16 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/03 ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, ας αναλογιστούμε τις τελευταίες εξελίξεις και δεδομένα και ας δούμε με ποίον τρόπο μπορούμε να εμπεριέχουμε παραγωγικά την εμπειρία που έχει αποκτηθεί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σε σκέψεις σας βάζουν οι πλανητικές δυναμικές σχετικά με πράγματα τα οποία επιθυμείτε και δεν έχουν ακόμη κατακτηθεί. Αφήστε την διαίσθησή και την φαντασία σας να δημιουργήσουν την «εικόνα» που θα θέλατε να οικοδομήσετε μέσα στο άμεσο μέλλον.

Για τους Ταύρους, μια νέα κατάσταση μπορεί να αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα σιγά σιγά για εσάς. Ενδέχεται να σχετίζεται άμεσα με τον κοινωνικό σας κύκλο και να ανακαλύψτε μέσα στις επόμενες ημέρες με ποίον τρόπο μπορείτε να κατακτήσετε ένα όνειρο σας.

Για τους Διδύμους, η αυριανή Νέα Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα και σκοπούς. Σήμερα σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα ώστε να μπορέσετε να είστε πιο σίγουρη/ος για τα βήματά σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η ανάγκη σας να κινηθείτε σε ευχάριστες διαδρομές θα είναι έντονη και καλό θα είναι να την ικανοποιήσετε. Είναι σημαντικό να είστε σε ισορροπία και να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε να κάνετε πολλά πράγματα είτε σε συνεργασία είτε μόνη/ος. Δώστε σημασία σε πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία, ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή καταλήξετε σε τελικά συμπεράσματα.

Για τους Παρθένους, η αυριανή Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα απέναντί σας επηρεάζοντας κυρίως σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Σήμερα καλό είναι να σταθείτε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό, έχει περιθώρια ανάπτυξης χωρίς όμως να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμη και αν κάτι επείγει.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι δημιουργικά και επεκτατικά. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Δώστε την δυναμική σας και αναπτύξτε το. Ακόμη και αν δεν έχει ακόμη το αποτέλεσμα που προσδοκάτε, είστε σε καλό δρόμο.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Το ενεργειακό της ημέρας αλλάζει σταδιακά οπότε οτιδήποτε κάνετε σήμερα ενδέχεται να μην προχωρήσει όπως το θέλετε ή να μπείτε σε δίλλημα. Ασχοληθείτε καλύτερα με κάτι δημιουργικό που σας εκφράζει.

Για τους Τοξότες, σήμερα έχετε την εύνοια να δείτε τα πράγματα από μία άλλη σκοπιά ή πιο σφαιρικά. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία. Θα είναι χρήσιμη από αύριο και για τις επόμενες 28 ημέρες, λόγω της Νέας Σελήνης.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα. Καλό θα είναι να προχωρήσετε με φειδώ στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας μαζί με τον Ερμή και τον Κρόνο μπορεί να σας ωθήσουν να λειτουργήσετε πιο άκαμπτα. Δεν θα είναι πολύ έξυπνο από μέρους σας αν δεν βάλετε την διπλωματική σας ικανότητα σε εφαρμογή.

Για τους Ιχθύες, λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας καλό θα είναι να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά και οργάνωση. Με αυτό τον τρόπο η διαδικασία ολοκλήρωσης και εκπλήρωσης θα είναι πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.

Astroguide.gr