4 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/12 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού από το μεσημέρι και μετά και η ευνοϊκή της σχέση με τον Δία μας βοηθά να μπορέσουμε να κάνουμε τον απαραίτητο έλεγχο πριν την όποια δράση μας. Να καταφέρουμε μπροστά σε ένα δίλλημα να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος και χωρίς απώλειες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά σας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια να διακρίνετε το φως στο τέλος του τούνελ. Μέσα από δικές εσωτερικές διεργασίες να δείτε ποίες πεποιθήσεις σας, σας κρατούν πίσω και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα μετά το μεσημέρι θα σας δώσει την ενέργεια να κινηθείτε περισσότερο αποτελεσματικά σε τομείς τους οποίους συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μην ξεχνάτε πως η εμπιστοσύνη είναι κάτι το οποίο κερδίζεται.

Για τους Διδύμους, σήμερα ειδικά από το μεσημέρι και μετά εστιάζετε κυρίως σε καθημερινές ασχολίες και θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας. Οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή είναι σημαντικές και χτίζουν το μέλλον σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας.

Για τους Καρκίνους, σας δίνεται η ευκαιρία αυτή τη στιγμή να δείτε καθαρά τί είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε προσωπική χαρά κυρίως μέσα από τα δημιουργήματά σας. Να έρθετε σε επαφή με ότι πραγματικά ζητά η καρδιά σας και όχι ότι άλλοι άνθρωποι ή καταστάσεις σας επιβάλουν.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να κάνετε ένα ξεσκόνισμα και μια εκκαθάριση πολύ σημαντική για την πορεία και εξέλιξή σας σε προσωπικό επίπεδο. Είτε αφορά θέματα με το σπίτι σας ή τα επαγγελματικά σας είστε σε θέση να προβείτε σε αλλαγές με σθένος και επιμονή για να δημιουργηθεί νέος χώρος για νέα πράγματα.

Για τους Παρθένους, σήμερα μέσα από συζητήσεις μπορείτε να πάρετε απαντήσεις σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν. Η ειλικρίνεια θα πρέπει να είναι το κύριο συστατικό της ώστε να μπορέσετε να φτάσετε στη ρίζα του θέματος χωρίς φανφάρες και λόγια που θα ξεχαστούν την επόμενη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν αλλά και σας βοηθούν σήμερα να δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους υπόσταση. Ειδικά από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να αντιληφθείτε και να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για τις δράσεις τις οποίες θέλετε να κάνετε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα το δυνατό σας σημείο είναι να εστιάσετε σε ότι θέλετε εσείς ανεξάρτητα που σας πάει η ροή. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και την δυνατή θέληση που έχετε να πετύχετε τον στόχο που έχετε θέσει.

Για τους Τοξότες, σήμερα κινηθείτε με ασφάλεια και σε γνωστά εδάφη. Είναι σημαντικό να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε ανεξάρτητα τις καταστάσεις που τρέχουν και σας θέλουν σε εγρήγορση. Δώστε χώρο στις σκέψεις σας πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Αιγόκερους, η διατήρηση της ηρεμίας σας και του συνεργατικού σας πνεύματος θα πρέπει να είναι ενεργή σήμερα. Ειδικά από το μεσημέρι και μετά εκμεταλλευτείτε κάθε είδους πρόσκληση και ενέργεια που μπορείτε να κάνετε με ομοϊδεάτες και ομάδες ανθρώπων που πιστεύουν στο όραμά σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια βρείτε τί είναι ακριβώς αυτό που θέλετε πραγματικά και προσδοκάτε ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Είναι σημαντικό να κάνετε μια καλή προεργασία και ετοιμασία πριν την όποια δράση σας.

Για τους Ιχθύες, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν επεκτατικό χαρακτήρα ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να ερευνήσετε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

astroguide.gr