25 Απριλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 10/02 Μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού και ο Ερμής ολοκληρώνει το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερω. Καλό θα είναι να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σήμερα σε σχέσεις και συνεργασίες χρησιμοποιώντας το ταλέντο της διπλωματίας που διαθέτετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις έχοντας ως στόχο την ισορροπία. Αν δεν έχετε αυτό κατά νου, θα είναι μια περισσότερο δύσκολη ημέρα για εσάς η σημερινή. Αφήστε χώρο να έρθει η αρμονία στη ζωή σας.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας δείχνει το τρόπο να έρθετε πιο κοντά και περισσότερο ουσιαστικά με τους ανθρώπους που πραγματικά θέλετε. Δείξτε τα συναισθήματα σας και συζητήστε ότι σας ενοχλεί και θέλετε να υπάρξει βελτίωση στη καθημερινότητα και τη συνύπαρξη με τους άλλους γύρω σας.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας δίνουν την ευκαιρία να σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους κυρίως για ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι μια καλή ημέρα για εσάς και μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας.

Για τους Καρκίνους, είστε άνθρωπος που απολαμβάνει τη συντροφιά των ανθρώπων που αγαπάτε. Σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό σας δείχνει το τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πάρετε ακόμη μεγαλύτερη χαρά, μέσω της συνεργασίας και της αλληλεγγύης στις προσωπικές σας σχέσεις και τους ανθρώπους που είναι ή αισθάνεστε οικογένεια σας.

Για τους Λέοντες, τί είναι αυτό που μπορείτε να πείτε και να κάνει τη διαφορά; Σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό σας βάζει σε αυτή την διαδικασία. Να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να έλξετε έναν άνθρωπο ή μια κατάσταση στη ζωή σας αυτή τη στιγμή είτε αφορά τον επαγγελματικό είτε τον συναισθηματικό τομέα.

Για τους Παρθένους, σήμερα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καταλαβαίνετε πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις και τι αξία έχουν στη ζωή σας. Η Σελήνη στον Ζυγό σας σπρώχνει προς αυτή την κατεύθυνση δείχνοντας τον τρόπο να γίνετε ακόμη πιο αποτελεσματική/ός στις διαπροσωπικές σας σχέσεις είτε στοχεύουν στην συναισθηματική είτε στην υλική σας ασφάλεια.

Για τους Ζυγούς, με τη Σελήνη στο ζώδιο σας έχετε τη τιμητική σας με ότι και αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε, αρκεί να έχει κέντρο τη προσωπική σας ανάπτυξη και προσωπική ισορροπία. Μην αναλωθείτε σε άσκοπες καταστάσεις που νομίζετε πως θα σας οδηγήσουν σε έναν καλό δρόμο. Ασχοληθείτε μόνο με ότι έχει πραγματική αξία για εσάς προσωπικά.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και συναναστροφές. Ποίο είναι εκείνο το συστατικό που θα μπορούσατε να προσθέσετε στο τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους ανθρώπους και θα έκανε πραγματικά τη διαφορά; Να τους κάνετε να αισθανθούν πως μπορούν να σας εμπιστευτουν τη καρδιά του (ή τα χρήματα τους).

Για τους Τοξότες, η κοινωνικότητά σας ανοίγει και η θέλησή σας να πετάξετε γίνεται έντονη ανάγκη με την Σελήνη στον Ζυγό να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα. Αυτό που πρέπει να έχει το ταξίδι σας είναι συνοδηγούς ή έστω έναν. Σκεφτείτε την επιλογή της συνεργασίας για οποιοδήποτε εγχείρημα.

Για τους Αιγόκερους, η συνεργασία είναι το κύριο χαρακτηριστικό ενός θετικού αποτελέσματος και σήμερα δίνεται η δυνατότητα να κατευθυνθείτε σε αυτή την οδό με επιτυχία. Σκεφτείτε τί μπορείτε να κάνετε, όχι μόνη/ος αλλά μαζί με άλλους ανθρώπους, έχοντας έναν κοινό σκοπό. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεθεί και ο σωστός στόχος.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να νιώσετε ελεύθερη/ος από δεσμεύσεις είτε πραγματικές είτε εκείνες που έχετε στο μυαλό σας είναι έντονη σήμερα με την Σελήνη στον Ζυγό. Η ώθηση έρχεται μέσα από την κινητοποίηση και η κινητοποίηση έρχεται μέσα από την επιθυμία. Βρείτε την «επιθυμία».

Για τους Ιχθύες, εσωτερικές διεργασίες κινητοποιεί η Σελήνη στον Ζυγό και μπορεί ήδη να νιώθετε τα συναισθήματά σας έντονα φουσκωμένα. Αντί να σκάσει σας μπαλόνι, βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Την ευελιξία και τη προσαρμοστικότητα την έχετε εκ φύσεως.

astroguide.gr