και σήμερα μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα συνεχίζουν να σας ωθούν να ασχοληθείτε με θέματα αξιών είτε αφορά τον οικονομικό είτε τον συναισθηματικό τομέα. Η επικοινωνία με ανθρώπους που έχετε κοντά σας μπορεί να είναι βοηθητική σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, δώστε σημασία σήμερα σε ένα ζήτημα που αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα και τις δραστηριότητες μέσα σε αυτή. Νέες ιδέες μπορούν να αρχίσουν να οργανώνονται ώστε να δημιουργηθούν καταλληλότερες συνθήκες στον συγκεκριμένο τομέα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα πάρτε μια ανάσα από τα θέματα που είναι ανοιχτά στην καθημερινότητά σας και ασχοληθείτε με κάτι που σας γεμίζει και σας ταξιδεύει. Ανεξάρτητα τι θα είναι αυτό, είναι σημαντικό για εσάς να φύγει για λίγο το μυαλό σας από τα τρέχοντα.

Για τους Ιχθύες, σε προσωπικά σας θέματα ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας, σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε περισσότερο ευέλικτη/ος. Την προσαρμοστικότητα την έχετε εκ φύσεως, οπότε λειτουργείστε έξυπνα για να αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να σας φορτίσουν.

astoguide.gr