19 Απριλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 09/02 Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ, ΠΗΓΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις που έχετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Το ζώδιο της αγάπης, της αρμονίας και της δικαιοσύνης – ο Ζυγός – ζητά να έρθετε σε επαφή με συναισθήματα που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά σε μια καλή συνεργασία και σχέση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα, σας βοηθά να κάνετε μεταρρυθμίσεις και ξεκαθαρίσματα, σε οτιδήποτε ανήκει στη σφαίρα “σχέσεις και συνεργασίες”. Τα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να δείτε τις καταστάσεις από διαφορετικές πλευρές και με διπλωματικές κινήσεις να πετύχετε στις συναλλαγές σας με τους άλλους.

Για τους Ταύρους, αν εστιάσετε σήμερα στη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία μπορεί να ανακουφιστείτε σε πολλά επίπεδα. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες μπορούν να καλυφθούν αν συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα σας δραστηριότητες που χρειάζονται τη συμμετοχή και άλλων ανθρώπων για να ολοκληρωθούν ή αν σκεφτείτε περισσότερο συνεταιριστικά.

Για τους Διδύμους, με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε αν υπάρχει κάτι που μπλοκάρει την υλοποίηση της επιθυμίας σας. Μια διαδικασία αληθινή και χρήσιμη η οποία όταν βρίσκεστε στο εδώ και τώρα της ζωής σας και ξέρετε τι θέλετε, μπορείτε να κάνετε όλες σας τις επιθυμίες σας πράξη.

Για τους Καρκίνους, μια κατάσταση στον ιδιωτικό σας χώρο ή στη δουλειά σας σήμερα ζητά περισσότερη ενέργεια και ανοιχτό μυαλό. Έχετε την ανάγκη για συνεργασία, για τρυφερότητα και να έρθετε σε επαφή με συναισθήματα που θα σας αναζωογονήσουν. Η εκδήλωση της αγάπης και της φροντίδας είναι σημαντική σήμερα. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρετε συναισθηματική τροφή.

Για τους Λέοντες, σήμερα νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσεις τις ιδέες σας, τις απόψεις σας και να βρείτε ανταπόκριση από τους άλλους. Είτε αφορά τη προσωπική είτε την επαγγελματική σας ζωή σήμερα δίνεται η ευκαιρία να πάρετε χαρά μέσα από την αλληλο-σύνδεση με άλλους ανθρώπους. Δείξτε διαθεσιμότητα σε νέες εμπειρίες.

Για τους Παρθένους, οτιδήποτε σας δίνει συναισθηματική ή υλική ασφάλεια μπαίνει προτεραιότητα. Είναι ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με περιουσιακά στοιχεία, αξίες και κατοχές. Καλείστε να εξελίξετε τη ζωή σας και να εμβαθύνετε τις σχέσεις που έχουν αξία για εσάς στο σήμερα. Να φτιάξετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να δημιουργήσετε ή/και να διατηρήσετε αυτό που σας κάνει να νιώθεις ασφάλεια.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις απέναντι στα γεγονότα γίνονται πιο ραφιναρισμένες, ευγενικές άλλα και πιο τεμπέλικες. Τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή με την έννοια της συντροφικότητας, της ομορφιάς και της αγάπης. Πώς θα νιώσετε πως αγαπιέστε, συνυπάρχετε, συμπορεύεστε, διατηρώντας ταυτόχρονα το δικαίωμα να είστε προσανατολισμένη/ος στις προσωπικές σας ανάγκες και όχι μόνο σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να κάνετε για να τους ευχαριστήσετε.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο της αρμονίας, την αλληλεγγύης, της ομορφιάς, στον Ζυγό, γεννά πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τί πραγματικά χρειάζεστε στη ζωή σας για να νιώθετε συναισθηματικά και ψυχικά υγιής. Σκεφτείτε μήπως ο φόβος να χάσετε τις ισορροπίες, σας καθηλώνει στο ίδιο μέρος.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να δώσετε έμφαση σε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Οι επιδιώξεις σας και οι στόχοι σας τώρα βρίσκονται στο προσκήνιο και καλείστε να δημιουργήσετε τις καλύτερες συνθήκες ώστε να έρθετε πιο κοντά στην επιτυχία τους. Ομάδες και επαφές με ομοϊδεάτες μπορούν σήμερα να σας ικανοποιήσουν. Δώστε προτεραιότητα σε οτιδήποτε θα σας βοηθήσει μέσω του άλλου/άλλων.

Για τους Αιγόκερους, εργασιακά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Οι δράσεις που στοχεύουν κοινωνικά ή επαγγελματικά σήμερα μπορούν να ευνοηθούν. Ανασκουμπωθείτε σε αυτούς τους τομείς και μην αφήσετε προσκλήσεις και ευκαιρίες που θα προκύψουν ανεκμετάλλευτες.

Για τους Υδροχόους, έχετε το σθένος και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης που σας ενδιαφέρει. Ακόμη και αν νιώθετε απογοήτευση ή κούραση για ένα επαγγελματικό ή προσωπικό σας θέμα, υπάρχει η δυνατότητα με μεγαλύτερη ευελιξία να προχωρήσετε με επιτυχία. Το μόνο συστατικό που είναι απαραίτητο για αυτή την επιτυχία είναι η στάση σας να είναι ενήλικη.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού γεμίζει το κόσμο σας εικόνες. Από εκείνες που καταφέρνετε να δίνετε το σχήμα και το χρώμα που θέλετε και που δεν ξεθωριάζουν γιατί ο έρωτας πασπαλίζετε από ελπίδα. Που η αποδοχή σας δίνει κουράγιο να φλερτάρετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Ένας κόσμος γεμάτος εικόνες που ξέρετε πως πρέπει να τις δωρίσετε για να γίνουν πραγματικά δικές σας.

astroguide.gr