28 Μαρτίου, 2024

Ζώδια σήμερα 01/02 Έντονη η εναλλαγή συναισθημάτων – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Τα πλανητικά δρώμενα σας βάζουν στην διαδικασία να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Η εναλλαγή των συναισθημάτων είναι συνεχόμενη και το στοιχείο του ορθολογισμού χρωματίζει τη σημερινή ημέρα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι αλήθεια πως είστε από τους ανθρώπους οι οποίοι είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν για μια ιδέα, ένα όραμα. Συνήθως, σας αρέσει να προχωράτε μόνη/ος ωστόσο σήμερα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους για να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα.

Για τους Ταύρους, η σημερινή μέρα είναι ενθαρρυντική για ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών. Όσες περισσότερες γνώμες και ιδέες πέσουν στο τραπέζι τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να αποφασίσετε το καλύτερο. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπέρασμα.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να λεχθούν πολλά περισσότερα από ότι χρειάζεται ή από όσα μπαίνουν σε πράξη. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι αντικειμενικά είναι παραγωγικό. Ιδεαλιστικές γνώμες και φαντασιώσεις μπορεί να σας μπερδέψουν. Αν νιώσετε πως κάτι αξίζει, το κρατάτε και το επεξεργάζεστε στη πορεία.

Για τους Καρκίνους, εστιάστε τις προσπάθειες σας στους στόχους σας και μην προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους για την αποτελεσματικότητά την δική σας ή του στόχου σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να είναι απόλυτα κατανοητές οι προθέσεις σας.

Για τους Λέοντες, η συνεργασία σήμερα είναι αυτή που ευνοεί τα μεγάλα έργα. Ακόμη και αν η διάθεση και προτίμησή σας είναι να δουλέψετε μόνη/ος, η μέρα ζητά την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους ώστε να φέρετε μαζί το μέγιστο από αυτή την συνεργασία.

Για τους Παρθένους, έχετε το μυαλό σας ανοιχτό σήμερα ακόμη και αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα όσα ακούτε. Η κρίση σας είναι καλή ώστε να καταλάβετε τί από τα μηνύματα που λαμβάνετε μπορούν να σας ωφελήσουν. Αποφύγετε άτομα τα οποία «μπλοκάρουν» με τον οποιοδήποτε τρόπο τη ροή της ενέργειάς.

Για τους Ζυγούς, η πρόκληση σήμερα είναι να μπορέσετε να αφιερωθείτε σε ένα σκοπό χωρίς αποσπάσεις. Ακόμη και αν δεν είναι εξωτερικοί οι λόγοι ενδέχεται εσείς να έχετε ανάγκη από περισσότερα διαλλείματα. Η αναζήτηση ενός ευχάριστου διαλλείματος θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια και καύσιμη ύλη.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα τα πράγματα γίνονται με δύο τρόπους. Αν θέλετε να φτάσετε γρήγορα στο προορισμό σας ξεχωρίστε τον εαυτό σας από το πλήθος. Αν δεν σας ενδιαφέρει η αμεσότητα αλλά περισσότερο η ποιότητα, φτιάξτε την ομάδα σας, οργανωθείτε σωστά και αφιερώστε χρόνο για τη καλή προετοιμασία.

Για τους Τοξότες, καλό θα ήταν σήμερα να μην μεταφέρετε όλες τις σκέψεις σας και να μην δώσετε λεπτομέρειες για τα σχέδια σας. Όσα λιγότερα γνωρίζουν οι άλλοι τόσο καλύτερο ακόμη και αν είναι μια καλή μέρα για να γεφυρώσετε πιθανόν κενά μεταξύ σας μέσω της επικοινωνίας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα έρχονται ιδέες και εμπνεύσεις ωστόσο θα πρέπει να σταθείτε περισσότερο από ότι συνήθως στις λεπτομέρειες. Προσπαθήστε να κρατήσετε το πρόγραμμα σας όσο πιο απλοϊκό γίνεται γιατί θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και σε προσωπικά σας ζητήματα.

Για τους Υδροχόους, η συμμετοχή σας σε ομάδες σήμερα είναι σημαντική ακόμη και αν πρόκειται για μια μικρή ομάδα που θα συνταχθεί σήμερα στην εργασία σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αποφευχθούν καταστάσεις οι οποίες θα ήταν αδύνατο αν λειτουργούσατε μόνη/ος.

Για τους Ιχθύες, οι συμβουλές σας βάλσαμο στις καρδιές των ανθρώπων που τις έχουν ανάγκη. Το ζήτημα προκύπτει μόνο στη περίπτωση που οι άλλοι δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια και δεν θέλουν πραγματικά να βρουν λύση στα προβλήματά τους. Μην απογοητευτείτε να προκύψει μια τέτοια περίπτωση.

astroguide.gr