25 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/03 ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ήλιος/Σελήνη/Δίας/Ποσειδώνας σήμερα μαζί στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ερμής μαζί με τον Κρόνο στον Υδροχόο και η Αφροδίτη με τον Άρη και τον Πλούτωνα εντείνουν την δυναμική της ημέρας. Το καλό σενάριο είναι πως δίνεται απλόχερα η ευκαιρία μπορέσουμε να βάλουμε δημιουργικά ενδεχόμενα σε πλαίσιο και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε οτιδήποτε έχει περιθώριο βελτίωσης. Από την άλλη όμως αυτή η ώθηση θα πρέπει να έχει πολύ ξεκάθαρο και αντικειμενικό χαρακτήρα διαφορετικά μπορεί να γίνει καταστροφική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, λίγο μετά την Νέα Σελήνη μπορείτε να δώσετε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που αφορά την εργασία ή γενικότερα έναν στόχο που έχετε βάλει αυτή την στιγμή. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορούν να δώσουν ένα χέρι βοηθείας όπου νιώσετε πως το χρειάζεστε.

Για τους Ταύρους, πολύ δυναμική ημέρα αν αποφασίσετε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που σας ενδιαφέρει να φέρει τους καρπούς του άμεσα. Αφήστε τις σκέψεις σας να κατευθύνουν τις δράσεις σας αρκεί να εμπεριέχουν αντικειμενικότητα και ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Διδύμους, η δυναμική υπάρχει και είναι σίγουρο πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά από τα πράγματα τα οποία επιθυμείτε αυτή τη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά και να οραματιστείτε αυτό που επιθυμείτε να πετύχετε.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αν δείτε πως τα πράγματα δεν οδηγούν εκεί που θέλετε, καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Υπάρχουν πολλά άλλα με τα οποία μπορείτε να καταπιαστείτε και να έρθει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για τους Λέοντες, μπορεί να έχετε την αίσθηση πως πρέπει να κάνετε άμεσα κάποιες δράσεις ωστόσο καλό θα είναι να έχετε κατά νου και την περίπτωση της συνεργασίας. Σίγουρα μπορείτε και μόνη/ος σας αλλά το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν μπορέσετε να συνεργαστείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να πάρετε χαρά και ικανοποίηση οδηγούν τα βήματά σας σήμερα. Ανεξάρτητα το αντικείμενο που θα ασχοληθείτε είναι σημαντικό να είστε όσο περισσότερο αυτόνομη/ος γίνεται ώστε να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξετε γραμμή πλεύση, χωρίς να χρειάζεται να δώσετε εξηγήσεις.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία μπορούν να τροφοδοτήσουν την αισιοδοξία σας και να φωτίσουν το όραμά σας. Οικογενειακά και προσωπικά θέματα καλύτερα να τα αφήσετε για μία άλλη στιγμή, περισσότερο κατάλληλη.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό και απαραίτητο να γίνει άμεσα και μην σπαταληθείτε σε πράγματα τα οποία δεν είναι ακόμη η ώρα τους. Αν υπάρχει μια δημιουργική ασχολία στη ζωή σας, δώστε την δυναμική σας εκεί. Είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να λειτουργήσετε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε ακόμη και αν βρίσκεστε σε συνεργασία προς έναν στόχο. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε συγκρούσεις και το ενδεχόμενο άλλοι να σας μπερδέψουν και να μπείτε σε διλλήματα.

Για τους Αιγόκερους, έντονες και δυναμικές οι ημέρες για εσάς αυτή την περίοδο και είναι σίγουρο πως βιώνετε αυτή την ενέργεια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ξεκαθαρίσματα και αναθεωρήσεις είναι στο μενού σε πολλούς τομείς. Παραμείνετε σταθερή/ος στις αξίες σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε οικονομικά ζητήματα και συζητήσεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν λάθη ή να μην μπορέσετε να δείτε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Ξεκουραστείτε και βάλτε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική σειρά.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας υπόσχεται να μην σας αφήσει να βαρεθείτε για τις επόμενες 28 ημέρες και είναι το κύριο συστατικό των ημερών για εσάς. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να ανεβάσει την αυτοεκτίμησή σας και να σας χαροποιήσει.

Astroguide.gr