2 Οκτωβρίου, 2022

Ζώδια Σήμερα 05/09 Δείτε τα πράγματα από απόσταση – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνοντας ευκαιρίες να δούμε τα πράγματα αποστασιοποιημένα, οπότε και περισσότερο αντικειμενικά. Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στο ζώδιο της Παρθένου βοηθώντας σε όποια λογική διαδικασία μπούμε σήμερα και αύριο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν από μόνο τους σήμερα χωρίς να πιέσετε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ενδέχεται οι δυσκολίες να είναι περισσότερες αν το κάνετε. Καλό επίσης θα είναι να μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει σε καταστάσεις οι οποίες δεν προχωρούν όπως θα επιθυμούσατε αλλά να λειτουργήσετε περισσότερο ευέλικτα.

Για τους Ταύρους, νέες ιδέες έρχονται σήμερα σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν και κάποια πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά. Αφεθείτε στη ροή και εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις που έρχονται. Είναι καλή ημέρα για δράσεις που έχουν αντικειμενικό υπόβαθρο.

Για τους Διδύμους, ενδέχεται σήμερα κάποιες καταστάσεις να σας βάλουν σε σκέψεις ή για δικούς σας λόγους να μην είστε διαθέσιμη/ος όπως είστε συνήθως. Σεβαστείτε τις ανάγκες σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο και αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας αν αυτό είναι που θα σας ξεκουράσει.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη περνά απέναντί σας σήμερα και αύριο φέρνοντας την ευκαιρία να δείτε σχέσεις και συνεργασίες με μια πιο ρεαλιστική ματιά. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να βάλετε τα συναισθήματά σας στην άκρη, ωστόσο καλό θα είναι να προσπαθήσετε να τα συνδυάσετε με αντικειμενικά δεδομένα ώστε να υπάρξει μια παραγωγική συνέχεια.

Για τους Λέοντες, εργασιακά ζητήματα ζητούν χρόνο από το πρόγραμμά σας και είναι ευκαιρία σήμερα να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά. Η αντικειμενικότητα και ο ρεαλισμός θα είναι αρωγοί στις δράσεις και τα σχέδια που κάνετε αυτή τη στιγμή για το άμεσο μέλλον σας.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιό σας και η Σελήνη υποστηρικτικά από τον Αιγόκερω μπορούν να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε θελήσετε να ασχοληθείτε σήμερα. Θα ήταν φρόνιμο να δώσετε την ενέργειά σας μόνο σε ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει πολύ και θέλετε να παραχθεί ένα δημιουργικό για εσάς αποτέλεσμα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται να μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε πολύ προσωπικά σας ζητήματα ωστόσο θα πρέπει να το κάνετε με το γάντι. Είναι σημαντικό να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά θα χρειαστεί να κινηθείτε ιδιαίτερα ευέλικτα ειδικά τη στιγμή που μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλλημα.

Για τους Σκορπιούς, εξετάστε τα πράγματα σήμερα αντικειμενικά και προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε από συναισθηματισμούς. Η συγκεκριμένη ημέρα ζητά διαφάνεια και να εκφραστείτε αληθινά ωστόσο θα πρέπει να σεβαστείτε τις συναισθηματικές φορτίσεις και ανάγκες των άλλων ανθρώπων. Λειτουργήστε με εν-συναίσθηση χωρίς να χάσετε την αντικειμενικότητά σας.

Για τους Τοξότες, θέματα αξιών έρχονται στο προσκήνιο, είτε αφορά συναισθηματικά είτε υλικά ζητήματα. Η αντικειμενική ματιά θα πρέπει να είναι ενεργή ακόμη και αν εκ φύσεως θέλετε να δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία. Λειτουργήστε με φειδώ όσο αφορά τα οικονομικά σας.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από την σκοπιά η οποία είναι πιο οικεία για εσάς. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συνδεθείτε πιο σωστά με τους άλλους και να δείξετε τις ικανότητές σας στο ευρύ κοινό μέσα από τα επιτεύγματά σας.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερα σημαντικές για την πορεία και την εξέλιξη μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει. Δώστε χρόνο σε ότι κάνετε και μείνετε σε μία καθαρά αντικειμενική και ρεαλιστική οδό.

Για τους Ιχθύες, σε κοινωνικό ή/και φιλικό επίπεδο σας βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα. Προτάσεις που γίνονται μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γιαυτό καλό θα είναι να συμμετέχετε όπου αυτό είναι εφικτό. Δείτε τις καταστάσεις από την αντικειμενική τους πλευρά. 

astroguide.gr