25 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/04 ΚΑΝΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 Τα πλανητικά δρώμενα ζητούν και σήμερα να είμαστε σε εγρήγορση και να προσπαθήσουμε να ενεργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώσουμε ασφαλείς για τα βήματά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οικονομικά ζητήματα ή καταστάσεις που σχετίζονται με την ασφάλειά σας κινητοποιούνται αυτή τη στιγμή. Δώστε χώρο χωρίς να σπαταλήσετε τον χρόνο σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τις πλανητικές δυναμικές σας θέλουν σε εγρήγορση. Αυτό είναι κάτι το οποίο σας βοηθά να τακτοποιήσετε καταστάσεις αλλά μπορεί και να σας αποπροσανατολίσει. Σταθείτε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό και αντικειμενικά προσβάσιμο.

Για τους Διδύμους, δυσκολίες φέρνει η σημερινή ημέρα μιας και η ανάγκη να μπουν πράγματα και καταστάσεις σε μία σειρά είναι πρώτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Δώστε χώρο και ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα και να δράσετε προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση θα είναι έντονη σήμερα και θα οδηγεί τα βήματά σας. Άνθρωποι από τον κοινωνικό σας κύκλο μπορεί να εμπλακούν/συμμετέχουν με κάποιον τρόπο.

Για τους Λέοντες, επαγγελματικά ζητήματα είναι ανοιχτά από χτες και διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας σχετικά. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να πάρετε τελικές αποφάσεις ωστόσο τα δεδομένα σας δίνουν απαραίτητες/χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πορεία.

Για τους Παρθένους, μία κατάσταση στον εργασιακό σας χώρο ή μία δραστηριότητα που είναι κινητοποιημένη στην καθημερινή σας ρουτίνα παίρνει χρόνο και ενέργεια χτες και σήμερα. Οι δυσκολίες υπάρχουν αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και η εύνοια να προχωρήσετε αν κάνετε προσεκτικά και μελετημένα βήματα.

Για τους Ζυγούς,
σήμερα προχωρήστε ήσυχα και αθόρυβα το πρόγραμμά σας έχοντας αντικειμενικές απαιτήσεις. Δύσκολη ημέρα για δράσεις οι οποίες δεν έχουν οργανωθεί με προσοχή, ηρεμία και σχολαστικότητα. Δώστε χώρο στον συνομιλητή σας.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη με τον Ουρανό απέναντί σας χτες και σήμερα σας ωθούν να εστιάσετε σε τομείς όπου η συνεργασία, η φιλία και η επαφή με άλλους ανθρώπους είναι από τα βασικά στοιχεία. Καλό θα είναι να μην είστε απόλυτη/ος και να δείτε όλα τα δεδομένα ή τις εναλλακτικές.

Για τους Τοξότες, χτες και σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ανήκουν στην καθημερινή σας ζωή. Η επικοινωνία μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αλλά μπορεί με ηρεμία και υπομονή να σας δοθούν πληροφορίες που χρειάζεστε.

Για τους Αιγόκερους, αποφύγετε σήμερα οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά, αξίες και κυρίως σπατάλες. Εκ φύσεως μπορεί να είστε γενικότερα προσεκτική/ός αλλά σήμερα υπάρχει η τάση να «ξοδευτείτε» υλικά αλλά και σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής θέλουν ευέλικτο χειρισμό ειδικά αν δεν θέλετε να χαλάσετε τις ήδη υπάρχουσες ισορροπίες. Δώστε χώρο και κυρίως χρόνο σε ότι σας ζητείται.

Για τους Ιχθύες, από αύριο που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας θα μπορούμε να μιλάμε για μία περίοδο κατά την οποία θα έρθουν όμορφα πράγματα στη ζωή σας. Σήμερα με φειδώ ότι κάνετε, ειδικά με τον τρόπο που μεταφέρετε τα μηνύματά σας.

Astroguide.gr