26 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/05 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και η θετική της σχέση με τον Άρη μπορεί να μας βοηθήσει να συντονιστούμε ευκολότερα με ότι μας ηρεμεί και κυρίως μας γαληνεύει. Δώστε την ενέργειά σας σε ότι πραγματικά γεμίζει την καρδιά σας και αφήστε ανούσια πράγματα στην άκρη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οτιδήποτε και αν προκύψει σήμερα, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να έρθετε αντιμέτωπη/ος με επιτυχία, αρκεί να δώσετε χρόνο για να σκεφτείτε πριν δράσετε. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και επεξεργαστείτε τα καλά πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος με τον Ουρανό αυτές τις ημέρες στο ζώδιό σας, σας δίνει την απαραίτητη δυναμική για να προβείτε σε ενέργειες οι οποίες είναι απαραίτητες για να προχωρήσετε μπροστά. Ωστόσο, ενδέχεται να λειτουργήσετε άκαμπτα, κάτι που δεν θα είναι βοηθητικό, ιδιαίτερα αν ζητάτε την συνεργασία άλλων ανθρώπων.

Για τους Διδύμους, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας γενικότερα έρχεται στο προσκήνιο ζητώντας να δώσετε χώρο και ενέργεια. Ακόμη και αν νιώθετε πως δεν έχετε την απαραίτητη ενέργεια, θα δείτε στην πορεία, πως θα την βρείτε και θα προχωρήσετε με επιτυχία.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε σήμερα πράγματα τα οποία θα σας γεμίσουν και θα πάρετε χαρά. Το μόνο που χρειάζεται από μέρους σας είναι να κάνετε σωστή επιλογή και να μην σπαταληθείτε σε ανούσιες καταστάσεις.

Για τους Λέοντες, βαθύτερες σκέψεις σήμερα μπορεί να σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από μία άλλη σκοπιά αλλά ο κίνδυνος να αποπροσανατολιστείτε από τον στόχο σας είναι υπαρκτός. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή την στιγμή που καταλήγετε σε συμπεράσματα. Αξιολογήσετε αν είστε ακόμη στην οδό της επιλογής σας και προς τον στόχο που θέλετε να κατακτήσετε.

Για τους Παρθένους, φιλίες, επαφές και σχέσεις σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν με κάποιον τρόπο στον κοινωνικό σας προσανατολισμό. Δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη ευαισθησία. Η πρακτικότητα, ο ρεαλισμός και η καλή οργάνωση θα έρθουν με την σειρά τους, στο επόμενο βήμα.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να νιώσετε περισσότερη αυτονομία και να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο οδηγεί τις σκέψεις και τις δράσεις σας σήμερα. Αυτό που χρειάζεται ωστόσο είναι να μην «γίνεται» τόσο εμφανές αυτή η ανάγκη σας. Κρατήστε πράγματα και σκέψεις για εσάς και φανερώσετε μόνο ότι είναι απαραίτητο για την πορεία της κατάστασης που σας ενδιαφέρει.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος με τον Ουρανό απέναντί σας αυτές τις ημέρες δημιουργεί μια τάση να θέλετε να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας ρουφάει την ενέργεια και είναι αλήθεια πως βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε περισσότερο υπομονετική/ός και οι δράσεις σας εκτός από ευέλικτες να έχουν και χάρη.

Για τους Τοξότες, προσωπικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας σήμερα μπορούν να προχωρήσουν αρκεί να το πιστέψετε. Αυτό σημαίνει στην πράξη, πως θα πρέπει από μέρους σας να δώσετε χρόνο και ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντί σας δεν θα έλεγα πως είναι η καλύτερη φάση της Σελήνης, μιας και δημιουργείται ένας αναβρασμός συναισθημάτων και πιθανά να χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωπη/ος με προκλήσεις. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό, μιας και ειδικά σήμερα, μέσα από την καλή επικοινωνία και τις σωστές κινήσεις, μπορείτε να φέρετε τα πράγματα εκεί που προσδοκάτε.

Για τους Υδροχόους, μία δημιουργική κατάσταση μπορεί αυτή τη στιγμή να εξελιχθεί και να προχωρήσει κατά βούληση αρκεί να μην μπλέξετε με οικονομικά ζητήματα. Δείτε και εξετάστε τα πράγματα, οργανωθείτε καλά και εμπιστευτείτε αυτό που σας λέει η διαίσθησή σας.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά σήμερα για οποιαδήποτε ενέργεια θελήσετε να κάνετε η οποία εμπεριέχει ομορφιά και χάρη. Είτε είστε καλλιτέχνης είτε ασχολείστε με μία δημιουργική κατάσταση αυτή την στιγμή, αφήστε χώρο για να έρθουν εμπνεύσεις, ως χρήσιμο εργαλείο.

astroguide.gr