21 Μαΐου, 2022

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/03 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μας φέρνει σε επαφή με προσωπικές ανάγκες και κυρίως την ανάγκη να νιώσουμε ασφαλείς μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτούμε τρόπους με τους οποίους θα δημιουργήσουμε μια περισσότερο σταθερή δομή στο σήμερα της ζωής μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την δυναμική σας σε ότι έχει αξία για εσάς μέσα από απλές χειρονομίες και απλά λόγια. Οτιδήποτε κάνετε το οποίο ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία που έχει για εσάς, θα εκτιμηθεί και θα νιώσετε και εσείς πιο ήσυχη/ος με τον εαυτό σας.

Για τους Ταύρους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά με τον Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθούν να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Δώστε την φροντίδα και το νοιάξιμό σας σε ότι έχει πραγματική αξία για εσάς χωρίς δισταγμό και με το χέρι στην καρδιά. Η ενέργειά σας θα πρέπει να αντανακλά τον αληθινό εαυτό σας.

Για τους Διδύμους, μια εσωτερική διεργασία θα είναι πολύ χρήσιμη σήμερα και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πιο βαθιά τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Ως αποτέλεσμα, θα είστε στην πλεονεκτική θέση να μπορέσετε να δείτε με ποίον τρόπο θα αλλάξετε τα πράγματα τα οποία δεν σας δίνουν πια χαρά και ικανοποίηση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να ακούσετε και να μοιραστείτε με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας χρήσιμες πληροφορίες χωρίς να αναλωθείτε σε άσκοπα πράγματα. Εκτιμήστε καλά τα δεδομένα και βρείτε τις ισορροπίες που θα σας βοηθήσουν να είστε περισσότερο χαρούμενη/ος και δημιουργική/ός μέσα σε συνεργασίες και ομάδες ατόμων.

Για τους Λέοντες, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας βοηθούν να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να στοχεύσετε καλύτερα για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Το κλειδί είναι να εστιάσετε σε ότι έχει αξία για εσάς και να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις ή καταστάσεις που δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε την ευχέρεια να στηρίξετε τα επιχειρήματά σας με πράξεις και αντικειμενικότητα. Διεκδικήστε αυτό που σας ανήκει και σας αξίζει. Δείξτε την αξία σας μέσα από τις πράξεις και δράσεις σας στους κατάλληλους ανθρώπους με ειλικρινή τρόπο.

Για τους Ζυγούς, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται μέσα από καταστάσεις ή συζητήσεις να έρθετε σε επαφή με μία επιθυμία την οποία για κάποιους λόγους έχετε αφήσει πίσω. Η ανάγκη να πάρετε ικανοποίηση και να νιώσετε ασφαλής θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Αποφύγετε πράγματα που σας φορτίζουν.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε είτε σε συναισθηματικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο να δείτε που βρίσκεστε σε σχέση με μία σας φιλοδοξία. Επανατοποθετηθείτε αν δείτε πως μπορείτε μέσα από αυτή την κίνηση να ωφεληθείτε και να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για τους Τοξότες, η κατανόηση σήμερα των αναγκών τόσο των ανθρώπων γύρω σας όσο και των δικών σας είναι το κλειδί για να προχωρήσει παραγωγικά η ημέρα. Προσθέστε χρώμα και όμορφες πινελιές σε μία καθημερινή σας ασχολία ή τον εργασιακό σας χώρο.

Για τους Αιγόκερους, υπάρχει αρκετή δημιουργική ενέργεια αυτή τη στιγμή η οποία μπορείτε να την διοχετεύσετε παραγωγικά σε μία δραστηριότητά σας. Αν δεν σχετίζεται με την εργασία σας τότε μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία να οργανώσετε ένα καινούργιο δημιουργικό εγχείρημα.

Για τους Υδροχόους, μία κατάσταση στην ιδιωτική ή την οικογενειακή σας ζωή ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα. Δώστε χώρο και χρόνο πριν βγάλετε συμπεράσματα και καταλήξετε σε αποφάσεις. Ακούστε τί έχουν να σας πουν οι άνθρωποι που έχετε στην καρδιά σας.

Για τους Ιχθύες, κάποια πράγματα για εσάς δεν είναι διαπραγματεύσιμα και αυτό σας δίνεται η ευκαιρία σήμερα να το πείτε ή να το δείξετε στους ανθρώπους γύρω σας. Με σεβασμό στις επιθυμίες και τα όνειρά σας προχωρήστε στην οδό της επιλογής σας.

Astroguide.gr