30 Σεπτεμβρίου, 2023

Ζώδια 30/08 Μείνετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και τις προσωπικές σας ανάγκες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα αποφύγετε σημαντικές κινήσεις μεταξύ 3μιση και 5μιση όπου η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας λίγο πριν περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Από τις 5μιση και μετά θα υπάρχει μια περισσότερο εσωστρεφής τάση σε σχέση με τις πρωινές ώρες. Ωστόσο επειδή είμαστε λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο καλό θα είναι να είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας καθώς και τις προσωπικές ανάγκες σας. Οτιδήποτε μπαίνει κάτω από το χαλί σήμερα θα είναι ευκολότερο να κινητοποιηθεί ξανά τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά ζητήματα και να προχωρήσετε πιο χαλαρά το πρόγραμμά σας. Αξιολογείστε τις σκέψεις σας βάσει την αντικειμενικότητά τους πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Για τους Ταύρους, στο κέντρο κοινωνικών δραστηριοτήτων ή/και εξελίξεων θα μπορούσατε να έχετε μπει χτες και σήμερα. Άλλα άτομα και ομάδες ανθρώπων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά ενισχύοντας την ισορροπία που θέλετε να νιώσετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με χάρη και ηρεμία. Συνδεθείτε με τους άλλους ανθρώπους και συντονιστείτε με ότι σας ενώνει παρά με ότι σας χωρίζει.

Για τους Καρκίνους, μια φιλοσοφική στάση απέναντι στα γεγονότα που ενεργοποιούνται αυτή τη στιγμή θα ήταν ιδανική. Εμβαθύνετε χωρίς όρια και πλαίσιο και δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική. Από το απόγευμα και μετά υπάρχει η εύνοια να κάνετε όμορφα πράγματα τα οποία θα βοηθήσουν στην καλή ψυχολογία σας.

Για τους Λέοντες, σημαντικές αλλαγές καλείστε να κάνετε σήμερα ξεκινώντας από τα βαθύτερα συναισθήματα που νιώθετε. Η πρόοδος θα έρθει αλλά θα χρειαστεί πρώτα να κάνετε κάποιες διεργασίες περισσότερο εσωτερικές. Το πρώτο βήμα είναι να ξεκουράσετε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις.

Για τους Παρθένους, τα πράγματα σιγά σιγά θα μπουν σε μια σειρά τώρα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή ανάδρομο μιας και θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε απαραίτητες αλλαγές. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να προχωρήσουν αρκεί να είστε αντικειμενικά τοποθετημένη/ος στο δρόμο που επιλέγετε. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε μαζί με τους άλλους να φέρετε απτά αποτελέσματα.

Για τους Ζυγούς, διάφορα πράγματα αλλάζουν το τελευταίο διάστημα και εσείς προσπαθείτε να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Μείνετε σε σταθερά εδάφη ώστε να κάνετε βήματα τα οποία μπορούν αντικειμενικά να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε προς στόχους και προσωπικές επιθυμίες.

Για τους Σκορπιούς, νέοι τρόποι σύνδεσης με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είναι εφικτοί αρκεί να αποφασίσετε προς ποία οδό θέλετε να κινηθείτε. Είναι σημαντικό να έχετε ανθρώπους δίπλα σας με τους οποίους μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα. Εστιάστε σε αυτό το λεπτό ζήτημα και αφήστε τη διαίσθησή σας να είναι αρωγός.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες και θα πρέπει να κινηθείτε ιδιαίτερα προσεκτικά και ευέλικτα. Δεν είναι ανάγκη να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμότητες υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Θα σας δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον γιαυτό κινηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θέλετε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας. Η ευαισθησία σας θα λειτουργήσει καταλυτικά στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμενική/ός γίνεται και λειτουργήστε με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σας αξίες έρχονται στο προσκήνιο χτες και σήμερα. Η οδός που ακολουθείτε δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα ωστόσο μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις αν έχετε το χέρι στην καρδιά σας.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα νωρίς το απόγευμα φέρνοντας μαζί και βαθύτερες επιθυμίες οι οποίες ζητούν να βρουν δημιουργικό τρόπο έκφρασης. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε σε επαφή με τους στόχους σας και να προσπαθήσετε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να οργανωθείτε κατάλληλα.

astroguide.gr