29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια σήμερα 03/03 Ερμής στους Ιχθύες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής μέχρι 18 Μαρτίου θα περνά από το ζώδιο των Ιχθύων. Οποιαδήποτε νοητική λειτουργία, η μετάδοση των πληροφοριών και γενικότερα της γνώσης θα γίνεται με περισσότερο ευαίσθητο, λεπτό και προσαρμοστικό τρόπο. Κατ’ επέκταση οι συναλλαγές και επαφές με άλλους ανθρώπους θα γίνονται με επινόηση και μεγαλύτερη δεκτικότητα. Ωστόσο η θέση του Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο θα φέρει στην επιφάνεια επιθυμίες οι οποίες είναι βαθιά ριζωμένες και ίσως για αυτό το λόγο πιο δύσκολα επιτεύξιμες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να νιώσετε περισσότερη ζεστασιά και θαλπωρή θα είναι εντονότερη με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 18 Μαρτίου. Όνειρα και επιθυμίες οι οποίες έχουν ξεχαστεί για κάποιον λόγο, έρχονται ξανά στην επιφάνεια προς αξιολόγηση. Μία περίοδος κατά την οποία η διαίσθησή σας μπορεί να είναι αρωγός στα βήματά σας, αν την εμπιστευτείτε.

Για τους Ταύρους, με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 18 Μαρτίου μπορείτε να δείτε τον κόσμο γύρω σας πιο όμορφο και περισσότερο φωτεινό. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωογονηθείτε μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο και να εμπιστευτείτε περισσότερο τις διπλωματικές σας ικανότητες. Αφήστε το μυαλό σας να σας ταξιδέψει. Είστε αρκετά γειωμένη/ος και η εμπειρία που έχετε αποκτήσει θα σας αποτρέψει από λάθη.

Για τους Διδύμους, καλλιτεχνικές πινελιές σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε σε ένα εγχείρημα που ασχολείστε αυτή τη στιγμή ο Ερμής στους Ιχθύες. Μέχρι 18 Μαρτίου η συγκεκριμένη θέση του Ερμή διευκολύνει οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά βήματα και σκοπούς ζωής. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για το βήμα που κάνετε και να αξιολογήσετε σωστά αν πράγματι μπροστά σας βρίσκεται μία «ευκαιρία» ή όχι.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει μέσα από επεκτατικές διεργασίες να ανανεώσετε τη πίστη σας σε ένα ιδανικό. Τα ταξίδια, μεταφορικά και κυριολεκτικά, είναι στο μενού μέχρι 18 Μαρτίου, δίνοντας σας την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργια μέρη και να ανακαλύψετε νέες επεκτατικές ευκαιρίες.

Για τους Λέοντες, η διαίσθησή σας αυξάνεται με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και θα βρίσκεστε μέχρι 18 Μαρτίου σε πλεονεκτική θέση για εσάς με κάποιον τρόπο. Θα μπορείτε να αναγνωρίσετε τα βαθύτερα κίνητρα τόσο των ανθρώπων γύρω σας όσο και τα δικά σας μπροστά σε μία κατάσταση η οποία θα κινητοποιηθεί μέσα σε αυτό το διάστημα. Ευκαιρία επίσης να έρθετε σε επαφή με ξεχασμένα, για κάποιον λόγο, όνειρα και προσδοκίες.

Για τους Παρθένους, ο αγγελιοφόρος Ερμής απέναντί σας, στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 18 Μαρτίου, θα σας φέρει πληροφορίες χρήσιμες για να πορευτείτε κυρίως με σχέσεις. Η επανεξέταση σε τομείς που λαμβάνουν χώρα συνεργασίες και συνδέσεις θα είναι ωφέλιμη και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά και με μεγαλύτερη σταθερότητα για παραγωγικό παρόν και μέλλον.

Για τους Ζυγούς, στις καθημερινές σας συνήθειες και την εργασία σας θα εστιάσει τη δυναμική του ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 18 Μαρτίου. Μία περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να δώσετε προτεραιότητα σε ότι έχει ελεύθερη σκέψη, χωρίς περιορισμούς και να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν λείψει από τη καθημερινή σας ζωή.

Για τους Σκορπιούς, αναζωογόνηση υπόσχεται να σας φέρει ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων δίνοντάς σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα επεκτείνουν τις σκέψεις σας. Η παραγωγικότητα και η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών ώστε να προχωρήσει ένα δημιουργικό εγχείρημα θα είναι μέσα στα σχέδιά σας, τουλάχιστον μέχρι 18 Μαρτίου.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει μαζί του μέχρι 18 Μαρτίου αέρα αναζωογόνησης ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ιδιωτική ζωής σας. Μικρές ή μεγάλες αλλαγές στους συγκεκριμένους τομείς θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε και να ανοίξετε ευκολότερα τη καρδιά σας στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Για τους Αιγόκερους, με τον Ερμή στους Ιχθύες θα μπορέσετε μέχρι 18 Μαρτίου να κερδίσετε τα μέγιστα από τις συναναστροφές και επαφές που θα έχετε. Η εκφραστικότητα σας συνδυαστικά με την ευελιξία υπόσχονται να σας οδηγήσουν σε παραγωγικά αποτελέσματα. Μην φοβηθείτε να ανοιχτείτε. Είστε αρκετά ικανή/ός να ξεχωρίσετε τα φύκια από τις μεταξωτές κορδέλες.

Για τους Υδροχόους, μέσα από ευέλικτους τρόπους μπορείτε με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων να έρθετε πιο κοντά με ότι έχει πραγματική αξία για εσάς. Μέχρι 18 Μαρτίου δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και να αυξήσει την αίσθηση ασφάλειας που θέλετε να νιώθετε στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στο ζώδιο σας μέχρι 18 Μαρτίου σας βοηθά κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με τη σύνδεσή σας με το κόσμο γύρω σας. Δίνεται η ευκαιρία να δείξετε την αξία και τις ικανότητές σας μέσα από δράσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γίνετε το φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση. Κατάλληλη περίοδος για να κάνετε αν θελήσετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

astroguide.gr