3 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/02 ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα το πέρασμά της από το ζώδιο του Ταύρου φέρνοντάς μας σε επαφή με ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες μας και το πόσο ασφαλείς νιώθουμε είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η δυσαρμονική της σχέση με τον Ήλιο θα μπορούσε να φέρει διλλήματα νιώθοντας μια εσωτερική σύγκρουση σχετικά με τα παραπάνω θέματα. Το κλειδί είναι να μην πάψουμε να είμαστε διεκδικητικοί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα υπάρχει η τάση να μπείτε σε διλλήματα είτε λόγω πολλών σκέψεων που κάνετε είτε γιατί άλλοι σας βάζουν σε αυτή την διαδικασία. Καλό θα είναι να μην ακολουθήσετε τις γνώμες των άλλων χωρίς να κρίνετε πρώτα την αντικειμενικότητά τους.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Η δυσαρμονική σχέση της με τον Ήλιο στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σας, ενδέχεται να σας βάλει στην διαδικασία να προσπαθήσετε πολύ περισσότερο για να πετύχετε αυτό που έχετε προγραμματίσει. Μην χάνετε το κουράγιο σας και κυρίως την πίστη σας.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα περνούν από το μυαλό σας βάζοντας σας στην διαδικασία να κάνετε ένα βήμα πίσω. Είναι μια καλή κίνηση μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας ζητούν να κάνετε ένα είδος αναδιοργάνωσης και αναθεώρησης.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλύτερα να πορευτείτε μόνη/ος σας προς την κατεύθυνση της επιλογής σας. Ανεξάρτητα αν υπάρχουν άτομα γύρω σας που προσφέρουν την βοήθειά τους, εσείς θα πρέπει να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Για τους Λέοντες, ένα επαγγελματικό ζήτημα ή θέμα συνεργασίας ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Με ηρεμία και κυρίως με την αντικειμενική ματιά ενεργή επιλέξτε την πιο συμφέρουσα οδό ανεξάρτητα αν είναι η πιο σύντομη ή όχι. Προσοχή γενικότερα στις επαφές και συνδέσεις σας.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και υπάρχει έντονα η τάση να θελήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά. Η δυναμική υπάρχει αλλά πιθανά να προκύψουν δυσκολίες οι οποίες δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν. Ένα βήμα την φορά.

Για τους Ζυγούς, συναισθηματικές φορτίσεις κινητοποιούνται σήμερα και η αίσθηση της προσωπικής ελευθερίας και αυτονομίας είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένες. Η παραγωγική οδός για να εκφράσετε/ αποφορτίσετε αυτό που νιώθετε είναι να ασχοληθείτε με κάτι πολύ δημιουργικό ή/και καλλιτεχνικό.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις, συνεργασίες, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο των πλανητικών δυναμικών. Η τάση να απελευθερωθείτε από ότι βαραίνει τους ώμους σας είναι έντονη και μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες αλλά με τακτ ώστε να μην χαλάσουν χρήσιμες ισορροπίες.

Για τους Τοξότες, μία δημιουργική κατάσταση λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή και εσείς είστε σε θέση να ανταποκριθείτε ανάλογα. Έχετε τον ανάλογο ενθουσιασμό αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε, ούτε να διεκδικήσετε περισσότερα από όσα δικαιούστε.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη με τον Άρη είναι πολύ βοηθητικές ενέργειες αυτή την περίοδο στο ζώδιο σας και μπορούν να απογειώσουν κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Σήμερα ειδικά δώστε την δυναμική σας σε αυτό αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός αν υπάρχει ταυτόχρονα οικονομική συναλλαγή.

Για τους Υδροχόους, η Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και η δυσαρμονική σχέση τους με την Σελήνη μπορεί να φέρει εμπόδια σε κάτι που προσπαθείτε αυτή την στιγμή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δράσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε σήμερα.

Για τους Ιχθύες, ενδέχεται πράγματι να υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια σε κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή αλλά είναι πιθανό να βάζετε και μόνη/ος σας κάποια από αυτά σήμερα. Βάλτε τις σκέψεις σας σε μία σειρά και σκεφτείτε ρεαλιστικά.

astroguide.gr