2 Μαΐου, 2024

Ζώδια και ευφυΐα: Αυτό είναι το εξυπνότερο ζώδιο

Είστε καλοί στα μαθηματικά; Έχετε τέλεια μνήμη; Σας αρέσει το διάβασμα και η τέχνη; Ίσως ανήκετε στα εξυπνότερα ζώδια – ακόμη κι αν η αστρολογία δε σας ενδιαφέρει, δεν είστε έστω και λίγο περίεργοι;
Τι είναι η ευφυΐα, άραγε; Στο σχολείο, τη συνδέαμε (λανθασμένα) με τους καλούς βαθμούς. Αργότερα, μάθαμε ότι εκτός από το IQ, υπάρχει και το EQ και πως πολλοί παράγοντες τα επηρεάζουν, ενώ οι έξυπνοι άνθρωποι δεν έχουν απαραίτητα τα ίδια ενδιαφέρονται και διαπρέπουν σε διαφορετικούς τομείς.

Παρακάτω, θα δούμε ποιοι είναι οι εξυπνότεροι του ζωδιακού κύκλου.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι σατανικά έξυπνοι, και το λέμε με αγάπη. Τους αρέσει να είναι οι πιο έξυπνοι στον χώρο, να επιδεικνύουν τις γνώσεις τους. Έχουν ενσυναίσθηση, βέβαια, αλλά τους αρέσει να ξεχωρίζουν. Όταν δεν τους δίνουμε προσοχή, κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πανέξυπνοι και γεννημένοι ηγέτες. Αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πραγματοποιήσουν. Δίνουν καλές συμβουλές και αντιμετωπίζουν με αντικειμενικότητα ακόμη και τα προβλήματα που τους αφορούν.

Παρθένος

Τελειομανείς και πάντα οργανωμένοι, οι Παρθένοι έχουν εξαιρετικά «κοφτερό» μυαλό. Διαβάζουν τη συμπεριφορά των άλλων και παρατηρούν φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες, που όμως κάνουν τη διαφορά. Αγχώνονται πολύ, όμως, κι αυτό τους κρατά πίσω.

jenny.gr