16 Ιουλίου, 2024

Ζώδια 31/01 Σήμερα λειτουργείστε με ιδιαίτερη διαλλακτικότητα – Αναλυτικές προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη στο ζώδιου του Ζυγού σας φέρνει σε επαφή με αξίες και ζητήματα σχέσεων. Απέναντι από τον Χείρωνα ενδέχεται να κινητοποιηθούν διάφορα και διαφορετικά συναισθήματα ή να έρθουν στην επιφάνεια άλυτα θέματα ωστόσο είναι σημαντικό να σταθείτε σε ότι σας κάνει να νιώθετε χαρούμενη/ο και φέρνει ομορφιά στη ζωή σας στο σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα συνδυαστικά με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνουν τον τομέα “σχέσεις και συνεργασίες” στο επίκεντρο. Κινηθείτε με προσοχή και αξιολογήσετε εκ νέου ότι σας απασχολεί στον συγκεκριμένο τομέα κάνοντας αναπροσαρμογές και βρίσκοντας την χρυσή τομή εκεί που κρίνετε πως είναι απαραίτητο.

Για τους Ταύρους, οι συναισθηματικές σας ανάγκες σήμερα μπορούν να καλυφθούν αν συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα σας δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν και άλλοι άνθρωποι. Εστιάστε σε ότι έχει σχέση με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία ωστόσο κάντε λίγο υπομονή για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα θέλατε.

Για τους Διδύμους, η θέση της Σελήνης στον Ζυγό σήμερα είναι πολύ βοηθητική για να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορείτε να σκεφτείτε τί δεν έχετε κάνει ακόμη ή/και τί δεν έχετε σκεφτεί ακόμη για να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτό που σας ενδιαφέρει αυτή τη περίοδο να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά.

Για τους Καρκίνους, με την Σελήνη στον Ζυγό σήμερα έχετε την ανάγκη να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Μείνετε σε μια κατεύθυνση στην οποία νιώθετε άνετα και δεν ρισκάρετε να απογοητευτείτε ή να κινητοποιηθούν συναισθήματα δυσαρέσκειας.

Για τους Λέοντες, σήμερα η ανάγκη να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας θα είναι έντονη. Δείξτε διαθεσιμότητα σε νέες καταστάσεις οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να βιώσετε νέες εμπειρίες αλλά με προσοχή και σύνεση.

Για τους Παρθένους, οτιδήποτε σας δίνει σήμερα την αίσθηση ισορροπίας και ομορφιάς θα πρέπει να το αγκαλιάσετε με στοργή και αγάπη. Ευνοϊκή ημέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικά/περιουσιακά στοιχεία και οτιδήποτε έχετε στη κατοχή σας γενικότερα. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα, ειδικά όπου έχουν μείνει εκκρεμότητες γιατί αν δεν το κάνετε ενδέχεται να το βρείτε μπροστά σας σε δεύτερο χρόνο.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα είναι βοηθητική για ότι σχετίζεται με την ομορφιά και την αλληλο-σύνδεση. Αφήστε όσο χρόνο χρειάζεται για να αναπροσαρμόσετε ιδέες και δράσεις που έχουν κύριο στόχο τη προβολή σας και ότι εκκρεμεί τους τελευταίους μήνες.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σας σπρώχνει να ανακαλύψετε τρόπους να συνδεθείτε αρμονικά με τους ανθρώπους που νοιάζεστε και εκτιμάτε. Μην χάσετε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύπτει για να νιώσετε όμορφα και πιο γαλήνια.

Για τους Τοξότες, οι επαγγελματικές και οι φιλικές σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Δώστε προτεραιότητα σε ότι είναι σημαντικό για εσάς να γίνει στο σήμερα και δημιουργείστε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες για να πετύχετε το στόχο σας.

Για τους Αιγόκερους, επαγγελματικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή τη περίοδο και πολλά γύρω σας αναθεωρούνται και αναπροσαρμόζονται. Η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σας βοηθά σε ότι χρειάζεται συνεργασία για να ολοκληρωθεί. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες αλλά χωρίς βιασύνη και χωρίς πείσματα. Θα χρειαστεί ευελιξία και κυρίως υπομονή.

Για τους Υδροχόους, αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε το στόχο σας αυτή την στιγμή είναι η ευελιξία. Η Σελήνη στον Ζυγό σας δίνει αυτή την δυνατότητα και σας βοηθά παρόλο την απογοήτευση ή την κούραση που νιώθετε να παραμείνετε προσηλωμένη/ος στο στόχο σας και να προχωρήσετε με επιτυχία. Κάντε ένα βήμα την φορά χωρίς να βιάζεστε.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Ζυγό σας φέρνει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες που πιθανά να χρειάζονται τη συμμετοχή και άλλων ανθρώπων για να ολοκληρωθούν. Είναι σημαντικό να μην χάνετε το στόχο και το σκοπό που έχετε θέσει.

astroguide.gr